joi, septembrie 29, 2022

[ACTUALIZARE] Hoțul de la „Fortuna” a fost prins. Este recidivist și consumator de șoricioaică

 

[ACTUALIZARE]

La nici două ore de la semnalarea pe rețelele de socializare a faptului că un individ a jefuit un birou de copiat acte din zona Fortuna, o patrulă a Poliției Secției Vlaicu a reușit identificarea și reținerea bărbatului. Acesta are 38 de ani și este din municipiul Arad.

Conform unor surse, este recidivist  și, nu mai departe de săptămâna trecută, într-o altă speță  de aceeași natură a scăpat de arestare prin „bunăvoința” unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. Mai mult, acesta este cunoscut ca fiind consumator de șoricioaică.

 

………………………………………………..

Titlul inițial: ALERTĂ! Acest individ A JEFUIT un birou de copiat acte din zona „Fortuna” și a fugit. Se numește COVACI AUREL, iar cine îl vede e rugat să sune la 112 [FOTO]

Alertă pe Calea „Aurel Vlaicu”, după ce un bărbat a prădat un birou de copiat acte din zona Fortuna și a fugit cu banii pe care i-a găsit la îndemână.

„Am mare nevoie de ajutorul vostru! Colegei mele i s-au furat 1000 de lei din birou în urmă cu două ore. Fapta a fost săvârșită la biroul de copiat acte de la Fortuna. Avem poze cu autorul; vă rugăm din suflet sa ne ajutați să îl găsim. Orice informație ne ajută enorm. I se spune șchiopu, este recidivist, nume real COVACI AUREL. Vă rugăm, ajutați-ne să îl găsim!” (editat)

Acesta este mesajul pe care o arădeancă l-a postat în urmă cu puțin timp pe rețeaua de socializare Facebook, pe mai multe grupuri din Arad. Individul este destul de cunoscut în zonă și, n-avem nicio îndoială, va fi depistat – asta, desigur, cu ajutorul cetățenilor cu bun simț civic.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. bunăvoința” unui procuror ? Interesant tipic romanesc .Cati procurori si judecatori se hranesc din colectele tiganilor unguresti din centru vechi al Aradului? Poate cineva sa desluseasca acest mister invaluit in mister?Cum sau ridicat tigani unguresti din Rasfartai ? Hai domnilor care sinteti alaptati la sinuk justitiei nu va fie rusine sa recunoasteti cum va compropmiteti pentru 100 de lei ,aveti curaj si recunoasteti .

Comentariile sunt închise.