joi, decembrie 1, 2022

[ACTUALIZARE] Conferința de presă a lui Traian Băsescu la sediul PMP Arad – [ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ + FOTOGALERIE]

 

[ACTUALIZARE]

A fost o conferință de presă ca o delimitare oficială – o sentință definitivă de divorț… un fel de tribunal politic suprem în care Traian Băsescu și-a luat mâna, oficial, de pe familia Falcă: „Gheorghe Falcă a mințit când a spus că are un aranjament cu mine!” – respectiv „N-am mai văzut-o pe Ela Falcă de doi ani…” – a declarat „Marele Naș” al PD(-L), PNL și (până ieri) al familiei Falcă.
O dovadă în plus că și marile afinități se pot rupe!… mai ales când au asemenea motive. 

Vineri, 20 mai, 2016, fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost la Arad într-o vizită-blitz cu prilejul căreia a susținut o conferință de presă la sediul Partidului „Mișcarea Populară” din cartierul „Boul Roșu”. Scopul principal și declarat al vizitei a fost susținerea candidatului PMP la Primăria Aradului, Samuel Caba – așa încât discursul președintelui și fondatorului PMP a gravitat exclusiv în jurul acestui subiect. Băsescu a răspuns întrebărilor jurnaliștilor, care au insistat pe relația sa cu Gheorghe Falcă, taxând minciunile pe care edilul de 12 ani al Aradului – care, în cele 3 mandate pe care și le încheie pe 6 iunie, a avut în Traian Băsescu cel mai important susținător, protector și mentor politic.
Urmăriți înregistrarea video integrală. Veți vedea ce mult s-au schimbat astăzi lucrurile și cum se raportează acum Traian Băsescu la „finuțul său de la Arad” și la PNL, partidul care îl susține.

……………………………………………………………………

[TITLUL PRINCIPAL]: Traian Băsescu vine la Arad într-o vizită-surpriză

Probabil pentru a-i consilia pe candidații Partidului Mișcarea Populară la primării și consilii… probabil pentru a le șopti niște „amintiri despre viitor”… probabil pentru ambele, fostul președinte al României, Traian Băsescu, vine vineri, 20 mai, la Arad, într-o vizită-blitz.
La  ora 15 va susține o conferință de presă la Sediul PMP din „Boul Roșu”.

(P)

NOTĂ: În perioada campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie, criticarad.ro va publica articole cu conținut politic-publicitar.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news