N-CAZURI

[ACTUALIZARE 4] CONTROL JUDICIAR și pentru al treilea agresor de la UNIC

 

[ACTUALIZARE 4]

Cel de-al treilea agresor, inculpat în dosarul deschis pentru purtare abuzivă și tulburarea ordinii și liniștii publice deschis de polițiști și magistrați pentru „bătaia de la barul  UNIC”, a fost dus ieri în fața judecătorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, iar aceștia au dispus supravegherea sa pentru 31 de zile sub control judiciar.

„În cazul celui de- al treilea barbat prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de purtare abuzivă și tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost dispusă masura controlului judiciar pentru o perioadă de 31 de zile” – conform comunicatului de presă al IPJ Arad.

……………………………………………………………………

[ACTUALIZARE 3] (28 februarie, 2018) Cel de-al treilea „măcelar” de la UNIC a fost reținut de polițiști, iar de „mărțișor” va fi propus pentru ARESTARE

Al treilea agresor violent din grupul celor trei „bodyguarzi” care au oripilat lumea cu bătaia pe care au administrat-o în dimineața de 26 ianuarie unor „indisiplinați” în barul UNIC de la Podgoria a fost prins de polițiștii de la IPJ Arad, iar mâine, 1 martie, va fi dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

„Urmare a activităților desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, va aduc la cunostinta ca cel de-al treilea bărbat implicat în evenimentul care a avut loc in data de 26 ianuarie, intr un local de pe Bulevardul Revoluției din municipiu si cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de purtare abuzivă și tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore.
Bărbatul de 27 de ani a fost introdus de polițiști in Arestul I.P.J. Arad, urmând ca in dimineata zilei de 1 martie sa fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă” – informează IPJ Arad prin purtătorul de cuvânt, Lorena Radu.

…………………………………………………………………….

[ACTUALIZARE 2] (21 februarie, 2018) INSTANȚA a decis luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 40 de zile pentru cei doi „smardoi” de la UNIC

40 de zile sub control judiciar a stabilit instanța desemnată să judece luarea măsurii arestului preventiv pentru cei doi bătăuși care au fost vedetele zilei de astăzi – conform unui comunicat de presă remis redacțiilor de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad prin purtătorul de cuvânt, procuror Ramon Geanâm și avizat de prim-procurorul PJA Simona Homescu.

…………………………………………………………………….

[ACTUALIZARE] Dani Lazăr și Alex Burai, bodyguarzii care au făcut „exces de forță” în barul UNIC au fost duși la ARESTARE. Poliția le descrie FAPTA [FOTO]

[COMUNICAT DE PRESĂ] REŢINUŢI PENTRU PURTARE ABUZIVĂ ŞI TULBURAREA ORDINII șI LINISTII PUBLICE

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au identificat şi reţinut doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de purtare abuzivă și tulburarea ordinii și linistii publice.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în dimineaţa zilei de 26 ianuarie a.c., bărbaţii de 27 şi 32 de ani, ambii din Arad ar fi fost solicitaţi de un alt bărbat, angajat al unui local de pe Bulevardul Revoluţiei din municipiu, să intervină în vederea aplanării unui conflict spontan izbucnit în incinta aceluiaşi local.

În fapt, cei doi, angajaţi ai unei societăţi comerciale specializate în asigurarea de servicii de pază şi protecţie, ar fi aplicat cu pumnii şi picioarele mai multe lovituri la nivelul corpurilor persoanelor vătămate, cauzându-le astfel multiple leziuni fizice.

De asemenea, din cercetări a reieşit că cei bănuiţi de comiterea activităţii infracţionale ar fi utilizat asupra a două dintre victime şi un spray iritant lacrimogen.

În baza probatoriului administrat, în seara de 20 februarie a.c., poliţiştii au dispus reţinerea celor în cauză pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de purtare abuzivă și tulburarea ordinii și linistii publice.

…………………………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] [BREAKING NEWS] Doi bărbați cunoscuți în mediile INTERLOPE pentru acțiuni de o violență extremă au fost reținuți aseară. În această dimineață vor fi aduși în fața judecătorilor

Doi bărbați cunoscuți ca autori ai unor fapte de o violență extremă, angajați „de fațadă” la o firmă de „bodyguarzi”  au fost reținuți aseară de polițiști, duși la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad și reținuți pe bază de ordonanță. În această dimineață ei vor fi prezentați cu propunere de arestare preventivă magistraților de la Judecătoria Arad. Îndată după ce acest fapt se va petrece, numele lor vor fi făcute publice, iar faptele pentru care au fost „ridicați” vor fi prezentate în detaliu.

„Aseară, polițiștii au reținut doi barbați pentru purtare abuzivă și tulburarea ordinii publice.
Cei în cauză vor fi adusi în jurul orelor 8.30 la sediul Parchetului, în vederea prezentării în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.
În jurul aceleiași ore, veti primi si un comunicat cu activitatea infracțională săvârșită de cei doi” – este informarea pe care ofițerul de presă al IPJ Arad, Lorena Radu, a trimis-o jurnaliștilor în această dimineață.

Lucian Valeriu, 2 martie 2018 7:30

3E33AA6B-AAF7-4106-B7E3-9C826A31CBCDBABA2AF6-75BE-4270-BF27-8337334BAF9018B85425-7B98-4ED9-9B65-A11B0C46256ADSC_2199DSC_2198DSC_2197DSC_2196DSC_2195DSC_2193DSC_2192DSC_2191DSC_2190DSC_2189DSC_2188