sâmbătă, aprilie 1, 2023

[ACTUALIZARE 5] Gheorghe FEIEȘ a DEMISIONAT din funcția de președinte al PNL Sebiș – nu înainte de a-l da afară din partid pe interimarul Toma, anulându-i mandatul de „interimar” și de a-i asigura fiului său SUCCESIUNEA la TRON

 

Dacă miercurea trecută, când Teodor Toma, profitând de un tămbălău în care a fost „vioara a 16-a” din cei 15 consilieri care s-au crezut deja primari de Sebiș – unul mai fără șanse decât altul -, s-a votat în funcția de  primar interimar peste orașul Sebiș, ostilitățile păreau a se fi încheiat – ei bine, aflați că abia au început! De joi seara (de la ultima noastră actualizare) până azi, s-au întâmplat mai multe lucruri în Palatul Administrativ din Sebiș decât la Cotroceni și Victoria la un loc. 
Să le luăm în ordinea priorităților – ca să nu ne-curcăm spectatorii… probabil și mai nedumeriți decât noi:

– Gheorghe Feieș a demisionat din funcția de președinte al organizației PNL Sebiș, pe care o deține… practic de dinaintea Erei Noastre.
–  Organizația PNL Sebiș l-a ales, în unanimitate, pe fiul său, Cristian Feieș ca președinte interimar al acestui partid „până la alegeri”… practic și după Era Noastră
–  Teodor Toma a fost dat afară din același partid, pentru că s-a propus singur ca primar interimar, nerespectând astfel statutul – care prevede că doar președintele PNL poate accede în această funcție. Astfel, Toma va mai rămâne primar în Sebiș doar atâta cât va dura Era Noastră: adică încă vreo trei zile.
– Alături de Toma, a fost dat afară din partid și consilierul PNL Gheorghe Barna… habar n-avem de ce: probabil pentru că-l cheamă Barna.
– Iustin Șchiop rămâne alesul PNL pentru interimariatul la Primăria Sebiș… după Era Noastră – când lui Toma îi va expira entuziasmul și încrederea în Gheorghe Falcă (care i-a promis că „face să fie bine”)
– Până la alegerea lui Șchiop și înlăturarea statutară a lui Toma, „cârja de rezervă” va rămâne Radu Demetrescu – eternul viceprimar cu atribuții de locțiitor I a lui Gheorghe Feieș.

Ați înțeles?!
Felicitări!

…………………………………………..

[ACTUALIZARE 4] (16 octombrie, 2019) „Nu-i pentru cine s-o potrivit, ci pentru cine s-o nimerit”: TOMA „Credinciosul” Teodor este „primar” INTERIMAR la Sebiș… după un concurs la care nici n-a participat și în care, POLITIC vorbind, au SUCOMBAT toți!

Dat afară de Gheorghe Feieș din partid acum trei luni pe ușa casei lui Cornel Gavrilă (vezi toată istoria din ultimii ani, în ordine descrescătoare temporal, în corpul articolului și în cele asociate), băgat înapoi pe fereastră de Gheorghe Falcă însuși și susținut de PSD (numai la Sebiș e posibil așa ceva… știm… de aia ne și place subiectul!) – consilierul local Teodor Toma este, de la „bătaia de luni seara” încoace, primarul interimar al orașului Sebiș.

La casele de pariuri, dacă acum trei luni puneai 10 lei pe miza „Toma va fi primarul Sebișului”, câștigai milionul: pe nicio listă cu favoriți nu l-ai fi găsit pe pașnicul, inofensivul frate întru de toate inginer Teodor Toma – dușmanul lui Feieș din propriul partid, „omul care nu contează” pentru restul politicienilor din orășelul cu, și așa, prea mulți membri de partid pe hectar.

Ei bine, nici la ședința de luni, având ca scop alegerea unui interimar dintre consilierii Iustin Șchiop și Radu Demetrescu – oricare, numai „de-al lui Feieș să fie și să fie liberal” -, a fost ales respectivul Toma – căruia, în necredința lor, consilierii nu i-au dat niciun vot: Teodor Toma a candidat în nume propriu, s-a ales singur și, cu acel simplu și cinstit vot, e primar! – bine, interimar… dar cine-i șeful cu șampila în Sebiș acum?! Toma este!

Din nou, nu ne întrebați cum se poate așa ceva, că nu știm calcula exact și numai ne-ncurcăm!
Esențialul e că Toma e primar la Sebiș – restu-s amănunte.

 

……………………………………………..

[ACTUALIZARE 3] (20 iulie, 2019) Consilierul județean Cristian Feieș zice că PUCIUL NEREUȘIT prin care trebuia să ajungă PRIMARUL SEBIȘULUI… ieri, n-a fost decât o „informală de dinaintea B.P.J.” – așa că să trebuie să explicăm puțin ce înseamnă o INFORMALĂ DE PARTID „®Gheorghe Falcă”

Consilierul Județean PNL și viitorul primar al Sebișului – dacă , totuși, i se aliniază planetele lui taică-su direct deasupra capului când doarme pe plaja aia din Malta -, Cristian Feieș, nu s-a simțit atâta lezat personal de articolul nostru de ieri, în care apare ca personaj (aproape) principal, cât sensibil la adevărul istoric al politicii la nivel înalt care se practică în partidul lăsat moștenire de familia Brătianu lui (n-ai fi pariat în veci!) Gheorghe Falcă – via Traian Băsescu (exclusiv despre județul Arad discutând aici… dar stați, că nu știți ce v-așteaptă și pe restul!).

Așadar despre „finețuri de istoric” discutăm aici – nu despre reacții mitocănești la miștouri de ziarist… „care nu mă interesează… până la urmă chiar îmi fac bine pentru că lumea vorbește despre mine dacă scriu ziariștii” – ne-a transmis Cristian Feieș printr-un mesager meșteșugit ales. L-am întrebat „ce nu-i bine din ce?…” pe om, iar el ne-a transmis ceva într-o limbă ireproductibilă public
I-am zis mesagerului să îi transmită lui Cristi Feieș să ne transmită un comunicat de presă poziționat la ce s-a întâmplat, din punctul lui de vedere, în seara zilei sale de naștere (La mulți ani cu întârziere, dar sinceri!) – că doar e ditamai consilierul județean în partidul la putere, din județ… au birou de presă… Sau un drept la replică de la el de pe telefon, spontan, așa… că-i bărbat.

Ni l-a trimis aproape imediat (zici că-l avea deja scris când încă nici nu publicasem articolul), iar maxim-deontologic era să i-l publicăm „de îndată” – cum fac ei când au o „manevră pe urgență”. Doar că nouă ni s-a părut mai și mai funny, și mai eficient din punct de vedere economic – atât pentru timpul nostru cât și pentru al sebișenilor-de-rând, care poate mai au vinerea și altă treabă decât să stea cu ochii în telefon ca să afle „ce-o mai zis Feieș”…. oricare Feieș!

Așa că am zis că-l publicăm sâmbătă, de „Sfântul Ilie” – și iacătă-l:

„În data de 18.07.2019 a avut loc o întâlnire informală între conducerea județeană a PNL și domnii consilieri locali din cadrul Consiliului Local Sebiș domnul profesor Barna Gheorghe, domnul inginer Toma Teodor și domnul doctor veterinar Strava Daniel. Această întâlnire s-a realizat la inițiativa conducerii județene a PNL pentru ca cei 3 consilieri locali propuși pentru radiere din cadrul partidului să-și poată exprima opinia cu privire la abaterile de care sunt acuzați. Decizia organizației PNL Sebiș de radiere a celor 3 membrii de partid va urma să fie dezbătută în următoarea ședință a Biroului Permanent Județean a PNL.” 

I-am promis lui Cristi Feieș că nu intervenim în text absolut deloc – i-am pus, totuși, diacritice și „l”-ul de la „domnul” (chiar nu știu ce aveți cu oamenii ăștia trei!).

Cu puțină traducere suntem datori cititorilor care nu înțeleg „limba informală” a Birourilor Permanente Județene vorbită de partidele românești în general…zisă și „papagala de birou”

„Întâlnire informală” la ei înseamnă că au ordin de la partid să se întâlnească, toți certații între ei, la aceeași masă, la ora opt-opt și ceva fix, pe ceva terasă sau într-un birou nișat pe astfel de evenimente. Undeva înainte de nouă – vreme în care s-au înjurat, resemnat și-au mers la budă de 8 ori – apare Faraonul… omul de care le depinde tot viitorul… toată stima, tot respectul, libertatea, intelectul (scuzați rima involuntară). Comandă o apă (că nu stă să piardă timpul cu voi) sau și-o ia de la frigider, vă ține un discurs în care în prima jumătate de oră vă explică ce miez e el și ce coajă vi-s voi, după care vă zice care-i ordinul (nu soluția, țărane, că n-are el timp de problemele tale!) care dă CIONCU MIC (cum ziceam) la căcatul vostru de scandal.
Voi vă plecați capul, ziceți un „am înțeles!” suficient încât să audă șeful, iar după ce pleacă el, vă scoateți ochii cu ceea ce ar fi trebuit să fie esența discuției în Această întâlnire care  s-a realizat la inițiativa conducerii județene a PNL”… dreptul la replică a celor „propuși pentru radiere din cadrul partidului să-și poată exprima opinia cu privire la abaterile de care sunt acuzați”. Adică vă puneți „penalele” pe masă și dați cu scuipați unu-ntr-altul de nu vă mai scapă nici procurorul, nici popa.
La sfârșit, plecați acasă „informali cu totul” – mai proști decât ați venit.
Urmează ca „în următoarea ședință a Biroului Permanent Județean a PNL”să se pună ștampila partidului pe ce a zis șeful… că doar nu crezi că dacă Falcă v-o dat „vâj” la strategia asta acuma,. – la „următoarea ședință a Biroului Permanent Județean a PNL” o să zică „Yoyy, am greșit: Cristi trebuie să fie alesul… sau Claudiu… oricare, numai Feieș să rămână primar!”

N-ai să vezi!

………………………………………………………….

[ACTUALIZARE 2] (19 iulie, 2019) Gheorghe Falcă a descins în B.P.J.-ul P.N.L.-ului mamii lor direct din avionul de Bruxelles, „castelul de nisip despre Sebiș” a lui Gheorghe Feieș de pe plaja din Malta s-a năruit, iar în Palatul Cenad s-a făcut CIONCU MIC!

Aseară a fost „Sfântul Ilie în avans” (sau doar prefața?) la sediul central al Partidului Național Liberal Arad, unde s-a întrunit Biroul Permanent Județean (între altele) pentru a valida hotărârea luată „în urma întrunirii Biroului Permanent Local al PNL Sebiș din data de 10.07.2019” prin care membrii PNL, respectiv consilierii locali „Barna Gheorghe, Strava Daniel și Toma Teodor au fost sancționați de către BPL al organizației Sebiș prin radiere din cadrul partidului.”

Nu numai că nu s-a validat „hotărârea lui Feieș” – dar Falcă a făcut onoare partidului, și-a umplut de teamă enoriașii și le-a arătat tuturor CINE-I ȘEFUL ACOLO când a descins, zici că direct din avionul de Bruxelles, în Palatul Cenad ca Rambo-n jungla din Vietnam.
La capătul unui „teaser de lătrău prin influență” specific acestor întruniri, prin care Iustin Cionca (o să vedeți că nu mai contează funcția în asemenea cazuri) i-a făcut o reclamă nesimțită lui Cristian Feieș și numai că n-a ordonat membrilor BPJ-ului să-l facă pe ăsta micu primar în locul lui ta-su… a intrat Falcă-n sală și i-a luat direct cu „Ce naiba faceți voi aici?!”
Nu avem înregistrarea ședinței (din simplul fapt că nimeni nu a avut atâta curaj să filmeze scena… nici nu credem că ea există până n-o primim pe WhatsApp), dar mulțumiți-vă cu ceea ce am stors de la sursele din peisaj, care au rezumat discursul lui Gheorghe Falcă la adresa fantomei lui Gheorghe Feieș (fizic, cum ziceam, „marele edil de Sebiș” fiind în Malta) după cum urmează: „Bă nenorociților, voi în loc să adunați membri noi în partid, voi vă dați afară oamenii vechi ca să puneți în loc copiii foștilor?! Ce dracu-i aici?! – apărem în ziare cu tactici de astea comuniste și ne înjură toată lumea!”… sau ceva de genul… în orice caz, asta-i ideea.
După care, desigur, n-a mai votat nimeni nimic – iar CIONCU MIC se făcu.
Bravo, faraoane! – dacă am fi domnii Mirel Talpeș sau Dorin Stanca, am fi mândri de tine!

Culmea iubirii paterne: să-ți faci Făt-Frumosul de râs, punându-l să se bată cu Zmeul de ziua lui

…pentru că toate astea s-au întâmplat de ziua lui Cristi Feieș!
Când, după „Mazilirea de la Gavrilă din casă” din seara de 10 iulie, Gheorghe Feieș și-a calculat strategia pe termen scurt, fie a gândit ca un han mongol care-și lasă pruncul preferat să se bată cu Zmeul singur, în sediul central al iurtei, fie ca un credul romantic ce și-a pus speranța în calitățile de lider și orator ale „mâinii drepte a faraonului” („aia cu care se șterge Falcă la fund” – cum zic colegii , care nu-l suportă), Iustin Cionca.
În ambele cazuri a gândit-o prost… iar dacă am fi consilierii săi personali, l-am sfătui să-și caute un agent imobiliar serios în Malta și să negocieze de pe o insulă liniștită cu polițiștii și procurorii care… dacă nu azi, mâine sigur o să-l invite să discute despre fotbal, centrale termice, publicitate… revenim noi cu aspecte din dosarele în lucru imediat ce se mai lucrează la ele…

…………………………………………………………

[ACTUALIZARE 1] (11 iulie, 2019) Gheorghe FEIEȘ rămâne cel mai bun jucător de POPICE POLITICE din județul „nostru”: NEDETRONAT din AUGUST, 1989, aseară a reușit RADIEREA a TREI din PATRU colegi de partid și consilieri incomozi… dintr-o lovitură cum numai la Sebiș vezi! Urmează ÎNTRONAREA OMULUI DE PAIE

Folclorul cunoaște: până și rechini ca Parpală, Pele, Ioțcu, Popa sau Falcă, atunci când nu făceau față unei probleme politice grave și urâte (gen „schimbat partidul”, „scăpat de incomozii din interior”, „ascuns niște bani”), veneau la Feieș să ceară consultanță.
Feieș este genul de activist non-stop conectat la șmecherii, politicianul cinic-egocentrist prin excelență, care știe să iasă dintr-un munte de căcat pe care și l-a basculat singur în curte cu coroana de rege pe cap și plin de aur… ca Marco Polo când a debarcat la Veneția.
Luna viitoare, conform propriul său C.V., Gheorghe Petru Feieș : împlinește 30 de ani de când tronează, ca un han mongol, peste… nu atât suprafața „Perlei Crișului Alb” cât pe mințile oamenilor – pe care-i „mințește” (cum se zice pe-acolo) că Sebișul e oraș și le ia impozite ca atare (pe care le transformă în „felicitări de Crăciun” și tot așa).

10 iulie, 2019, va rămâne o dată importantă în calendarul POPICARILOR POLITICI de la noi din județ (cel puțin)

– fiind data la care componența Consiliului Local Sebiș a fost schimbată de un primar demis și cercetat în continuare pentru fapte de corupție, în sediul proprietate personală a omului-de-paie pe care intenționează să-l pună în locul său rămas vacant, ca ajutor al fiului său, care va conduce orașul în continuare, după cum îi va dicta tata.

Îi trebuiau patru demiși – a reușit „doar” trei dintr-o lovitură… ceea ce, să recunoaștem, la vârsta lui (64 de ani – dintre care 60 de politică – absolut toate partidele bifate!) e o performanță greu de egalat în orice sport… nu numai la popice politice!

„În urma întrunirii Biroului Permanent Local al PNL Sebiș din data de 10.07.2019 , s-a luat hotărârea de a se supune la vot radierea din partid a 3 membrii care dețin funcția de consilier local in cadrul Consiliului Local al Orașului Sebiș , votați în urma alegerilor locale din 2016 pe lista PNL.

La acesta măsură s-a ajuns datorită încălcărilor repetate a principiilor de organizare și funcționare care stau la baza Partidului Național Liberal.

Așadar domnii Barna Gheorghe, Strava Daniel și Toma Teodor au fost sancționați de către BPL al organizației Sebiș prin radiere din cadrul partidului.” – s-a lăudat pe facebook, azi-noapte, cel autoporeclit EDILUL:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2426543150916701&id=2103301759907510&__xts__[0]=68.ARAnv45VTndm7QtyUDMTtzPmW2SxLa_nLHqIMyEp9WZEnrH-ZTkzuhiJ_9cK78b_xYZ6T9IjqJUcviuWxSq0u2wqKlzGuYys5o5BtKPl1BdZhm4KT-120tzVR–4ZpNs7r0axqqY4GOAADXUhqtVNmaLvS7-FDpKUh1b6nWn-vjC3Ek01jFtatJw4YXAFX8FLpBVGQZVnnwv1CsSHj84KZ7nwUHaP1iht_IhdmPrEOCgmQob87DqS-E0Qvoa65e5sJQaV6Ntnn3QLkqjac2NOqshVZO2iHHJYuTh60TQ8tnuud3oSx5ufENHOgWY78pLhzs2xPVAfaFWG2UCWh6jbibS&__tn__=-R

Superb sau cum?!

***

Îl va doborî marele jucător pe al 4-lea „popic incomod” care stă în calea planului său machiavelic?… Va mai avea nevoie, oare – sau de azi, Cornel Gavrilă stă pe tron și semnează alocarea de fonduri pentru cumpărarea a noi fotbaliști de culoare pentru iubita echipă de fotbal din localitate plus chiria retroactivă pe casele sale de pe centru?
Vom urmări cu atenție ce se va întâmpla – pentru că și dacă nu rămânem cu nimic din povestea asta (Sebișul nu va arăta mai bine… indiferent ce se va întâmpla!) în afară de „înțelegerea unei scheme perverse”… tot e ceva.
Vorba lui Dragos John (nu contează „care Dragos John”), pe pagina PNL Sebiș: „Gigi ai incurcat organizatia……..?? de aia te-au eliminat…?????”(nu contează „care Gigi”!)

………………………………………………………………….

[TITLUL INIȚIAL] (10 iulie, ) ATENȚIE LA NEATENȚIE! Gheorghe Feieș își pune OMUL DE PAIE în fruntea Primăriei Sebiș și pe fi-su ADMINISTRATOR PUBLIC, mazilind PATRU COLEGI DE PARTID

Astăzi, 10 iulie, 2019, la ora 19.00 „pontoș”, la sediul PNL Sebiș, se va întâmpla ceva ce s-ar putea să-i intereseze pe majoritatea cetățenilor din zonă – cei pe care nu-i interesează nefăcând, oricum, parte dintre cei care înțeleg termeni elementari  precum POLITICĂ, ALEGERI, PRIMĂRIE. „Împăratul politicii de la țară”, fostul primar Gheorghe Feieș, a convocat o ședință cu decizii demult prelucrate în „laboratoarele portocalii-gălbui” – ecuația finală prezentându-se după cum urmează: LINȘAJUL A PATRU CONSILIERI LOCALI + PUNEREA ÎN FUNCȚIA DE VICEPRIMAR CU ATRIBUȚII DE PRIMAR A OMULUI DE PAIE = NUMIREA ÎN FUNCȚIA DE ADMINISTRATOR PUBLIC AL FIULUI SĂU, (nu contează care dintre ei – favoriți fiind amândoi!).

Nimeni altul decât  Cornel Gavilă

– omul cu mai multe „bube juridice”-n cap decât orice muritor din zonă (aici – una groasă rău… care a rămas așa!) – ar urma să preia oficial funcția de viceprimar în locul incompatibilului Radu Demetrescu (vezi articol asociat), cu atribuții și drept de semnătură (important!) de primar.

Fii atent aici aritmetică perversă: 

Dacă-i ies jocurile lui Feieș, Gavrilă ar urma să fie votat viceprimar cu majoritate în Consiliul Local. Prin retragerea sprijinului politic a celor 4 consilieri PNL aflați în opoziție cu „Clanul Feieș”, aceștia își pierd calitatea de consilieri localui, urmând să fie înlocuiți cu… rude de gradul I și slugi… care sigur că îl vor vota pe care-dintre-fii-vrea-ta-su Administrator Public, vice… locțiitor al Domnului pe pământ sau ce vrea el.

Ironia face ca toată această mascaradă să se petreacă într-una dintre multele case din centru Sebișului a… viitorului „primar de paie”, Cornel Gavrilă.

Scandalul o să iasă „cât partidul”… pentru că cei 4 consilieri „sortiți mazilirii” nu sunt niște… „nime-n drum”: 3 sunt ingineri și unul medic veterinar – dar mai important decât aceasta (din punct de vedere juridic vorbim de data asta) e că-l au pe Feieș „la mână” cu toate porcăriile pe care le-a făcut (inclusiv cu votul lor) – de-a lungul ultimelor decenii.

***

Gheorghe Feieș nu mai este primar DE DREPT de un an și 4 luni – respectiv de  la emiterea Ordinul nr. 138/ 2018, privind încetarea de drept a mandatului de primar al orașului Sebiș, funcție ocupată de dl Gheorghe Petru Feieș (vezi al doilea rticol asociat) dar, DE FAPT, n-a părăsit niciun moment Primăria Sebiș, partidul și, mai ales, nu a abandonat lupta pentru succederea oficială, supremă și definitivă la putere a unuia dintre fiii săi, Claudiu și Cristian.

Vom reveni cu rezultatele puciului…

 

Articole asociate:

Locțiitorul primarului de Sebiș, Radu Demetrescu, a pierdut definitiv procesul de INCOMPATIBILITATE cu ANI, dar spune că mai are o cale de ATAC a sentinței…

[ACTUALIZARE 3] OFICIAL: Prefectul Județului Arad a emis ordinul privind ÎNCETAREA DE DREPT a mandatului de primar de Sebiș al lui Gheorghe FEIEȘ

Ultimele Știri

Related news

22 COMENTARII

 1. Acest infractor de drept face tot ce vrea el sa lase moștenire fiilor lui primăria din Sebis. Sebiseni Treziți-vă !! Uitativa cum arată orașul vostru după douăzeci de ani cu Mafia Feies !!

 2. Aici e vorba de bani mulți, consilierii știu despre ce e vorba si dacă nu sunt consilierii de acord, domnul Feies trebuie sa pună bănuțul, fără sa mai vorbim ca din câte se aude el ar fii în spatele manevrelor și de la Prajesti legate de alte miliarde ce s-au primit pt. reparația bisericii. Ce să-i faci dacă te mănâncă palma?

 3. Si pe mandatul domnului Demetrescu s-au initiat aceleasi mosteniri. Au fost angajati fiul si nora unuia dintre cei 4 consilieri, unul la primarie iar celalalt la spital. Iar la serviciul urbanism si-au facut loc fiul altui consilier si cine credeti, fiul domnului Demetrescu. Bineinteles prin concurs.
  Deci aceleasi naravuri daca nu si mai rau daca tinem cont ca s-au facut doar intr-un an.
  Atunci are rost sa mai vorbim despre pacatele domnului Gavrila Gavrila?

 4. Nu intru in politica pt ca nu ma pasioneaza, dar nu pot sa ma abtin sa nu spun urmatorul adevar. Cel ce a facut un astfel de articol ar trebui sa se mai nasca cel putin inca o data ca sa poata concura cu mintea si inteligenta dlui Gavrila.

  • Doamnă… din (ne)fericire îl cunosc personal. E cu 20 de unități IQ sub mine (si-s modest), nu l-ar angaja nimeni nici măcar să aibă grijă de un copac (știti la ce ma refer, nu?…) iar la morală e ZERO. Așa că lasă…

 5. Ce tot vorbiți de Cornel Gavrila ca nu e capabil sau mai știu eu ce? Omul pe lângă ca va fii primar mai e și ceva om cu banii pe la biserică.. Adevărat ca pe acolo nu prea dă, doar asa de câteva ori pe an, dar și atunci când o face, deși sta doar câte juma de ora pt. că i se face rău de tămâie, el se ocupă de bani… Ha, ha, doar nu ați crezut ca tine slujba…

 6. Au venit portocalii ăștia,clan interlop,în PNL si l.au dat pe Gigi afara liberal de zeci de ani…oare Orban stie ce se intampla?

 7. Ce șerpărie, Doamne, Doamne! Și când te gândești că așa-i la (aproape) toate primăriile…

 8. Valerica fara frica….daca tu ai prelucrat materialul asta… mi-e rușine mie de rușinea ta. Nu poate un alcolic și un coate goale sa aibă IQ prea mare. Ce ai vrut sa rezolvi cu articolul asta SF. Și pun pariu că nu ai curaj sa lasi comentariul asta public.

 9. Domnul ziarist este îngăduitor cu mucea când îl zice fät nu știu cum! De fapt este Goe în persoană, care se dă cu poponețul de pământ ca să-i dea tată -so primăria din Sebiș cadou. Cealaltă odraslă a primit de la tata feieş funcția de DIRECTOR/MANAGER .

 10. VOTAM USR!!! Sper sa se lamureasca cat mai multi ce partide jenante sunt PNL si PSD. Tineretul sa iasa la vot si sa aleaga schimbarea

 11. Măi fratele meu , măi ! Feciorul ăsta lui feieş a ajuns să – i dea lecții domnului Falcä ! Adică, el , Cristnel,stabileste dacă ceva convocat de dl.Falca are valoare juridică ori sunt simple baliverne! Tupeu fără margini la micul intrigant !!!

 12. Sa continuie asadar circul. Doamne ajuta. Praful sa se aleaga de PNL si clanul Feies. USR!USR!USR!

 13. Cristian este cel mai deștept din oras.Nu te lasa Cristi.Te iubim si te votam…..

 14. Cu mult mai deștept și mai iubit este Daniel Țole de la USR , care a ajuns aici prin merite proprii . Nu te lăsa Daniel! Tinerii te votăm pe tine nu pe lingăul de Cristi împins din spate de tatăso de frică să nu piardă familia ciolanu !

  • Învață să scrii…după te apuci de politică și de voturi. Ce merite deosebite are „Trubadurul” de Tolea… Serios acuma…

 15. Încurcate s ițele în departamentul Sebis.S a trecut la lupta la baioneta sau poate de gherilă (sub) urbana.Toți lupta împotriva tuturor.

 16. Individul ăsta cu moloz pe creier crede că joacă în filmul Coreea de Nord iar orașul Sebișul i se cuvine ca moștenire după abdicarea lui ta-so.

Comentariile sunt închise.