joi, iulie 7, 2022

[ACTUALIZARE] Avem drept la replică INCLUSIV de la POLARIS

 

[ACTUALIZARE]

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – POLARIS M HOLDING]

 

Către redacţia siteului de ştiri Critic Arad.ro

Având în vedere materialul dumneavoastră de presă din data de 7 iulie 2017, apărut sub titulul de Operațiunea „despuricarea Micalăcii” – faza pe Vaslui cu deosebit respect, vă solicităm acordarea unui drept la replică spre corecta informare a cititorilor dumeavoastră.

Societatea noastră nu mai prestează în municipiul Arad activitatea de salubrizare a domeniului public de la data de 31 martie 2017, dată la care contractul de prestare a serviciului de către societatea noastră a expirat, aşa cum lasă să se înţeleagă materialul dumneavoastră.

Acţiunea de dezinsecţie care s-a desfăşurat pe strada Vaslui în data de 7 iulie 2017 este o acţiune comandată de autoritatea contractantă în baza unui contract în derulare iar apelativul de „slugoi polarişti” considerăm că este jignitor şi nefondat, atâta timp cât acţiunea s-a realizat în baza unei comenzi.

Societatea noastră îşi asumă doar activităţile care îi intră în competenţa rezidată din contractul pe care îl are în derulare, asimilarea sau încercarea de insinuare de „coordonatori ai nemuncii” pentru angajaţii societăţii noastre fiind deasemenea jignitoare şi forţată dimpreună cu încercarea de a ni se imputa o anumită stare insalubră care s-ar putea imputa societăţii noastre, catalogările făcute în articolul dumneavoastră putând să genereze prejudicii de imagine pentru societatea noastră.

În speranţa că, pe viitor, vă veţi informa asupra activităţilor noastre, nădăjduim că veţi da curs prezentului comunicat pe care rugăm să îl consideraţi un drept la replică.

Conducerea SC POLARIS M HOLDING SRL

……………………………………………………………………………….

[TITLUL INIȚIAL] (07 iulie 2017): Operațiunea „despuricarea Micalăcii” – faza pe Vaslui [GALERIE]

Dimineața de vineri. Ținta Micalaca lui Faraon încredințată spre veghere lui Mariș (noul agent Mosquito) cel cuminte și ascultător. Baiul zilei de vineri? „Puricii”… muuulți purici, agresivi și sugători de sânge, asemănători și unora din bunii consumatori din zona teraselor de la Orizont (știți voi vreunul mai celebru prin zonă?).  Noah, deci, puricii ne-or pus pe drumuri… Agale,  cu tramvaiul si apoi pe jos să mai luăm și noi pulsul Micalăcii spre strada Vaslui cea propusă spre „puricidere”, operațiune anunțată cu surle și trâmbițe chiar de „tehnicii” lui Faraon, ca o veritabilă conferință de presă despre „degenerarea urbană”. Și mergem noi ce mergem  și dăm de praf pe străzi. Zalău, Felix, Parc și, la intersecția cu strada Nucet, lovește imaginea unui coș asemănător unui spânzurat (vezi imagini). Facem stânga, pe trotuarul de lângă parc, și ne alunecă privirea cârcotașă spre parcarea paralelă cu trotuarul… Ne lovește priveliștea unei zone măturate  în urmă cu un secol (vezi imagini). Praf frate, mult praf și frunze scuturate de pe vremea de când Călin Bibarț tăia pomi pe la Romsilva, nemăturate,  frate, de pe vremea lui Tutankamon. Ups! Puricii, mediul lor propice de dezvoltare! Unde le-o place lor mai mult?  În praf frate! În praf… și cum dracu să nu se dezvolte și să colonizeze cartiere întregi când praful e la el acasă’? Ajungem, în sfârșit, pe „ulița” calamitată și anume Vaslui. Când colo, ce să vezi? Stupoare frate! Un echipaj al „slugoilor” polariști cu un atomizor în spate care „dă-i și omoară” de zor… purici binențeles.

Păi, nu mai bine puneați voi lăbuța pe mătură, constant, să nu crească praful ca dunele-n deșert? Nu mai bine  nu-l ignorați, la fel de constant, cu atitudinea aia de „mi se rupe” decât să umblați la despuricit? O întrebare mai mult directă decât retorică, pentru voi nelipsitelor slugi ale lui Faraon și pentru cei care vă coordonează nemunca… De ce nu vă faceți voi treaba pentru care sunteți plătiți și anume să măturați și să luați gunoiul din Aracal? Pâna când vi se rupe? Parcă erați „prezenți la datorie” la toate revelioanele, învierile și parangheliile. Mai acum câteva zile era festin pe facebook cum spălați voi ghenele și cum faceți și dregeți. Acum vă pricepeți și la despurecat? Păi, băh, mânce-vă puricii să vă mânce, puneți mâna pe mătură și nu mai lăsați orașul în halul ăsta! Faceți ceea ce vă pricepeți pentru că praful care crește mai la toate bordurile,  devine sursa și mediul de dezvoltare al puricilor.  Și mai curățați iarba aia care, cu toată mizeria de prin toate gurile de scurgere ale pluvialului, să nu mai dea filme horror cu inundații. Și, după asta, mai vedem dacă Mariș sau Faraon au vreo treabă cu nemunca voastră sau cu administrația…

 

P.S Acum stă să plouă… Poate spală ploaia puricii…

 

Articol asociat

HORROR de Arad. Locuitorii de pe strada Vaslui din Micalaca sunt invadați de PURICI [FOTO]

Ultimele Știri

Related news

9 COMENTARII

 1. Ok….de aici inteleg ca „polaristii,polistii,aia de la orice eveniment prezenti la datorie” sunt de vina,au lasat strazile nematurate dar au fost la datorie…cica…dar ma apasa o intrebare:nu era o alta firma mare si tare si portocalie…pardon…tot cu verde…din Oradheeea care se ocupa mai nou de maturatu pe strazi?firma care a preluat maturatu de la GCA,firma din subordinea lu Prometheus asta sau cum i se mai spune mai recent,care ei or pleluat de la o firma de spatii verzi ce faceau munca de voluntariat s.a.m.d.?Sa ma lamureasca si pe mine unde pot face o sesizare…sau propunere chiar…la care firma apelez?ca le-am pierdut firu siru’.

  • Iesi ma afara daca vezi incompetenta in jurul tau si mai da cu matura in fata blocului…blochistule….poate nu te mai mananca puricii da te musca o singura data un caine vagabond…si ca sa ti raapund la intrebare,marea ta dilema,firma se numeste RER Oradea….nu mai sunt astia din capatu tarii parveniti de la P(u)olaris

  • Bine mah ca ti-ai gasit tu acuma sa le iei aparararea polaritilor paraleli.Daca erau buni,ar fi ramas in continuare nu pierdeau contractu in fata la astia de la Oradea.De bine ce au facut treaba s-o scapat primaria de ei.Sau ma insel?

 2. Bai…sa faceti o lucrare felativă pularisrului. Ca la ăștia li se rupe de voi. Acum cică invizibila firmă de la Bolojan. Când făceau ăia curat ( și chiar erau vizibili) urla unu Criste si cu una Alcodela că sa prelungit lui psd isi fără licitație desi prelungirea era prevăzută în contract.Amu că so dat numa prin negociere directă și so negociat numa cu o firmă e ok. Ați AMUȚIT sau ați murit că nu va vede nimeni băunând.?

 3. Ascultă limbă aspră..tot parvenitii au intervenit sa despaducheze! Nu firma bozgoimii de la Nagyvarad!Asa ca mai dute în gitu mării!

 4. Referitor la cel care a scris acest articol, mai băiatule pe lângă faptul ca ești total dizinformat mai ești și analfabet, ma mira foarte tare faptul cum ai ajuns tu sa scri articole, când tu nu sti „limbu românesc” prea bine sau deloc. Deci, dacă tot ai deschis subiectul cu măturatul stradal căci gândesc ca, asta ai vrut sa spui și tu dar naaa’ nu prea ți-a ieșit țin sa te anunț ca „polaristii” așa cum ii numești tu nu mai au sectoru stradal din Martie, iar acum este o alta firma nemțească Rer oradea se numește. Așadar înainte sa jignești sau sa spui tâmpenii fără o baza in prealabil mai bine întreabă-ți Vecinul de vizavi de usa ta adică deplaseaza- te 1, 5 metri. Aia care tu ai spus ca doar asta știu sa facă muncesc pentru bani, lucru care tu nu l-ai face și stai liniștit ca nu sunt plătiți din bani tai, îmi dau seama ce bunnn contribuitor ești. Și ca un sfat ia și tu o matura și matura- tu in fata portii. Pardon in fata scării blocului, tare curios as fi sa văd ce s- ar fi întâmplat dacă nu erai tu sa scri aiureli survenite din cauza plictiselii, mai bine caută-ți un loc de munca pentru barbati ca al tău nu-i tocmai bărbătesc!!

 5. Iacă unu care comentează…de „scris articole”. ÎNVAȚĂ TU SĂ SCRII GRAMATICAL ȘI APOI COMENTEAZĂ!

  • Da!!! Bine zici, e mult spus articol, e un ghiveci. Și da eu o sa învăț sa scriu gramatical deși nu eu sunt cel care trebuie!!!

 6. Am omis sa spun ca Polarisu nu se ocupa și cu despaducherea deși ar trebui la uni dintre voi dacă tot va mânca „puriciiiiiii”, poate cine știe va despaducheaza și cuștile. De păduchi desigur, dacă ar fi sa vorbim de purici atunci nu ar fi despaduchere dar asta este un subiect prea profund pentru unii.

Comentariile sunt închise.