duminică, decembrie 4, 2022

[ACTUALIZARE 3] E CONTROL LA DNA Timișoara pe Cazul „Dolcu & scandalul sexual cu struguri!”… asta deși procurorul antimafia a făcut o mulțime de MANEVRE DOLOSIVE ca să nu fie!

Hărțuirea cu caracter sexual explicit s-a desfășurat după un parcurs care i-ar face să crape de rușine și pe cei mai mari escroci

Se fac trei săptămâni de când procurorului Lucian Dolcu i-au fost puse sub nas, în mai multe publicații naționale (da, noi am început… dar așa era și normal să se întâmple lucrurile) propriile producții freudiene de pe propriul smart – mizerii care s-au diseminat în spațiul public astfel încât, practic, nu mai există cineva cât-de-cât în temă cu ce se întâmplă în zona de Vest a țării și în lumea Justiției („și la coafor, numai despre asta se vorbește” – ne-a dezvăluit o coafeză) care să nu cunoască subiectul „DOLCU, BURTICA ȘI STRUGURII DE LA DNA”.

În tot acest răstimp, „marele luptător cu mafia” nu a ieșit cu nicio declarație în presă…

N-a organizat nicio conferință… nu s-a dus la Digi24… nici lui Dragoș Boța nu i-a răspuns la telefon… a băut numai noaptea, cu ușa-ncuiată și vorbind în șoaptă cu 1… maxim 2 „vechi prieteni”, și-a șters 4 conturi fake de pe facebook (le-am fișat pe toate… când va fi cazul, le vom prezenta cui știe ce să facă cu ele); nu și-a cerut APĂRAREA REPUTAȚIEI… ca în 2011, când, fiind  prins vorbind cu traficanții de țigări la telefon, i-a fost „călcat” teritoriul pe care își exercita influența din zona „Fortuna”… „dar (cum ne-a povestit un nene care a urmărit scena de la etajul 1) până au ajuns ăia, n-au mai rămas nici măcar garajele… ce țigări?! Un cartuș gol de Ashima”… ca-n filmele cu Yakuza, dar fără sânge.
Atunci i-a spălat CSM-ul reputația (meritul nu-i al lor, ci al meșterilor ălora, care știu să-ți demoleze două garaje în 7 minute și, dacă ești generos, îți plantează și gazon până vin „mascații”)… acuma DE CE NU SE BAGĂ?! (sau se bagă?… să nu ne grăbim, totuși…)

În schimb, nu se mai oprește din folosit „mijloace dolosive” precum „săgeți otrăvite”, „lingăi nativi” și zdrențe obosite menite să-i facă CURĂȚENIE ÎN BUDĂ

Nu mulți – dar încă mai există imbecili într-atâta de corupți, lași, lingăi nativi și tot felul de ștoafle care, din prostie, ticăloșie sau interes personal interpretează articolele noastre cu (de-alde) Lucian Dolcu drept „un atac nedrept la adresa unuia care s-a luptat cu mafia imobiliara (și astflel…) a devenit ținta celor care au beneficiat și au acționat în acest domeniu, fără scrupule, prin șantaj, corupție, falsuri grosolane, acte de violență maximă”, ba bai mult, că „știrea voastră e un fake news și că în curând vom cunoaște adevărul”.

Una dintre aceste lepre i-a dedicat și un „articol” 

(credem că fără să-l întrebe… altfel ar fi ieșit ceva și mai puturos, dar mai aproape de ideea de articol de presă) în care încearcă să-l spele băgându-l în malaxorul „limbilor în cur cu japca” și ne ia cu:

„Este limpede o „făcătură” cu scopul de a-l compromite pe dl. procuror Lucian Dolcu. De ce ar fi nevoie să fie compromis? Păi e simplu: pentru că este unul din puţinii procurori corecţi care refuză subordonarea la mafioții care conduc în mod real „Statul Român”.

Este evident că se urmăreşte discreditarea procurorului Dolcu pentru a justifica mutarea sau chiar excluderea lui din funcţie.

Dacă nu poate fi atacat în substanța a ceea ce lucrează întrucât activitate să este impecabilă, atunci se recurge la un atac la persoană.

„Dl. procuror se află în conflict deschis cu mafioţii internaţionali şi slugile lor locale care controlează instituțiile de forță și informații şi prin acestea, în mare măsură justiţia şi întregul stat.”

Să-i explicăm atât la zdreanță ăsta (care doar după cum scrie, se vede că nicio treabă n-are cu Aradul în general) unde greșește și de ce zicem noi că cei care cred în „conspirația” asta sunt la fel de zdrențe care el.

Pe puncte:

1. Procurorul Lucian Dolcu nu este «unul din puţinii procurori corecţi care refuză subordonarea la mafioţii care conduc în mod real „Statul Român”»: el este unul dintre procurorii-mafioți care conduc în mod real „Statul Român”! Te plimb odată prin Arad, fraiere,  te pun să vorbești singur, „Justițiarule” care ești, cu 1000 de oameni și te car pe jos, din Fortuna până-n parc la Orizont, facem turul Podgoriei și te las să dormi cu șoricioicii din Boul Roșu… de-mi zici tu dimineața, dac-o mai apuci, cine plm conduce în mod real „Statul Român” – cel puțin în Aradul ăsta.

2. Și ce dacă se urmăreşte discreditarea procurorului Dolcu pentru a justifica mutarea sau chiar excluderea lui din funcţie”?! Asta și merită și asta ar fi și normal să se întâmple, într-un „Stat Român” la care i-a mai rămas măcar o umbră de respect față de JUSTIȚIE… de stimă de sine… ca INSTITUȚIE SUPREMĂ.

3.Dacă nu poate fi atacat în substanța a ceea ce lucrează întrucât activitatea sa este impecabilă, atunci se recurge la un atac la persoană”?! Din nou: e fix invers! Nu-l „atacăm” – îl CRITICĂM și ARĂTĂM ce A FĂCUT. Exact „substanța la care lucrează” o dezvăluim ca fiind coruptă – ce substanță-i asta, nesimțiților?!

Ce „atac la persoană”, zdreanțo?! Ce, asta-i o poză de PERSOANĂ?! „Persoana” asta-i una PUBLICĂ, calculatorul ăla-i CALCULATORUL DNA-ului, diploma aia de pe perete e semnată de procurorul-șef european Laura Codruța Kovesi și toate acestea se întâmplă în SEDIUL DNA… nu la el în dormitor, la birt sau la un „prieten vechi” acasă! Poza face parte dintr-o STRATEGIE DE ȘANTAJ SEXUAL la adresa unei FEMEI ÎNSĂRCINATE ÎN LUNA A IX-a, nu este nici pe departe singura și este o PATĂ PE OBRAZUL JUSTIȚIEI!

4. „Dl. procuror se află în conflict deschis cu mafioţii internaţionali şi slugile lor locale care controlează instituțiile de forță și informații şi prin acestea, în mare măsură justiţia şi întregul stat.” zici! Exact ca în bancul cu calul lui Vasile: complet diferit! Dl. procuror este parte importantă a mafiei REGIONALE (în afara Aradului, Timișului și Carașului nu reprezintă NIMIC) și se află în conflict deschis eventual cu alți mafioți, care sunt concurenții mafioților pe care-i reprezintă! De cele mai multe ori a câștigat acest tip de lupte – DAR PE ACEASTA O VA PIERDE… pentru că a nenorocit prea multă lume (parte din ea, nevinovată!)… indiferent de „instituțiile de forță” pe care le controlează”.

Iată, pe asta nu o controlează:

„DNA – Structura Centrală – a dispus un control la sediul Serviciului Teritorial Timșoara în vederea lămuririi aspectelor prezentate în mass-media”

anunță cotidianul online Lumea Justiției – care a purtat o corespondență cu „Instituția de forță”… cum îi zice detractorul nostru „justițiar” după cum urmează:

 

 

………………………………………………………

[ACTUALIZARE 2] (19 octombrie, 2020) Procurorul DNA Lucian DOLCU s-a ales cu ÎNCĂ O PLÂNGERE PENALĂ pentru SUSTRAGERE și DISTRUGERE de probe, după ce și-a șters „contul de agățat Mădălina Delea”. Mai GRAV e, însă, faptul că încerca să-și ȘANTAJEZE victima cu o ANCHETĂ la COMPANIA DE APĂ, la care aceasta lucrează!

De luni, 5 octombrie, de când am scris despre „Patimile după Dolcu povestite de câteva dintre victimele sale”, suntem bombardați de felicitări, cadouri, complimente și alte informații (mulțumim pentru mulțumiri!)… dar și „tasați” cu dot felul de „dume și vrăjeli”, târâți pe alte piste, bombardați cu golăneli care ne jignesc inteligența: „Băă, lasă că și fata și-a cerut-o!… Nu-i o sfântă… să nu crezi! Vezi că există și niște poze cu ea… cu burtica… cu țâțuțe… Nu-i numa` atâta cât ai dat tu acolo!”… cam ăsta ar fi „rezumatul apărării”… dacă mă-nțelegi.
Am văzut pozele. Sunt două (sau una decupată… ca să pară două)… umblă din telefon în telefon (mie nu mi le-a trebuit… Sunt din sediul DNA? – i-am întrebat pe cei 100 de români care mi le-au arătat. „Nu…” Atunci n-am ce face cu ele!) și – credeți-mă pe cuvânt sau intrați pe Instagram-ul câtorva „pupeze publice”… știți voi care!  – sunt CUMINȚI: exprimă mai degrabă MATERNITATEA decât sexualitatea, fie ea și cu litere mici… Aluzive și „de întins plasa” poate… dar care-i faza dacă ar fi așa?! „Victima i-a trimis o poză din profil, cu un halat alb pe ea, de față fiind soțul său, pentru a afla adevărata identitate a hărțuitorului… În mod intenționat, soțul victimei a acceptat asta pentru a-l atrage în cursă că «s-ar putea întâmpla ceva» – avem declarația asta salvată pe telefon… ce importanță juridică are, în fond, acest amănunt „picant”?

Face acest detaliu ca acele poze cu procurorul, trimise din sediul DNA, să apară ca mai puțin perverse?

Face pe naiba: sunt argumente suplimentare la teza conform căreia procurorul de la DNA Timișoara și-a trasformat biroul „temutei instituții” în „loc de agățat femei însărcinate” – și, ceea ce ni se pare FOARTE GRAV ÎN PLAN MORAL: DE AGĂȚAT APROPIATE ALE CELOR CERCETAȚI DE EL!
La fel de GRAVĂ, d.p.d.v. JUIDIC-PENAL, ni se pare și disponibilitatea sa de a da detalii din dosarele instrumentate!

Să nu cădem, însă, în capcana melodramatică a prezumției de castitate în rândul „organelor”!

Avem curajul să afirmăm (și avem destule probe care să dovedească asta) că apucătura  cu „agățatul femeilor din anturajul victimelor pe care le anchetează” este un fel de „boală profesională” atât la polițiști cât și la magistrați… Au o scuză… vorba unuia dintre ei: „De unde dracu să agățăm și noi?… că doar în anturajul ăla ne învârtim!” (Da` n-ați umbla și voi la Filarmonică!) – dar ceea ce a făcut procurorul DNA din Grădiște depășește cu mult până și acest „normal”.

Dacă lui Lucian Dolcu – așa cum au cerut victimele sale în plângerile depuse la Consiliul Superior al Magistraturii, Secția pentru Investigarea Magistraților – i se va face atât o EXPERTIZĂ PSIHIATRICĂ cât și un TEST COMPLET ANTIDROG (cum, de altfel, este IMPERIOS NECESAR ca, măcar o dată pe mandat, să i se facă ORICĂRUI FUNCȚIONAR AL STATULUI!)… o să dea aparatele peste cap, valorile (morale, statistice… toate valorile lu` pește) o să-i iasă cu minus, și numai din ce i-a mai rămas în sânge se poate scrie o farmacopee completă a narcoticelor!

ÎNSĂ CEEA CE E ȘI MAI GRAV abia acum urmează… și ar fi MARE PĂCAT SĂ NU SE ȘTIE  ȘI DE CĂTRE „PUBLICUL LARG” CUM SE EFECTUAEAZĂ O INFRACȚIUNE DE ȘANTAJ DE LA CAP LA COADĂ!

…chiar de unul plătit (da` PLĂTIT… nu doi lei) de STAT și înzestrat (peste măsură de ÎNZESTRAT) cu o PUTERE de puțini măcar imaginată… cum comite chiar cel care trebuie să deconspire acest gen de infracțiuni exact acest gen de infracțiuni!

Am subliniat din mesajele pe care procurorul DNA le-a trimis de pe unul dintre conturile false (în care „lucra la BCR Timișoara” și avea „la prieteni” exclusiv procurori, stripteuze și bisexuali) – CONT PE CARE, FAPTĂ CARE ACCENTUEAZĂ GRAVITATEA FAPTEI DE ȘANTAJ!, ȘI L-A ȘTERS CHIAR ÎN ZIUA APARIȚIEI ARTICOLULUI NOSTRU – ceea ce e, de departe, cea mai gravă dintre infracțiuni.

Pe scurt – cum ne place tuturor: un procuror DNA dezvăluie potențialei sale victime, căreia i-a arestat tatăl cu câțiva ani în urmă, date dintr-un dosar nou, aflat în curs și despre care probabil victima habar nu avea!

Îi induce ideea că „face parte din schemă” și e „la mâna lui”… că s-ar putea să o vizeze  în calitate de inculpat…   „că doar știe ce poate” (paranteză obligatorie: probabil că discutăm despre fondurile POIM  la Compania de Apă Arad… iată un probabil indiciu… ca să înțeleagă și cititorul de contoare: „Compania de Apă Arad a găzduit anul trecut, o întâlnire între reprezentanții Ministerului Fondurilor Europene (MFE), respectiv ai Autorității de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare din cadrul MFE și reprezentanții Companiilor de apă din Regiunea de Vest: Timiș, Caraș Severin, Hunedoara, Valea Jiului și Arad care în perioada următoare vor implementa investiții de modernizare și extindere a infrastructurii de apă-canal în cadrul POIM – Programul Operațional Infrastructură Mare.” – vezi https://www.arq.ro/compania-de-apa-arad-si-intalnirea-de-lucru-pentru-extinderea-si-modernizarea-infrastructurii-de-apa).

(Soiul ăsta de perversiune încă nu s-a înregistrat în analele facultăților de psihiatrie)

Victima lucrează la Compania de Apă, deci, așa că, odată mai mult, pune presiune pe ea… după ce o felicită pentru SARCINĂ! Se oferă să fie nici mai mult nici mai puțin decât „îngerul ei păzitor”… asta după ce „a citit în globul de cristal”. (Dacă nu anchetează el dosarul cu implementarea POIM la C.A. atunci e ȘI MAI GRAV: înseamnă că a furat informațiile unui coleg și l-a pus și pe acesta într-o postură… de martor  cel puțin, într-un alt dosar!)
După care se prinde ce căcat a putut să comită și încearcă s-o dreagă… o sună de pe numărul personal, îi trimite poza și toate celelalte, pe care le puteți (re)lectura mai jos (dacă aveți nevoie de o cură de „greață originală”) și, după ce-i apare 40% din uriașa problemă pe care și-a făcut-o (în cel mai propriu și argotic sens al termenului) cu mâna lui, într-un acces de disperare își șterge contul fake (și mai mult ca sigur, atât de drag), Mădălina Delea

Urmare a acestui fapt, Lucian Dolcu s-a ales cu încă o plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de „Sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri”:

prevăzută și pedepsită de Art. 275 Cod penal astfel:
(1) Sustragerea, distrugerea, reținerea, ascunderea ori alterarea de mijloace materiale de probă sau de înscrisuri, în scopul de a împiedica aflarea adevărului într-o procedură judiciară, se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani.

 (2) Cu aceeași pedeapsă se sancționează împiedicarea, în orice alt mod, ca un înscris necesar soluționării unei cauze, emis de către un organ judiciar sau adresat acestuia, să ajungă la destinatar.”

Cea de-a doua plângere penală a fost înregistrată la sfârșitul săptămânii trecute iar lui Lucian Dolcu, conform surselor noastre, i s-au retras (odată cu sprijinul tuturor colegilor și prietenilor) dosarele la care lucra.

***

Mai trebuie să menționăm că în cuprinsul „colecției de mesaje cu și de la Dolcu” mai deținem câteva „piese rare”, ce pot întări – dacă mai e nevoie – argumentația noastră.
Nu le publicăm din singurul motiv că ele conțin nume de persoane care nu au legătură cu această speță – dar vă asigurăm că le vom publica atunci când vor avea legătură cu spețele respective.

………………………………………………………..

[ACTUALIZARE 1] (6 octombrie, 2020) Asociaţia Procurorilor din România dezavuează și își exprimă OFICIAL dezacordul față de manifestările DEZAXATE ale colegului lor de la DNA Timișoara, Lucian Dolcu!

Dezvăluirile apărute pe Critic Arad au fost preluate de mai multe publicații regionale și centrale și au ajuns, desigur, și la organismele oficiale care îi reprezintă pe magistrați.

«În conformitate cu reglementările legale cuprinse în Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și al procurorilor și în Codul deontologic al judecătorilor și procurorilor, „manifestările care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în exercitarea sau în afara exercitării atribuţiilor de serviciu” sunt sancționate disciplinar, iar magistrații „sunt datori să se abțină de la orice acte sau fapte de natură să compromită demnitatea lor în funcție și în societate”, încălcarea normelor de etică și deontologie profesională atrăgând răspunderea acestora. Îndatoririle magistraților nu pot fi ignorate și nici nu pot fi tratate ca o simplă formalitate menționată în acte normative, acestea derivă istoric din autoritatea profesiei de magistrat, o întregesc, o definesc și o reprezintă. Asociația Procurorilor din România este în total dezacord cu comportamente asemenea celor prezentate în presa din data de 05.10.2020, conduite care nu caracterizează corpul magistraților procurori. Totodată, Asociația Procurorilor din România dezavuează orice atitudini de natura celor care compromit prestigiul justiției și implicit al celor care concură la înfăptuirea acesteia.» se arată într-un comunicat al APR, semnat de preşedintele Elena Iordache.

Inspectia Judiciara s-a autosesizat

Purtătorul de cuvant al Inspecției Judiciare, Alin Alexandru, a declarat pentru Lumea Justitiei că instituția a deschis din oficiu un dosar disciplinar în legatură cu procurorul DNA Lucian Dolcu:

„Avand in vedere relatarile recente din mass-media, confirmam faptul ca inspectorul-sef al Inspectiei Judiciare a decis sesizarea din oficiu dupa analiza materialelor publicate in presa. Mentionam faptul ca etapa verificarilor prealabile este o etapa premergatoare cercetarii disciplinare, competenta Inspectiei Judiciare fiind de a stabili daca exista indiciile savarsirii de catre magistrati a vreunei abateri disciplinare si de a se pronunta dupa caz, in functie de rezultatul verificarilor”.

***

În ordinea opusă de idei, procurorul Lucian Dolcu și-a șters contul fake „Madalina Delea – ceea ce, odată mai mult, demonstrează că era / este al lui.  S.I.I.J., care instrumentează dosarul penal care îl vizează pe Dolcu, e foarte posibil să se fi sesizat deja  din oficiu cu privire inclusiv  la distrugerea unor probe din dosarul penal – situație care ar putea creea premisa reținerii și chiar a arestării preventive a procurorului.

…………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (05 octombrie, 2020) Procurorul DNA Lucian DOLCU – acuzat de HĂRȚUIRE SEXUALĂ, după ce a făcut un FETIȘ din soția ÎNSĂRCINATĂ a unui cunoscut avocat arădean. MESAJELE sale dezonorează JUSTIȚIA, depășesc obscenitatea și intră în zona PSIHIATRIEI HARD! [SCREENSHOT-uri]

Nu suntem sfinți… nu condamnăm și nu acuzăm pe nimeni de păcate firești, ușor de iertat sau pe care le-au ispășit; nu scormonim în gunoaiele trecutului îndepărtat al nimănui. Nu ne-am luat în viața noastră de inocenți și nici n-o s-o facem vreodată. Nu scriem despre ce nu știm SIGUR că așa e, nu caracterizăm violent oameni pe care nu-i cunoaștem. Nu ne atingem de copii decât pentru a-i ajuta discret – și nu ne lăudăm cu asta. Nu dăm în oamenii odată căzuți nici dacă ne-au fost cei mai crânceni și perverși inamici. Nu urâm pe nimeni și nu iubim nimic la modul general – cu atât mai puțin banii. Oferim drept la replică oricui – fie el și „ultimul om” – singura condiție fiind să-și asume identitatea, așa cum o facem și noi. Nu ne divulgăm sursele decât dacă asta e în interesul lor. Nu practicăm cenzura decât atunci când e în favoarea unui imperativ moral mai înalt decât libertatea cuvântului.

Pun problema la plural pentru că oriunde am activat în presă, chiar și având o conducere ostilă, am gândit și acționat așa, iar când unul singur dintre aceste principii n-a fost respectat, am plecat fără absolut niciun resentiment.

Se cerea acest șapou la materialul MIZERABIL pe care urmează să-l citiți…

și scuze pentru asta, dar ia imaginați-vă ce greu e de scris așa ceva… apoi de publicat sub identitate reală… să nu mai vorbim cât e de GREU DE TRĂIT AȘA CEVA!
Pornit de jos și trecut prin toate încăperile Ministerului Public din zona Arad-Timiș, de la procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad până la  Direcția Națională Anticorupție, Serviciul teritorial Timișoara unde a încremenit în vicii din decembrie, 2010 încoace, despre procurorul Dolcu Dumitru Lucian se discută atât de multe mizerii încât, practic, orice ai pune în circulație… „s-a mai auzit”.

Așa ceva, însă,  nu: nu s-a auzit, nu s-a întâlnit, nu s-a petrecut și, sperăm, nici nu se va mai petrece nu doar în „mediul select”, al Justiției… ci nicăieri!

La Parchetul de pe Înalta Curte de Casației și Justiție – Secția de Investigarea Infracțiunlor din Justiție a fost depusă pe data de 28 septembrie o plângere penală „Împotriva numitului Dolcu Lucian, procuror în cadrul Ministerului Public (…) la Direcția Națională Anticorupție – Serviciul teritorial Timișoara, pentru săvârșirea de către acesta a infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 207 (ȘANTAJ) alin. 1 și art. 208 (HĂRȚUIRE) alin. 2 din Codul penal.”

Femeia care, în ultimele două luni, trăiește un coșmar incredibil, este căsătorită din anul 2011, este mama a unei fetițe în vârstă de 7 ani și jumătate și este însărcinată cu cel de-al doilea copilaș, tot o fetiță, aflându-se în prezent în săptămâna a-34-a de sarcină.
La începutul lunii august 2020 a primit mai multe mesaje pe aplicația messenger a Facebook, de pe un cont fals, mesaje în cuprinsul cărora îi erau prezentate fanteziile sexuale ale persoanei respective cu ea însărcinată.
A șters imediat respectivele mesaje „având în vedere impactul emoțional pe care l-au avut asupra mea datorită conținutului vulgar și bolnăvicios care pur și simplu m-a oripilat și mi-a creat o stare de temere reală simțindu-mă supravegheată și urmărită de către un obsedat sexual bolnav mintal.” – conform propriei mărturisiri.
Ulterior, după acest episod, a fost abordată din nou pe aceeași aplicație messenger a Facebook, tot de pe un cont de utilizator fals – ACEST CONT FALS – Madalina Delea (între timp, așa cum am prevăzut, ȘTERS),
primind de această dată un mesaj în cuprinsul căruia persoana recunoaște că nu este ea cea de la profil. De data aceasta a fost  abordată dintr-o altă perspectivă… iar la finalul mesajului a fost felicitată pentru sarcină (!!!)
Având în vedere mesajele primite și văzând că este o persoană care cunoaște destul de multe aspecte despre viața sa personală dar a cărui identitate nu o cunoștea, deși speriată, a hotărât împreună cu soțul său să poarte o discuție cu persoana respectivă în ideea de a afla identitatea reală a celui care o hărțuia cu mesajele pe rețelele de socializare „și pentru a mă putea proteja astfel atât pe mine cât și familia mea”. A acceptat să-i dea numărul de telefon celui care utiliza contul fals de Facebook de mai sus, pentru a reuși astfel să obțină cât mai multe informații care ar fi putut să conducă la identificarea persoanei respective.
Nu după foarte mult timp a fost contactată pe  WhatsApp de pe nr de telefon mobiI (…) de către o persoană care s-a prezentat ca fiind Lucian Dolcu
„și care mi-a spus că el este cel care mi-a scris de pe acel profil fals, Madalina, de pe aplicația Messenger a Facebook. Acesta a continuat să îmi scrie fel și fel de mesaje prin care îmi spunea cât este el de atras de mine, asta în condițiile în care știa că sunt însărcinată și că în curând urmează să nasc.” – este uluitoarea declarație a femeii. 
A fost sunată inițial doar cu apel vocal – motiv pentru care i-a spus că îi este imposibil să îl recunoască după voce, motiv pentru care procurorul a început să îi trimită poze cu el din sediul D.N.A Timișoara în scopul de a fi cât mai convingător!
Hărțuirea cu caracter sexual explicit s-a desfășurat după următorul parcurs… care i-ar face să crape de rușine și pe cei mai mari escroci:

Procurorul DNA îi dă lecții  cum să mintă „ca să scape de acasă”, îi cerșește „un pupic”, femeia îi mărturisește că este însărcinată și că „nu e sexi deloc”, la care el:

 

Mai că n-o somează că EL E CINE JURĂ CĂ E!

…și urmează oribilul „selfie cu strugurii”… în mintea lui Dolcu, „firesc” (deși femeia nu-i răspunde pozitiv la niciun fel de avans, iar un bărbat întreg la minte ar fi uitat imediat că subiectul există)!

Iar ca să o convingă (a cincea din cele șase ori!) că într-adevăr, EL E… și nu vreo confuzie sau filmul altuia, bine regizat, face probabil cel mai oribil gest pe care un posesor de DIPLOMĂ l-a comis asupra actului în sine și, mai cu seamă, asupra FUNCȚIEI DEȚINUTE:

…da… știu că toată lumea sare la chestia asta: „…fraieră e că nu i-a cerut și buletinul”!…
Se mai ultra-legitimează, însă, cu acest selfie:

după care își continuă excursia fetișistă marcând, din mersul tastelor, tot itinerariul bolilor psihice de natură sexuală din catalog:

În mintea procurorului se formase, deja, povestea unei „iubiri nemărturisite” și „își dădea filme” inexistente, cu el scenarist:

Nu vrea într-o cameră de motel. „Acolo ducem doar colaboratorii, informatorii. Nu e cazul tău!”

 

 

Femeia  acceptă să intre cu el în apel video, ca să se convingă, încă o dată și definitiv, că EL E DOLCU… și nimeni altcineva…

 

Uzând altă strategie, la fel de abjectă dar îmbrăcată în cuvinte „de îndrăgostit”, vrea nici mai mult, nici mai puțin, „să o pupe pe burtică” … adică vrea să pupe fetița nenăscută a unei femei cu un bărbat care nu este el (!!!):

După identificarea cu apel video, femeia nu i-a mai răspuns la niciun mesaj și, imediat după aceasta,  a formulat și a depus plângere penală împotriva lui.

Procurorul se prinde târziu de riscul la care s-a „îmbârligat” singur (în galeria foto puteți lectura, greață cu greață, tot ce debitează), că „s-ar putea să nu fie în regulă ce a făcut” și încearcă să o convingă pe femeie să își reinstaleze aplicația, pentru a se pierde conversațiile:

Prea târziu, însă!

Femeii îi este frică și se teme pentru siguranța sa și a familiei sale,

„motiv pentru care solicită să se ia toate măsurile legale care se impun pentru a ne proteja de acest individ care are astfel de porniri bolnave și animalice. Din câte am auzit, acesta ar deține legal un pistol motiv pentru care vă solicităm să dispuneți ridicarea de urgență a acestuia. Îmi este teamă pentru viața mea și siguranța familiei mele. Consider că am de a face cu un psihopat capabil de orice, motiv pentru care vă solicit tragerea la răspundere a acestuia pentru fapta săvârșită, faptă care îmbracă elementele constitutive ale infracțiunii de hărțuire, așa cum este ea prevăzută în art. 208 alin. 2 Cod penal.”

Și noi considerăm la fel… și chiar avem mult mai multe de considerat, dar până la următorul episod din această mizerie, ne abținem… și așa fiind mult prea mult!

Așteptăm în primul rând răspunsul domnului procuror Lucian Dolcu față de acest extrem de grav set de acuzații care prezintă dovezi irefutabile – și din care nu le-am selectat, pentru acest prim episod, decât pe cele de natură sexuală.
Sperăm să nu facă prostia de a ne ataca persoana, nu subiectul – dar suntem pregătiți și pentru varianta în care își va „pune tunurile” pe noi.
De asemenea, vom formula și noi o adresă către biroul de presă al Înaltei Curți, în care vom cere date despre desfășurarea oficial-juridică a acestui inimaginabil (într-o lume normală) subiect.

………………………………………….

Articole asociate:

[NERECOMANDAT INOCENȚILOR] Cum a fost „făcut” IOȚCU. Lecție de MANUAL PENTRU LICHELE – partea cu „provocarea la comiterea de infracțiuni prin AGENȚI SUB ACOPERIRE” [DESEN]

Procurorul Lucian DOLCU de la DNA Timișoara – cercetat de Inspecția Judiciară. Ar putea fi sfârșitul unor URÂTE PRIETENII…

Ultimele Știri

Related news

32 COMENTARII

 1. Luci,ie de noaptea minții,acest OM are expertiză pe dosare grele,IOȚCU,BOLOȘ..și altele…un PSIHOPAT…pe banii noștri….Doamne asta-i România Noastră…Nu cred….Treziți-vă Români

 2. Ce sa mai atace asta? Ce tunuri sa mai puna el pe cineva acuma cand tocmai si-o pupat singur burtica…Acuma o sa-si mai faca poze cu DNAul din exterior si poate ca-i si fute domnu sotz, asa, un omor de elita…

 3. Ha ha,eu știu pe puțin 10 oameni ce abia așteaptă sa-i rupă oasele la gunoiul asta….tic tac…

 4. Din ceea ce citesc nu mi se pare a fi hartuire sexuala. Hartuire ar fi daca doamna i-ar fi spus sa inceteze cu mesajele sau telefoanele si dnul procuror nu ar fi incetat. Ceea ce mi se pare ca nu a fost asa. Din contra… doamna a intrat in jocul lui, sau ceea ce mi se pare si mai posibil, el a intrat in jocul dnei. Multi doresc ca acest domn sa fie indepartat. S-ar putea ca dna sa nu fie atat de inocenta… sa fi fost un instrument.
  Ceea ce nu inteleg e, cum un om cu experienta dnului poate sa faca greseli atat de elementare cum sunt acele poze…
  Trimiti unei persoane pe care nu o cunosti si nu stii cata incredere poti sa ai in ea, poze care ar putea sa te ingroape profesional???? Ciudat. Cel putin…

  • 1. Hai să admitem că teza ta e valabilă și că „doamna a intrat în jocul lui…” sau/și că „el a intrat în jocul doamnei”: BRAVO, iată, așa se deconspiră un infractor periculos, în curs de a comite noi infracțiuni! Dacă eram în locul ei, i-o făceam mult mai lată! 2. 99,9% din cei 100 de oameni care „doresc ca acest domn sa fie indepartat” știu ei de ce… și n-ai vrea să fi (fost) în locul lor.
   3. Ceea ce nu intelegi te face mai prost… au zis-o marii înțelepți, nu io. Hai să-ți aprind becul… cu toată prietenia de care sunt capabil: „dnul” practică poliatlonul ăsta de perversiuini cu poze din birou / șantaj prin etalarea puterii / sex neprotejat cu neveste, surori, mame de anchetați în curs de condamnare sau depinde, încă de pe vremea când tu erai Toma Credinciosul! 😀

   • Ferice de dvs ca sunteti inconjurat de mari intelepti care ma fac pe mine prost :)))
    Nu il cunosc, habar nu am ce face si ce nu face. Dar, ma gandesc ca nu ajung pe mana lui oameni cinstiti, curati, care sub nici o forma nu ar trebui sa ajunga acolo si dl face un abuz.
    Daca intr-adevar face ce spuneti, isi merita soarta. Dar isi merita soarta si cei care ajung sa fie anchetati sau mai mult. Ca nu de sfinti ce sunt li se intampla lucrurile acestea.
    De ce dvs nu ajungeti acolo? Poate pt ca nu sunt motive. Asta ca sa va fac un compliment, avand in vedere ce frumos ati vorbit cu mine :))))

 5. 2 aspecte: cei doi se cunosc demult, dovada ca procurorul scrie intr-un mesaj ca ii place de femeie de cand se vedeau la petreceri. Deci mergeau la petreceri impreuna. Al doilea aspect: hartuirea e atunci cant tu continui sa trimiti mesaje dupa ce celalalt iti spune ca nu vrea si iti cere sa te opresti. Atat timp cat femeia i-a raspuns si nu l-a oprit, nu vad cum poate fi discutia pe messenger catalogata drept hartuire… Pe ce se bazeaza plangerea penala?

  • Mesajele de Hărțuire propriu-zisă, de pe 2 conturi de Facebook, nu pot fi redate. Acest ziar nu le va promova. Ce este prezentat sunt doar cele relevante, care au legătură cu funcția pe care o deține și instituția pe care o reprezintă. Dacă imaginile și mesajele erau trimise din dormitorul său privat, sau din baia locuinței sale, probabil nici nu era un subiect important, se putea păstra tăcerea. Dar când mizeria se întâmplă în timpul programului și în sediul instituției, problema devine publică. Din bani publici este remunerat un procuror să instrumenteze dosare în timpul programului, nu să-și caute victime sexuale. Asta e problema majoră.

   • posibil ca „interlocutorii” sa incerce sa provoace o discutie despre ceea ce stiti despre „nehartuirea” domnului Lucica de la Timi. Da-le pace ca sa fiarba. E clar ca lumina zilei ca institutia care a venit la Arad doar la ciuma rosie evitand ciuma galbena in urbea noastra (cu exceptia celor care refuzau probabil fie sa stie tabla impartirii, fie sa faca partie pentru prostimea din zona lipitorilor de afise -vezi cazul Hotcu) e populata multe portocale.

 6. Hai noroc Luciane, de barfa la bere asta tine ‘- ca ala se da la aia’ dar pana la hartuire sexuala e cale lunga cel putin din conversatiile lor nu reiese ca i-a cerut in mod direct favoruri. Ca e un individ libidinos, DA. Ca e imoral ce a facut, DA. Ca probabil are un baby dick si-si etaleaza masculinitatea prin functie, din nou DA. Greu mi-e sa cred ca legal asta o sa pateasca ceva, si ‘cunoscutul avocat aradean’ care a consiliat-o sa depuna plangere, mai bine-si rezolva problema cu el ‘old school’ asa can-tre barbati, pentru ca daca solutia judecatoreasca il exonoreaza o sa se trezeasca el si ea cu o plangere pentru defaimare … Pentru ca pana la urma nu conteaza ce sti, conteaza ce poti dovedi, si si atunci solutia instantei e relativa…

  • Crede-mă pe cuvânt că se poate dovedi mult mai mult decât ce e publicat aici… cu cenzura la care mă obligă deontologia… sursa… am explicat în șapou.
   Până și tu ai avea un șoc dacă le-ai citi pe toate – procurorii care le au încă nu-și revin… Lasă că vine și momentul publicării celorlalte… să vezi atunci haloimăs!

   • Ma bucur sa vad ca si altii sunt de aceeasi parere ca mine. E clar ca, daca dl procuror a facut abuz sau alte tampenii pentru care trebuie sa plateasca, va plati.
    Cum e la fel de clar, ca multi il vor indepartat din motive cat se poate de evidente.
    Oricum, vazand si noul articol, va felicit pentru buna informatie pe care o aveti, pentru surse, pentru investigatii. E clar ca sunteti mult mai bine pusi la punct ca altii. Si nu ne dati voie sa ne plictisim :)))
    Ma gandeam cu regret ca trece campania si va linistiti :)))

 7. Nu va păți nimic procurorul, probabil că mai are la dosar și alte grozăvii cu care este șantajat de cei care-l folosesc la treburi murdare. Așa-s mulți dintre magistrații din România: oameni pătați, cu devianțe psihice, promovați și aflați la cheremul sforarilor mafioți din toate domeniile.

 8. „Aceasta stare de soc este una cu atat mai puternica si mai intensa avand in vedere faptul ca Dolcu Lucian este unul dintre acei procurori D.N.A ai Serviciului Teritorial Timisoara care au instrumentat dosarul in care tatal meu a fost condamnat de catre Tribunalul Arad la inchisoare cu suspendare, acesta fiind chiar procurorul de sedinta care a cerut inchisoare cu executare pentru tatal meu.”
  Pfuu ce miroase a tramă

 9. Un psihopat care nu se da înlături de la nimic.Ce e scris aici e zero pe lângă ce face acest om.De atâtea ori s-a scris despre el și se știe ce metode machiavelice are, ce comportament abuziv , cu santaj , cu hărțuire, inclusiv asupra oamenilor legii ! Dar ca de obicei Copertiva Nufărul îl va spala din nou și va fi nou un sfânt! Un control psihologic îi face cineva acestui psihopat ?Că controlul judiciar cu siguranță ca si apa sfințită!!

 10. „După ani de luptă cu sistemul mafiot al retrocedărilor ilegale și după hotărârea definitivă a ICCJ privind falsul prin care așa-ziși moștenitori au obținut întreaga suprafață a satului Nadăș, iată că s-a găsit portița prin care sistemul judiciar să apere infractorii: Rechizitoriul corect și profesionist al DNA Timiș a fost ilegal blocat de procurorii de la centru, Marius Iacob și Călin Nistor, prin semnăturile lor (deși singura abilitată în infirmarea acestuia era Codruța Kovesi), iar ”moștenitorii” și complicii lor, în loc să fie arestați, s-a ajuns la inepția ca sătenii să ajungă din nou prin instanțe.”
  https://www.activenews.ro/stiri/Continua-calvarul-satenilor-din-Nadas-Arad-Pandemia-hotararilor-judecatoresti-date-contrar-legii-poate-fi-stopata-joi-la-Brasov-163238

  Poate se întrevăd motivele pentru care Dl. Procuror Dolcu a fost lucrat în halul ăsta. Nimic din mesajele sale nu constituie hărțuire, ci doar a picat în plasa întinsă de doamna cea cu nuri. În numele deontologiei ar tebui făcută publică și identitatea / fotografia ei.

  • Domnul tău procuror are din Nadăș mai mult decât Nădășenii si familia Colteu la un loc… stai liniștit, nu-i plânge de mila… Iar deontologic vorbind, ar fi corect sa stiu cu cine discut … că nu îndeplinesc dorințe la anonimi… Scrie-mi pe Facebook cu identitatea reala și putem începe o discuție serioasă… altfel, las-o!

 11. Nu este Dl. „meu” Procuror și nici nu te-am luat pe pertu pe D-ta. Nu plâng de mila numănui care nu o merită, dar aceasta este o făcătură de cea mai joasă speță. Are omul păcatele lui firești, dar nu este un psihopat și nici vreun criminal, ci din contră, precum a dovedit prin cinstea și prin profesionalismul lui, care au deranjat atâția criminali.

  Nu contul de fb pe care nu îl am ar trebui să mă legitimizeze, ci cele exprimate. Am senzația că cererea de legitimizare e corelată cu repercursiuni.
  E ușor să îți dai drumul împotriva celor care păzesc boscheți locali, mai dificil însă cu cei care luptă împotriva crimei și a minciunii.

  Care a fost prețul asasinării morale a Procurorului Dolcan?

  • Asta-i „asasinare morală”?!… Mă faci să râd (te iau la pertu pentru că habar n-am cine ești… poți să fii un pește, o lepră sau cine mai știe ce)! Ceea ce exprimi nu te legitimează ca nimic altceva decât un lingău al cuiva pe care nici măcacar nu-l cunoști… Nimeni nu vorbeste asa despre cineva pe care-l cunoaște… nu e nici urmă de empatie în ce scuzi și nicio sinceritate în ce acuzi. Semnezi „Cineva”, dar ești „Nimeni” însuși…
   Sau ești Dolcu, scrii sub a „n”-șpea idenitate fake de pe IP-ul 162.158.79.83 că, no, atâta poți!
   Prețul a fost credibilitatea. Dacă ai alte dubii, ți le mai bag în seamă doar dacă îmi vii cu identitatea reală…
   Sau dacă-mi trimiți un selfie cu struguri.

  • In afara contextului din discutia voastra mi-a atras atentia ‘…nu te-am luat pe pertu pe D-ta…’ neutru fiind, am studii postuniversitare, lucrez intr-un mediu international unde conversatiile sunt 50% Engleza 10% Germana si 20% Mandarina … si restul Romana, fiind Roman, am observat o ca e o jignesti acerb in momentul cand ‘ataci’ un functionar de rand sau inalt functionar public cu abordarea ‘per tu’ si observ si la matale aceeiasi frustrare … ‘- Cum si-a permis muritorul asta de rand sa te abordeze asa!?’ pai hai sa-ti raspund eu (alt muritor de rand) Boss, Imparate, Jupane, Stapane (sinonime in Dex cf. Domn) de ce: Pentru ca 1. intr-o societate matura RESPECTUL se merita NU se dobandeste cu o functie publica bugetara manjita politc! 2 toti sangeram si murim …spre finalul vietii… ceea ce nu il face pe nici unul dintre noi mai presus de celalalt, pentru ca a trecut evul mediu …sau Monarhia si 3 ca experienta pesonala am avut placerea sa discut cu oameni care castiga cat eu in 5 ani ei intr-o luna, si nu s-a pus problema de apelative mieroase si lingusitoare, ci simplu ce am,ce pot, ce vreau si cum pot sa fiu de folos! Sau era mai simplu sa scriu ca genul asta de indivizi ca tine,la prima impresie, imi provoaca greata, si nu sunt un tip bash’ sensibil …

 12. Că acest neavenit in randurile procurorilor a fost abuziv este de notorietate dar ce nu pricep este de ce oameni care au fost tratati cu incalcarea legii de ordinar nu iasa din pasivitate si sa scrie macar un comentariu.

 13. Jurnalismul trebuie este perceput ca o profesie nobila şi chiar dacă se impune a aduce critici, a dezvălui ştiri de senzaţie , informaţia trebuie să se înadreze în perimetrul decenţei.
  Maiorescu spunea despre jurnalistul EMINESCU că: EMINESCU s-a făcut simiţit de cum a intrat în redacţie, prin universul de idei al culturii ce o acumulase singur prin logică şi prin verb.”
  Asistăm astăzi ca de altfel şi în alte domenii, nu la fenomenul cultură, logică şi verb ci la o răsurnare a acestor valori, cred că
  se poate observa cât de jos am ajuns dacă am înlocuit , cultura şi vebul cu vulgul şi indecenţa. Este regretabil stimate domnule LUCIAN VALERIU.

 14. Nu am uitat faptul ca, in comunism cenzura a fost o forma insititutionalizată, existând până în 1977 chiar o insituţie care se ocupa de această activitate, ce impunea prin forţă, control şi propagandă, distrugerea şi îngradirea celor mai importante drepturi ale omului, libertatea de exprimare.
  Prin modul în care v-aţi adresat celor care şi-au exprimat un alt punct de vedere decât cel abordat de dv., încălcând noţiunea de dinitas (demnitate) şi de comportament etic, mă determină să-mi amintesc cu amărăciune de trecut. Stimate domn, aveţi tot dreptul să dezvăluiţi orice ştire,în opinia mea, într-un limbaj adecvat, unui jurinalist, dar care nu trebuie să depăşească buna-cuviinţă, dar aveţi şi obligaţia de a tolera şi opinia altora care poate nu gândesc ca dv.Tastele calculatorelor şi pixul jurnaliştilor ar trebui să refuze, folosirea unor cuvinte ca cele consemnate de domnia voastră în comentariile făcute. DUMNEZEU SĂ VĂ AJUTE.

  • Să vă ajute Dumnezeu și pe dvs. și multă sănătate! Nu-s de acord cu aproape nimic din ce spuneți, dar sunt bucuros să vă fac cunoscută opinia despre profesia de jurnalist. Dacă tot v-ați exprimat-o cu acest prilej, probabil că o să fiți curios și de a mea (contează sau nu, o practic cotidian de peste 20 de ani).
   Eu nu cred că jurnalismul ar trebui perceput ca o profesie nobilă – din simplul fapt că NU E! Nu are nimic noblețea cu jurnalismul – deși sigur că se pot scrie articole cu și despre oameni nobili într-un limbaj nobil și se pot formula răspunsuri nobile până și la cele mai ignobile comentarii-invective… dar cine credeți că e atât de fraier încât să-și piardă timpul astfel?! Când aruncă unul după tine cu căcat, ai trei variante: să fugi (nu e stilul meu), să faci și tu la fel (nici ăsta nu e stilul meu) sau să îi vorbești nobil (acesta, din nou, nu e stilul meu): stilul meu e să mă piș (platonic! – foarte important – deci teoretic și scriptic) pe gunoaiele care, în spatele anomimatului, își deversează mizeriile „undercover” ca să-mi fută subiectul pentru care prezint dovezi, atacând autorul nu subiectul! În spatele unui IP dinamic (văd că dvs. aveți bunul simt sa semnati cu nume și prenume, adresa de email activă – felicitări, de aceea vă și răspund sperând să mă-nțelegeți) se poate ascunde însuși personajul vizat în (acest) articol… de ce puii mei m-aș comporta tandru… „nobil”, auzi tu! – cu un asemenea vierme? Jurnalismul nu refuză „folosirea unor cuvinte ca cele consemnate de domnia voastră în comentariile făcute” – JURNALISMUL ADEVĂRAT NU REFUZĂ CUVINTE!
   JURNALISMUL TREBUIE PERCEPUT CA UN ACT DE CURAJ – este concepția mea despre această meserie – restul e muncă de scrib în folosul autorităților statului (un fel de „pârnaie a condeierilor”) întru crearea unei false imagini publice pozitive a grupului de lichele care conduc această „cea mai coruptă dintre lumile posibile” în care ne batem s-aprindem becul (da, de cele mai multe ori pierdem… dar pierdem demn și lăsăm în urmă puțină lumină în acest cotidian urât… plin de ură).
   Cu etica stați liniștit… stau bine după propria-mi critică: recitesc a 3-a oară „Etica” lui Spinoza în paralel cu Nietzsche și „Băieții de la Nickel” de Colson Whihetead, mă rog la Dumnezeu, respect bisericile tuturor națiilor, mă port cât pot eu de frumos cu animalele și ocrtotesc copiii. Cred nu doar în a doua, ci și în a treia, a patra… chiar și în a 12-a șansă a omului de a se reinventa și îmi plac ORIGILALII. Îmi place să mă bat exclusiv cu monștrii, zdrențe și jigodii umane, adulte și cu funcții publice pe subiecte contemporane.

 15. Stimate domnule „Lucian Valeriu”,

  Eu sunt „lepra …. zdreanță” la care, cu nespusă „mărinimie” faceți referință în preambulul articolului dumneavoastră mai sus.

  Vă mulțumesc din suflet pentru onoarea pe care mi-ați făcut-o întrucât de la dumneavoastră, aceste calificative sunt un compliment nesperat.

  Îmi doresc să persistați pe această linie pentru luminare celor de bine.

  • Adrian Grigoriu sau Aura Adrian… care anume sunteti dvs., din preambul?… Sau sunteți mai mulți? Un grup?! Că eu la mai mulți fac aluzie… „pentru luminarea celor de bine” întreb.

 16. Asta e hartuire?? ASTA ?? E clar ca ii este inscenat totul si ca incurca pe cineva. Nu e moral ceea ce face, dar nu mi se pare atat de grav incat sa fie atacat din toate directiile, inclusiv in presa. Daca asta ti se pare gretos inseamna ca ai lesina daca m-ai vedea pe mine ce fel f*t nevestele altora .

  • Vezi poate o încurcă și pe nevastă-ta! :))
   (Grețos comentariu… ți l-am lăsat numa` ca să se convingă lumea că de-ăștia chiar EXISTĂ… că personaje-gunoi de astea chiar nu se pot inventa… nimeni n-are o imaginație atâta de bolnavă ca realitatea de la voi de la serviciu)

 17. Ca sa va faceți o părere sa vedeți ca am dreptate , o femeie însărcinată in luna IX a , ce caută sa vorbească cu un necunoscut , îți vezi de casa ta de familia ta , te Pregătești de naștere nu stai de vorba cu alți bărbați , când i a trimis primul mesaj trebuia din start sa nu stea la discuții cu el sau sa îl blocheze , ia i-a făcut jocul acesta și când a prins o barbatu sau o pozat in victima ca e hărțuită , hai sa fim serioși .

Comentariile sunt închise.