Front 7 ȘTIRI

[ACTUALIZARE] Ei sunt CIUMEGII din Lipova reținuți de polițiști pentru ca au bătut un tată în mijlocul străzii [ATENȚIE, scene șocante!]

 

[ACTUALIZARE]

Ei sunt CIUMEGII din Lipova reținuți de polițiști pentru ca au bătut un tată în mijlocul străzii [ATENȚIE, scene șocante!]

………………………………………………..

[COMUNICAT DE PRESĂ]

REȚINUȚI PENTRU 24 DE ORE, PENTRU TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE

Polițiștii orașului Lipova au reținut doi tineri din aceeași localitate, care, în seara zilei de 1 Mai au lovit un bărbat, pe o stradă din localitate, intens circulată la ora respectivă.

În seara zilei de 1 mai a.c., un tânăr de 28 de ani, din Lipova, a condus un autoturism în care se afla cu un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate. La o trecere pentru pietoni, conducătorul auto nu a acordat prioritate de trecere unui copil minor, angajat în traversarea străzii.

Tatăl copilului a atras atenția conducătorului auto cu privire la obligativitatea acordării priorității de trecere pietonilor în locurile marcate, moment în care conducătorul auto și pasagerul au coborât din autoturism, aplicându-i bărbatului de 40 de ani mai multe lovituri în zona feței și a corpului, cu pumnii și picioarele.

La acest incident au asistat atât copilul minor, cât și alte persoane care la ora respectivă se aflau în trecere prin zonă, alertând prin 112 organele de poliție, care s-au deplasat la fața locului.

Polițiștii au reușit identificarea și depistarea autorilor faptei, în baza probatoriului administrat aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulbure a ordinii și liniștii publice și lovire și alte violențe.

Biroul de presă al IPJ Arad

***

Cei doi „băieți răi” se numesc Sârb Adelin (născut în 1990) și Breje Petru (n.1979) – primul fiind recidivist reabilitat, urmare a ispășirii pedepsei pentru furt calificat, iar cel de-al doilea… tatăl vitreg al acestuia.

 

Critic Arad, 8 mai 2018 10:04

politia