joi, martie 30, 2023

[ACTUALIZARE] A fost identificat cadavrul bărbatului găsit înghețat în Micălaca

 

[ACTUALIZARE]

A fost identificat cadavrul bărbatului găsit mort în câmpul înghețat din extravilanul cartierului Micălaca. Este vorba de un cetățean cu domiciliul în Târgu Mureș, născut în 1941.

……………………………………………………………….

[TITLUL INIȚIAL]  Cadavrul unui bărbat a fost găsit înghețat în extravilanul cartierului Micălaca

Un cadavru în poziţia culcat pe o parte a fost descoperit după o reclamație prin 112 luni seară pe câmpul din extravilanul străzii Voinicilor, de lângă Selgros – Micălaca.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii pentru a efectua cercetări.
Asupra cadavrului nu au fost găsite acte de identitate.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad au precizat că nu sunt suspiciuni în ceea ce priveşte moartea bărbatului. „În jurul orelor 21:00 am fost sesizaţi de către un cetăţean că pe păşunea din zona de sud extravilan a municipiului Arad, păşunea din zona Voinicilor, s-a descoperit un cadavru uman. Din primele cercetări nu există suspiciuni, cadavrul aparţine unui bărbat necunoscut de aproximativ 65 de ani. Nu s-au găsit acte asupra lui. Continuăm cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor”, a declarat Claudia Iuga, ofițerul de presă al IPJ Arad.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad pentru efectuarea necropsiei în urma căreia se vor stabili, cu exactitate, cauzele decesului bărbatului.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news