[ACTUALIZARE] Fata dată dispărută vineri a fost găsită. Vezi unde și de ce a fugit de-acasă…

 

[ACTUALIZARE]

Ionel Roxana, tânăra de 16 ani dată dispărută de Poliție vineri, printr-un comunicat de presă, a fost găsită… ca urmare a respectivului demers. Mai mulți cetățeni au sunat la 112, spunând că au văzut-o prin municipiul Arad.

Tânăra este din comuna Olari, se asociază cu un grup de rromi, iar tatăl său are o abordare severă asupra educației sale – n-o lasă pe facebook, se opune relațiilor pe care fata și le creează destul de des etc. Aceasta pare a fi, conform surselor noastre, motivația fugii fetei de acasă – și ne oprim din a da detalii, întrucât subiectul este o minoră.

…………………………………………………………………

 

[COMUNICAT IPJ Arad] (3 februarie, 2017) O fată de 16 ani a dispărut din Arad acum două zile. Dacă ați văzut-o undeva, sunați la 112!

În seara zilei de 1/2 februarie a.c. a dispărut de pe raza municipiului o tânără de 16 ani, IONEL ROXANA.

Adolescenta are următoarele semnalmete: 1,60 m înălțime, 58 kilograme, păr lung, blond și ochi albaștri.

La momentul dispariției era îmbrăcată cu pantaloni negri mulați, ciorapi de culoare alb și verde, iar în picioare purta ghete negre cu ținte.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze SNUAU 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6528
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

4 Comentarii

  1. Huh Foarte bine ca a fost gasita!

    Strictetea si neintelegerea parintilor ori conduce la rebeliune, ca in cazul ei, ori la un om inapt in a se descurca singur sau prea conformist.

    Cat despre inapoiatii care inca gasesc extraordinar ca fetele sunt interesate de baieti (si invers), daca ati fi dus o viata mai interesanta poate nu mai erati asa interesati de viata altora.

    • cand copila aia se va intretine singura , iar parintii nu vor mai fi trasi la raspundere pentru faptele ei, poate sa-si capete autonomia si independenta mult visata, atata timp inca, cat inca-i mai cara ma-sa sau tac’su paine la gura, trebuie sa se mai supuna si regulilor impuse de acestia… asa incuiati cum ii crezi tu, nu cred ca vor raul, propriului copil…ca nu-i da voie sa se babardeasca cu toate ciorile….asta e altceva si n-are a face cu independenta sau drepturile minorului…PUNCT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy