sâmbătă, mai 28, 2022

[ACTUALIZARE] Ciobotariu nu s-a simțit suficient de „pregătit mental” să antreneze UTA, așa că a renunțat… prin SMS

 

[ACTUALIZARE] COMUNICAT FC UTA

(ora 12.00)

Regretăm informația prezentată în această dimineață, cu privire la Liviu Ciobotariu. Comunicatul a fost postat după ce antrenorul a confirmat că acceptă să preia banca tehnică, a fost de acord cu condițiile oferite de club și i s-au cumpărat bilete de avion atât lui, cât și secundului. Ulterior, printr-un SMS, Ciobotariu și-a cerut scuze pentru situația pe care a creat-o, motivând că nu poate respecta înțelegerea, nefiind  pregătit mental să revină în Liga a II-a.

Din păcate, obiceiurile balcanice au dus la această dezinformare.

……………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] Liviu CIOBOTARIU va antrena UTA

(ora 10.00)

Interimatul lui Cristi Todea a durat o zi. Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu antrenorul Liviu Ciobotariu, care preia banca tehnică a echipei. Fostul internațional ajunge astăzi la Arad, iar mâine va conduce primul antrenament. Ciobotariu va fi secondat de Adrian Iordache. Ciobotariu a fost la un pas în această vară de a antrena în Grecia și chiar Africa de Sud. Cea mai galonată echipă pe care a conduso de pe banca tehnică a fost Dinamo,

Născut pe 26 martie 1971, Liviu Ciobotariu a jucat, în România, la echipele Progresul București, Pandurii Târgu Jiu și Dinamo București (campion în 2000). Altă parte a carierei a petrecut-o în Belgia, unde a îmbrăcat tricourile echipelor Standard Liege, RAEC Mons și Royal Antwerp. Pentru echipa națională a României a evoluat de 32 de ori , marcând de 3 goluri.

Ca antrenor a activat la Progresul București, CS Otopeni (promvoare în Liga I), Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu, Dacia Unirea Brăila, Dinamo București, CSM Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș (vicecampion) și Al Faisaly (Arabia Saudită).

Ultimele Știri

Related news