Front 7 ȘTIRI

[ACTUALIZARE 2] ZDRENȚELE din Zădăreni și Felnac care au profitat sexual de un copil de 11 ani și-au primit condamnarea în PRIMA INSTANȚĂ. „Mă-sa” a luat cel mai puțin: 8 ani și 8 luni…

 

Cei trei inculpați în procesul pentru viol în formă continuată asupra unui copil de 11 ani, arestați la începutul lunii aprlie, anul trecut, au fost judecați de prima instanță de fond (Judecătoria Arad) și și-au primit pedepsele. „În perioada 1 iulie 2016 – 1 aprilie 2018, doi bărbați, de 43 și 21 de ani din Zădăreni și Felnac, prin constrângere fizică și psihică și profitând de imposibilitatea de a-și exprima voința, au întreținut relații sexuale în repetate rânduri cu un minor de 11 ani. Minorul a fost abuzat cu acordul mamei în vârstă de 49 de ani” – conform comunicatului IPJ Arad, de la data reținerii celor trei (în VIDEO, momentul în care sunt duși din arestul poliției în fața judecătorului pentru drepturi și libertăți).

 

Condamnări însumând aproape 30 ani…

La 11 ani de închisoare (1 an de închisoare pentru infracțiunea de corupție sexuală a minorilor în formă continuată și două pedepse a câte 8 ani de închisoare pentru viol în formă continuată, pedepsele fiind contopite în pedeapsa cea mai grea, primind și un spor de pedeapsă) a fost condamnat Matei Ioan, iar Remeș Matei Florin și-a luat 9 ani și 4 luni (fiind condamnat la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru corupție sexuală în formă continuată, 8 ani pentru viol în formă continuată și 3 ani pentru agresiune sexuală, cele trei pedepse fiind contopite în pedeapsa cea mai grea, cu aplicarea unui spor de pedeapsă).

Tripon Daniela, „mama” copilului, a primit, culmea, sentința cea mai mică: de 8 ani și 8 luni (ea a fost condamnată la două pedepse a câte 3 ani pentru rele tratamente aplicate minorului și două pedepse a câte 5 ani pentru viol în formă continuată, pedepsele fiind contopite în pedeapsa cea mai grea, fiind aplicat și un spor de pedeapsă).

Hotărârea Judecătoriei Arad nu este definitivă și probabil că va fi atacată cu recurs.

Copilul se află sub supravegherea consilierilor DGASP Arad.

…………………………………………………….

[TITLUL INIȚIAL] (11 aprilie, 2018) [BREAKING NEWS] OROARE la ZĂDĂRENI! Un COPIL de 11 ani a fost VIOLAT în repetate rânduri de cel puțin TREI BĂRBAȚI pe parcursul DOI ANI! ABJECȚIA a fost comisă cu „ajutorul” mamei sale…

Polițiștii de la Secția 1 Rurală Arad au finalizat ieri un dosar deschis la începutul lunii martie a acestui an, constituit în urma unor reclamații privitoare la, probabil, cea mai abominabilă dintre faptele comise în ultima vreme în acest județ: doi bărbați – Matei Ioan (n.1974, Zădăreni), Remeș Matei-Florin (n.1997), al treilea fiind în curs de depistare – sunt acuzați că au violat un copil, care actualmente are 11 ani, cu acordul mamei sale – Daniela Tripon (n.1970) care profita material de acest fapt!

Teroarea asupra copilului s-a petrecut în perioada 01.07.2016 – 01.04.2018.

Dosarul este instrumentat de procuroarea Aurelia Șurtea, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Purtător de cuvânt IPJ Arad, Lorena Radu: „În cursul zilei de ieri, politistii Sectiei nr. 1 Politie Rurală Arad au retinut trei persoane, o femeie si doi barbati, cercetati pentru comiterea infracțiunilor de VIOL in forma continuată, CORUPERE SEXUALA si RELE TRATAMENTE aplicate minorului.”

Cei doi bărbați și femeia sunt propuși pentru arestare, actualmente fiind în fața judecătorului de drepturi și libertăți.

……………………………………………………..

[ACTUALIZARE 1] Cele trei bestii care au profitat sexual de copilul de 11 ani din Zădăreni au fost ARESTATE pentru 30 de zile. Detalii ABOMINABILE au ieșit la iveală în urma anchetei polițiștilor!

Cele trei bestii care au profitat sexual de copilul de 11 ani din Zădăreni au fost arestate în baza unui mandat emis de judecător pe o perioadă de 30 de zile.  Detalii absolut abominabile au ieșit la iveală de pe urma anchetei, la care polițiștii de la Secția 1 Rurală a IPJ Arad au lucrat mai bine de o lună de zile – majoritatea sunt imposibil de reprodus.

Ne vom limita la a vă informa că toate (de ordinul zecilor!) violuri s-au petrecut nu doar cu acordul celei care a dat viață nefericitului suflet, ci și în proximitatea ei… în grup și în toate felurile imaginabile, împotriva voinței copilului, conștient de ce i se întâmplă. De asemenea, s-a documentat că aceeași Daniela Tripon și-a mai trimis două dintre cele 5 fete la „produs” în același fel.

Măsura arestului preventiv apare, astfel, ca una menită să protejeze bestiile, care, aproape sigur, ar fi fost linșate de mulțimea oripilată.

Protecția Copilului a decis scoaterea victimei din acel mediu, dându-l în îngrijire unui unchi…

„Analizând situația, specialiștii DGASPC Arad au hotărât scoaterea copilului din acel mediu, fiind dat în grija unui unchi, care de altfel va demara procedura de solicitare a măsurii de plasament familial în familia extinsă. Acesta are în grijă și pe sora băiatului agresat, și ea tot minoră (17ani ), pe care o cresc din copilărie. Copilului abuzat sexual i s-au oferit servicii de specialitate, fiind inclus într-un program de consiliere psihologică în vederea minimizării traumelor emoționale, fiind urmărită securizarea acestuia din toate punctele de vedere în familia extinsă”  – a declarat Erika Stark, director general DGASPC Arad.

 

Critic Arad, 11 februarie 2019 7:00

1EBDFDA6-7FED-446F-8BC1-5C6B6DC4918B7E811F71-B7CC-4A8E-ACCC-A23AD33053133B8E9109-968E-4C2C-9FF2-E25F93BE388AE12BE6F3-4BF3-4B92-9F5A-7722DA24ADAF0E186B4A-A84C-49D7-94F8-BCB4D221E67B2F9CFA8D-FC00-49F6-BE25-717022EF2B57