miercuri, martie 29, 2023

[ACTUALIZARE] Adolescenta ANDREEA TRIF e de negăsit, dar se dă bine-mersi… pe FACEBOOK, de unde-i trimite mesaje de „fată rea” mamei sale. Când va fi depistată, va fi internată în Centrul de Primire Minori

 

[ACTUALIZARE]

Adolescenta plecată de (vorba-vine) acasă acum o săptămână nu a fost nici la școală, nici depistată, încă, de polițiști unde se află – în schimb e de găsit (unde altundeva?) pe facebook, de unde transmite… ce poate și ea: mesaje de „sunt ok” și „pupici” prietenilor virtuali și… de fată rea  mamei sale. De pe nickname-ul Adreea Sixx (Noir) – care, și el, spune multe – a postat pe rețeaua de socializare inclusiv miercuri, în ziua în care fost dată, oficial, dispărută… de 6 zile.

Colegi Andreei de Liceul Tehnologic de Electronică și Automatizări „Caius Iacob” Arad (CFR), unde Andreea este elevă în clasa a IX-a, spun că aceasta este bine și că a plecat de acasă din cauza neînțelegerilor cu mama și pentru a fi împreună cu iubitul – acest gest nefiind unul izolat, fata părăsindu-și domiciliul de pe buletin de mai multe ori până acum (odată fiind găsită… în comuna Socodor)

Ziariștii au intrat în posesia unui schimb de mesaje dintre Andreea Mădălina Trif și mama sa. Unul dintre acestea – conform M.B. (pentru arq.ro și aradon) – este datat 29 martie, ora 20 și arată așa:  „Pe bune?? Deci stai așa…tu îmi spui că nu mai am ce căuta acasă și după mă dai dispărută? Cât de prostă să fi? De ce poliția nu a intervenit când s-au întâmplat alte chestii mult mai grave? Adică plm nu dai nicium semn de viață 12 ani și atunci să te caut eu și să îmi f**i viața în ultimul hal?! Ai pretenții să fac ce vrei tu? M-am descurcat toată viața fără tine, mă descurc și de acum cu sau fără mamă care mă iubește. Măcar lasă-mă drq înpace decât să îmi strici viața mai mult ca până acum!”

Din câte am reușit să documentăm, fata este, într-adevăr, un „copil-problemă” în sensul cel mai… clasic al termenului. Părinții ei au trecut printr-un divorț urât, timp în care Andreea a locuit la o mătușă, iar mama ei, după un proces lung, a câștigat custodia fetei – neputând, însă, s-o țină în frâu.

„Nu e adevărat că am lăsat-o singură 12 ani… Este un copil problemă, nu e prima dată când fuge de acasă. De două săptămâni nu a mai mers nici la școală. Eu sunt foarte bolnavă, nu mai pot să am grijă de ea. Am și vorbit cu domnul comisar de la Poliție că dacă o găsește să o ducă direct în plasament, că aici nu mai are ce căuta”, a declarat mama pentru fetei, contactată de ziariști.

Conform ofițerului de presă al IPJ Arad, agent șef adjunct de poliție Claudia Iuga, „Legea prevede că, până la împlinirea majoratului, mama – în acest caz – este responsabilă de fată. Se fac, în continuare, demersuri pentru a fi depistat locul în care se ascunde. Când va fi găsită, va fi internată în Centrul de Primire Minori de pe Strada Udrea, iar cazul va fi preluat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad.”

…………………………………………………………….

[TITLUL INIȚIAL] (29 martie, 2017) TRIF ANDREEA MĂDĂLINA are 15 ani, e din Livada, iar dacă o vedeţi sunaţi la 112! E a 7-a zi de când a dispărut de fără urmă

[COMUNICAT DE PRESĂ – IPJ Arad]

În dimineața zilei de 23 martie a.c. a dispărut de pe raza localității Livada o minoră de 15 de ani, TRIF ANDREEA-MĂDĂLINA.

Adolescenta are următoarele semnalmete: 1,60 m înălțime, 55 kilograme, păr negru, lung și ochi căprui.

Nu se cunoaște îmbrăcămintea acesteia la momentul dispariției…

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea minorei sunt rugate să apeleze SNUAU 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Ultimele Știri

Related news

5 COMENTARII

  1. Eu stiu ca sta in cartierul Fortuna inchirie! Dar restul nu mia zis, si nu am stat dupa ea sa o urmaresc!

  2. Ziaresti de rahat!Nu am cuvinte traumatizati copilul mai mult de cat e, in loc loc sa ajutati complicati lucrurile de dragul like-urilor si al audientei paginii ,ar trebui sa se faca o lege in sensul acesta,nu puteti denigra asa pe oricine doriti chiar daca este minora cu siguranta sunt probleme dar asta nu e deloc o rezolvare, aceasta doamna care a nascut-o pe fetita as trebui sa gaseasca o alta cale de a o aduce acasa, un viitor angajator care ii va cauta 90% numele si pe internet va gasi aceste date din trecutul de care cu siguranta o sa se rusineze mai devreme s-au mai tarziu,si care nu o onoreaza deloc.Sunteti josnici, pe langa ca ati intrat in viata privata a fetei ii mai aratati si mesajele intregii tari!Oare in cine va mai avea incredere?D-zeu sa aiba mila de voi, rugativa ca ,copiii vostri sa nu ajunga in aceeasi situatie, sa vedem atunci cum veti reactiona.

  3. La 15 ani ii trebuie iubit…vai… asta înseamnă sa nu ai tata. Asta înseamnă părinți despărțiți: copii rebeli, prosti, care își distrug viața. Măcar dacă ar continua sa meargă la școala. Orice pedofil și proxenet ar putea sa pună mâna pe ea și sa o vândă sau sa o ucidă, fetele ca ea sunt la foarte mare Căutare in traficul de carne vie.

  4. Aceasta fata nu este Rebela deloc ei ii lipseste iubirea parentala ! Nimeni nu stie cum e atunci cand părinți tai divorțează ! Si fiind atat de ocupati cu Divorțul uita efectiv ca mai au si copiii ! Chiar imi pare rau sa o spun dar aici e vina părinților..iar cei dela televiziune exagerează mereu! Tot timpul adaugă dela ei doar pentru a face cazul mai interesant ,doar pentru a strânge mai multa audiență! Mama ar trebui sa încerce sa o ajute nu sai spuna ca nu are ce cauta acasă! O mama adevarata ar trebui sa își dea si viata pentru copii ei(doar daca ii iubeste cu adevarat) …. Iar fata ca are un iubit… Sunt de acord la aceasta vârsta e cam prea devreme ….dar ea are nevoie de dragoste de iubire se simte a nimănui si atunci cauta aceasta dragoste in acel baiat….inainte sa judecății lucrurile puneți-vă in situația fiecăruia!

Comentariile sunt închise.