ȘTIRI

[ACTUALIZARE] Defecțiunea la sistemul de încălzire centrală al Școlii Gimnaziale din Grăniceri a fost remediată în cursul zilei de ieri

 

[ACTUALIZARE] ( 28.01.2020): Defecțiunea la sistemul de încălzire centrală al Școlii Gimnaziale din Grăniceri a fost remediată chiar în cursul zilei de ieri, elevii având sălile încălzite

Situația neplăcută iscată în cursul zilei de luni, 27 ianuarie, la Școala Gimnazială din Grăniceri, când elevii au fost nevoiți să asiste la orele de curs echipați cu geci, căciuli și mănuși, din cauza unei defecțiuni la sistemul de încălzire centrală, a fost remediată. Contactat, directorul școlii, Paul Krizner, ne-a precizat că: „Într-adevăr a fost o situație neplăcută pe care am încercat s-o rezolvăm cât mai repede. A fost vorba despre o defecțiune la unul dintre cazanele centralei și până ne-am dumirit despre ce este vorba a fost un disconfort pe care elevii au fost nevoiți să-l suporte. Personal am fost în camera centralei să pun lemne pe foc, nu am mai așteptat să vină persoana responsabilă, persoană care, de fapt, este asigurată de către primărie. Defecțiunea a fost remediată chiar în cursul zilei de ieri, elevii având sălile încălzite înainte de orele amiezii.Vă asigur că facem tot ce este posibil pentru ca elevii să beneficieze de toate condițiile în școala noastră.”

 

********

TITLUL INIȚIAL ( 27.01.2020): Școala în Secolul XXI: Zeci de copii de la ȘCOALA Gimnazială din GRĂNICERI îngheață în sălile de curs!

La ora redactării acestei nedorite știri, zeci de copii îngheață, la propriu, în sălile de curs ale Școlii Gimnaziale din Grăniceri. Din cauza lipsei de reacție a conducerii unității de învățământ, elevii și profesorii lor sunt nevoiți să asiste la orele de curs echipați cu geci, căciuli și mănuși, suportând cum pot cele 7 grade din sălile de clasă.

Problema se pare că e generată atât de o defecțiune la sistemul de încălzire centrală al școlii, dar mai ales de factorul uman! Conducerea unității de învățământ se limitează la a nu lua nicio decizie! Nu dispune întreruperea orelor de curs pentru ca elevii să plece acasă dar nici nu găsește o soluție de urgență pentru ca aceștia să nu suporte această bătaie de joc.

Vom reveni cu amănunte.

Critic Arad, 28 ianuarie 2020 11:00

scoala_Graniceri