Front 7 ȘTIRI

[ACTUALIZARE] Andrei (Alin) Vasilescu, băiatul de 20 de ani dispărut de la domiciliul său din Bujac la sfârșitul lunii iunie 2018, a fost găsit spânzurat de un copac

 

[ACTUALIZARE] Andrei (Alin) Vasilescu, băiatul de 20 de ani  dispărut de la domiciliul său din Bujac la sfârșitul lunii iunie 2018, a fost găsit spânzurat de un copac 

Adrei (Alin) Vasilescu, băiatul de 20 de ani  dispărut de la domiciliul său din Bujac la sfârșitul lunii iunie 2018, a fost găsit spânzurat de un copac din pădurea Ceala, lângă balta Măltăreț. Polițiștii au descoperit cadavrul într-o stare avansată de putrefacție, în urma unui apel primit prin 112. Se pare că presimțirile celor apropiați, manifestate încă de la dispariția acestuia, s-au dovedit a fi întemeiate. Oamenii legii spun că nu sunt urme de violențe pe cadavru, iar moartea nu este una suspectă.

La fața locului scena sinistră descrisă de acesta în ultimul său mesaj postat pe Facebook, însoțit de o fotografie în care apărea o funie ce atârna de un copac. părea „pusă cu mâna”.

Îmi pare rău că nu am putut accepta viața asta, dar mai bine îi așa. Nu știu unde îi dreptatea în viața asta. Alții au de toate, alții nu au nimic. Mai bine era să nu mă fi născut. Îmi pare rău, nu îi nimeni de vină că am ajuns să fac asta”, a scris acesta în ziua dispariției.

La scurt timp după aceasta, tânărul nu a mai putut fi contactat pe telefonul mobil, acesta fiind închis. Băiatul a fost dat dispărut de către tatăl său biologic la 10 zile după postarea mesajului, iar Poliția a început căutările.

******

[TITLUL INIȚIAL] (09.07.2018): Băiatul de 20 de ani din Bujac, care a dispărut acum 10 zile după ce a amenințat public că se SINUCIDE, este căutat peste tot, dar „parcă l-a înghițit pământul”… Vezi DETALII ALE CAZULUI

[COMUNICAT DE PRESĂ]

În dimineața zilei de 28 iunie a.c., a plecat de la domiciliul său de pe strada Fagului din municipiu și nu s-a mai întors, VASILESCU ALIN, de 20 de ani.

Tânărul are următoarele semnalmente: 1,65 m., 60 de kg., păr șaten, tuns scurt și ochi căprui.

La momentul dispariției, tânărul era îmbrăcat cu o bluză cu model camuflaj, geacă neagră și pantaloni scurți.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Biroul de presă al IPJ Arad

***

Andrei (Alin) Vasilescu pare un copil cuminte care-și afișează o „aură falsă de băiat rău”. Din câte ne-am interesat noi, luând legătura cu oficialitățile și cu… ceea ce i-a mai rămas din familie, este un copil bun, dar a mai avut tentative de a pleca de acasă – iar la ce încercări l-a mai pus ghinionul de a se naște „altfel” decât „alții” (de exemplu, n-are Carte de Identitate), într-un mediu-problemă, nici nu e de mirare că a luat-o razna.
Polițiștii nu sunt alertați în așa de mare măsură de dispariția de acum – iată! – 10 zile… mai mult mergând pe pista că e vorba o „fiță adolescentină de vară”, dar pe cei (destul de mulți) prieteni și pe sora sa, în primul rând, faptul îi neliniștește până la cele mai negre presimțiri.
De partea poziției polițiștilor stau argumentele că tânărul a plecat de acasă pe bicicletă cu un rucsac, având asupra sa 2000 de lei și o tabletă (declarație întărită și de un martor care a postat un mesaj în acest sens chiar pe wallul de facebook al dispărutului) – dar nici presimțirile apropiaților nu sunt lipsite de temei – VEZI ÎN GALERIE CORESPONDEȚA DE PE FACEBOOK A COMENTATORILOR: 

 

Lucian Valeriu, 11 octombrie 2018 2:05

andrei_vasilescu-12andrei_vasilescu-11andrei_vasilescu-10andrei_vasilescu-9andrei_vasilescu-8andrei_vasilescu-7andrei_vasilescu-6andrei_vasilescu-5andrei_vasilescu-4andrei_vasilescu-3andrei_vasilescu-2andrei_vasilescu