marți, octombrie 4, 2022

[ACTUALIZARE] Etapa Națională a concursurilor profesionale ale echipajelor de pompieri civili și-a desemnat câștigătorii

[ACTUALIZARE]

A fost o onoare pentru noi arădenii, ca în acest an să fim gazda etapei naționale a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență.

Cu emoția care ne caracterizează pe noi pompierii, indiferent dacă suntem militari, civili sau cei care lucrăm în servicii private pentru situații de urgență, am reușit astăzi să ajungem la finalul competiției, respectiv premierea câștigătorilor.

După o luptă acerbă, s-au stabilit câștigătorii etapei naționale a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență.
Clasament general:

Locul I -SVSU Lespezi-Iasi
Locul II- SVSU Râșnov -Brașov
Locul III-SVSU Săbăoani- Neamț

Locul I SPSU Vard Brăila SA
Locul II SPSU Minprest Serv SA
Locul III SPSU Schaeffler România SRL

Câștigătorii au primit premii, diplome, medalii și cupe iar toți participanții au fost felicitați pentru pregătirea, dăruirea și fair play-ul prezentate în concurs.

 

Am avut onoarea de a-l avea alături de noi în cadrul festivității de premiere, pe Inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, domnul General locotenent, Dan Paul Iamandi.

Dorim să adresăm în primul rând felicitări tuturor pentru participare, să mulțumim colegilor care s-au implicat în buna desfășurare a acestei competiții, colegilor arbitri, colegilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad, colegilor din cadrul IGSU, instituțiilor partenere: Consiliului Județean Arad, Primăriei Municipiul Arad, precum și sponsorilor.

Biroul de presă al ISU Arad

***
[TITLUL INIȚIAL] (6 august 2022): Aradul găzduiește Etapa Națională a concursurilor profesionale ale echipajelor de pompieri civili
Cele mai bune echipaje de pompieri civili din țară, vor concura în perioada 11-12.08.2022,

în cadrul etapei naționale a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, care se va desfășura în municipiul Arad, pe Stadionul Gloria.

Un număr de 16 echipaje din județele: Arad, Argeș, Brașov, Brăila, Iași, Gorj, Maramureș, Neamț, Olt, Timiș și Suceava se vor alinia la start.

Concursurile vor consta în desfășurarea a trei probe practice:
1. Pista cu obstacole pe 100m;
2. Ștafeta 4x100m:
3. Dispozitivul de intervenție.

Intrarea este liberă. Vă așteptăm să-i susțineți!

Biroul de presă al ISU Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news