joi, februarie 2, 2023

[ACTUALIZARE 3] DETALIILE PRIVIND ÎNMORMÂNTAREA Ancăi Mureșan sunt la fel de îngrozitoare precum ultima parte și sfârșitul vieții sale…

 

Singurele lucruri concrete (dacă și astea or fi ceva concret) pe care le-a lăsat Anca Mureșan în urma  zbuciumatei sale vieți sunt această pagină de facebook, pe care, probabil simțindu-și sfârșitul, a dat-o spre administrare cuiva foarte apropiat

…și un cadavru în putrefacție încuiat în morga cimitirului „Eternitatea”, dincolo de o ușă pe care nimeni nu are curajul să o deschidă.
Pe avizierul din stânga camerei-morgă e lipit un ferpar pe care scrie

 

și atât!

De atât a avut bani… așa merge treaba la noi, la „oameni cu suflet”…

Nimeni din cercul ei de foști „prieteni” – și a avut cu miile! – nu s-a interesat să-i plătească, fie și printr-o colectă… oricum… o înmormântare cât-de-cât decentă… Kuki nici n-a vrut să audă de subiect fără bani… partidul său preferat nici nu mai recunoaște că le-a fost colegă și șirul se închide cu Belmondo cu tot.

 

Uite-așa eliminăm, rând pe rând, și ultimele urme de umanitate din noi.

Cine are chef, curaj sau curiozitatea de a vedea cum se petrec lucruri de astea până la capăt… nu e invitat, că n-are de cine, dar poate să participe la un priveghi probabil foarte greu de suportat constând într-o slujbă, la ora 19.00, astăzi.

Anca Mureșan va fi îngropată mâine, de la ora 11.00, în același cimitir Eternitatea, lângă mama sa… „noroc că are acel loc de veci… altfel chiar zăcea pe masă la morgă”… vorba cuiva.

A… a mai rămas și un dosar pentru Determinarea sau înlesnirea sinuciderii… dar s-o lăsăm pe Anca măcar să se odihnească în pace, deocamdată…

………………………………………………..

[ACTUALIZARE 2] (17 iulie, 2021 ) Trupul neînsuflețit al Ancăi Mureșan a fost găsit ieșit la suprafață din Mureș în zona orașului Pecica

„Însoţitorul victimei a relatat că a adormit din cauza substanţelor consumate, iar a doua zi a realizat că prietena sa a dispărut. Se afla pe malul Mureşului în momentul în care un poliţist local a trecut pe acolo şi l-a luat la întrebări. El a povestit ce s-a întâmplat, iar poliţistul local a sunat la 112” – au declarat surse din cadrul anchetei.

Cadavrul Ancăi Mureșan a fost găsit de pompierii ISU Arad aseară, după ce a ieșit la suprafață în arealul orașului Pecica în jurul orei 23.30.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!…

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Aseară în jurul orei 20.30 un echipaj de căutare a Detașamentului Arad s a deplasat pe Mureș în amonte de orașul Pecica la sesizarea unei persoane care a vazut pe suprafață apei un cadavru. Acesta a fost recuperat de către echipajul detașamentului Arad și predat celor de la medicină legală. Cadavrul este de sex feminin.

Biroul de presă al ISU Arad

………………………………………………….

[ACTUALIZARE 1] (15 iulie, 2021) Anca Mureșan este femeia care a dispărut în apele Mureșului după ce s-a drogat cu ȘORICIOAICĂ în compania notoriului „tigru boschetar” Marius Datcu – BELMONDO… care a sunat la 112 a doua zi, „după ce s-a trezit”!

Anca Mureșan este femeia de 47 de ani care, cel mai probabil (deși nimeni nu riscă încă să afirme 100% acest lucru), s-a înecat în apele Mureșului după ce a consumat „șoricioaică” de la / cu notoriul autointitulat „Tigru boschetar Belmondo”, Marius Datcu – pe numele său de cazier (vezi articolul asociat).

Cuplul (împotriva naturii, căci în acest caz discutăm despre o persoană SECHESTRATĂ, NAIVĂ și ULTRADEPENDENTĂ de… de toate) a fost văzut în seara trecută plimbându-se pe malul Mureșului cu trotinetele, iar partida de fumat șoricioaică s-a petrecut undeva în dreptul Zonei 300 a cartierului Micălaca. Hainele femeii au fost găsite pe mal de către polițiștii de la S.I.C., care au preluat cazul și… așteaptă cadavrul să iasă la suprafață, după câteva zile, cum se întâmplă în asemenea cazuri.
Belmondo a sunat a doua zi… „acum m-am trezit, șefu!”, reclamând dispariția „iubitei” sale căreia i-a distrus total ultima parte a vieții, mutându-se la ea cu familie și „tovarăși” cu tot. Poliția a înregistrat mai multe plângeri pentru agresiune, amenințare, bătăi etc. suferite de Anca din partea lui Belmondo și a familiei sale, dar toate s-au soldat cu clasare, întrucât victima își retrăgea reclamațiile a doua zi.

…………………………………………………….

[TITLUL INIȚIAL] (ora 15.45) O femeie de 47 de ani care a sărit aseară în Mureș după ce a luat „substanțe cu efect psihoactiv” este căutată abia acum, după ce partenerul cu care se drogase a sunat la 112!

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Astăzi, în jurul orei 13.30, am fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, despre faptul că aseară prietena lui ar fi sărit în râul Mureș.

Din primele verificări, a reieșit că în seara zilei de 14 iulie a.c., cei doi ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv, iar la un moment dat femeia în vârstă de 47 de ani, din municipiul Arad, ar fi sărit în râul Mureș.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă Arad, care în acest moment efectuează căutări pe cursul râului.

Biroul de presă al I. P. J. Arad

………………………………………………………….

Articol asociat:

NEWS ALERT, mânca-ț-aș: Belmondo și-a luat PISTOL… și fii atent cum se plimbă noaptea pe străzile Parisului un „interlop de garaj” din Checheci, amenințând că-și împușcă dușmanii pe ritmuri de manele!

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news