miercuri, martie 29, 2023

[ACTUALIZARE] Gheorghe Falcă, în conferința de presă susținută cu prilejul… pierderii alegerilor: „De două săptămâni sunt ieșit puțin din zona de coordonare pentru că am avut un preinfarct și am un regim special”

 

[ACTUALIZARE] (12 decembrie, ora 16.00)

Președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, a declarat luni, că se consideră responsabil de scorul electoral, alături de alți lideri PNL, însă a spus că filiala județeană este a treia din țară din punct de vedere al rezultatelor – astfel intitulându-și și comunicatul de presă. În fața jurnaliștilor prezenți aproape in corpore, primarul Aradului și-a povestit ultimele trăiri și a încercat să pară „bine-sănătos” – dar pe fața sa se citea oboseala, dezamăgirea și tristețea (foto), după eșecul suferit plus… iată revelația: uriașul efort de a sta în propria casă „timp de două săptămâni”!

„Sunt și eu responsabil de acest rezultat în limita funcției (de șef al campaniei electorale – n.r.). Totuși, eu mai mult nu puteam să fac, dar e normal să îmi asum, e o chestiune de onoare. Mai mult, de două săptămâni sunt ieșit puțin din zona de coordonare pentru că am avut un preinfarct și am un regim special. Nici azi (luni – n.r.) nu merg la București, va merge domnul Iustin Cionca în locul meu, pentru că nu am voie să merg cu avionul”, a spus Gheorghe Falcă, citat de site-ul arq.ro în conferința de presă susținută la sediul PNL cu prilejul… pierderii alegerilor (vezi și AICI).

O constatare ce ține de evidența calendarului se impune: fie e defazat rău primarul Falcă, de uită de propriile discursuri în fața mulțimilor înflăcărate – pe 2 decembrie, la Craiova – despre care am scris și noi AICI, apoi la Iași, pe 3 decembrie – vezi AICI… fie e un mincinos-sadea care-și uită propriile fantasmagorii… căci nu ies „ultimele 2 săptămâni”!

ACTUALIZARE 14 decembrie: Falcă a zburat, totuși, cu avionul… făcând, din nou, adevărul de râs și punându-și sănătatea în pericol – vezi AICI.

Foto reprezentativă: facebook.com (crop)

………………………………………………..

[BREAKING NEWS] (12 decembrie, ora 10.00) În toiul nopții, după confirmarea rezultatelor de la alegeri, Gheorghe Falcă a făcut preinfarct

Șeful de campanie al PNL, primarul Aradului Gheorghe Falcă, azi-noapte, în jurul orei 03.00 a suferit un preinfarct miocardic. Acesta a ajuns de urgență la Spitalul Județean Arad unde medicii au intervenit pentru resuscitare. Nu au avut o misiune ușoară în condițiile în care pacientul Gheorghe Falcă a fost extrem de agitat.
În timp ce personalul medical depunea eforturi să-l resusciteze, acesta a devenit extrem de agitat iar singura sa grijă a fost să-și găsească telefonul mobil pentru că „ trebuie să-l sune Coldea că altfel îl arestează ăștia”, conform surselor noastre. La Spitalul Județean Arad, conform acelorași surse, Gheorghe Falcă a ajuns acuzând dureri în piept ceea ce, în interpretarea clinică înseamnă preinfarct ( Preinfarct = Insuficiență coronariană care se manifestă prin aspecte intermediare între anghina pectorală și infarctul miocardic propriu-zis). Se presupune că de la Spitalul Județean Arad a fost transportat la un spital din Szeged, fapt neconfirmat însă până acum. Totuși, starea de sănătate a pacientului Gheorghe Falcă nu este una critică.

 

Vom reveni

Ultimele Știri

Related news

2 COMENTARII

  1. Locul tau e la Jilava,escroc notoriu. Pica COldea si asociații,pici tu si gunoaiele din anturajul tau. Tupeist derbedeu,mai si ieși în fața? Ai distrus democrația,onestitatea,meritocratia în Arad pt.tine,sarantoc venit în Arad,milionar azi,îngerul negru al arădenilor! Lasa- ti copitele în falca de pe presă arădeană,nu mai finanța lingăii,oricum,lumea buna,stie ce drac penticostal,travestit,esti scursura!

Comentariile sunt închise.