ȘTIRI

[ACTUALIZARE] Hoțul de la „Fortuna” a fost prins. Este recidivist și consumator de șoricioaică

 

[ACTUALIZARE]

La nici două ore de la semnalarea pe rețelele de socializare a faptului că un individ a jefuit un birou de copiat acte din zona Fortuna, o patrulă a Poliției Secției Vlaicu a reușit identificarea și reținerea bărbatului. Acesta are 38 de ani și este din municipiul Arad.

Conform unor surse, este recidivist  și, nu mai departe de săptămâna trecută, într-o altă speță  de aceeași natură a scăpat de arestare prin „bunăvoința” unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. Mai mult, acesta este cunoscut ca fiind consumator de șoricioaică.

 

………………………………………………..

Titlul inițial: ALERTĂ! Acest individ A JEFUIT un birou de copiat acte din zona „Fortuna” și a fugit. Se numește COVACI AUREL, iar cine îl vede e rugat să sune la 112 [FOTO]

Alertă pe Calea „Aurel Vlaicu”, după ce un bărbat a prădat un birou de copiat acte din zona Fortuna și a fugit cu banii pe care i-a găsit la îndemână.

„Am mare nevoie de ajutorul vostru! Colegei mele i s-au furat 1000 de lei din birou în urmă cu două ore. Fapta a fost săvârșită la biroul de copiat acte de la Fortuna. Avem poze cu autorul; vă rugăm din suflet sa ne ajutați să îl găsim. Orice informație ne ajută enorm. I se spune șchiopu, este recidivist, nume real COVACI AUREL. Vă rugăm, ajutați-ne să îl găsim!” (editat)

Acesta este mesajul pe care o arădeancă l-a postat în urmă cu puțin timp pe rețeaua de socializare Facebook, pe mai multe grupuri din Arad. Individul este destul de cunoscut în zonă și, n-avem nicio îndoială, va fi depistat – asta, desigur, cu ajutorul cetățenilor cu bun simț civic.

Critic Arad, 20 iunie 2018 5:51

covaci-aurel2covaci-aurel1