marți, octombrie 4, 2022

[ACTUALIZARE] Identitățile celor trei DEALERI de droguri prinși în zona UTA au fost făcute publice de DIICOT

 

[ACTUALIZARE]

[COMUNICAT DE PRESĂ – DIICOT]

La data de  06.09.2017  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor NEMETH ROBERT, POGEGA ANTON MARCEL și ANDREIKOVITS ROBERT, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada iulie- septembrie 2017, în baza aceleași rezoluții infracționale, inculpaţii au comercializat cannabis și pastile XTC mai multor consumatori de pe raza municipiului Arad.

La data de 05.09.2017  procurorii  DIICOT – Biroul Teritorial Arad împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad au efectuat trei percheziţii la domiciliile celor trei inculpaţi, ocazie cu care a fost găsită şi ridicată cantitatea de  100 de grame de cannabis, ambalaje utilizate pentru comercializarea drogurilor, cântare, râșnițe și un pistol cu gaz.

La data de 07.09.2017 Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

La acțiune au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale – I.P.J. Arad.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

……………………………………………………..

[TITLUL PRINCIPAL] (ora 9.30) Trei arădeni au fost arestați după ce au fost prinși în flagrant vânzând Ecstasy și „iarbă” în zona UTA

Trei arădeni cu vârste cuprinse între 23 și 40 de ani au fost arestați preventiv după o operațiune documentată mai multe luni care a culminat cu un flagrant și descinderile de rigoare.  La domiciliile celor trei din zona Șega, polițiștii SCCO au găsit mai multe pastile de Ecstasy și cantități de cannabis… dincolo de limita bunului simț.
Aradenii – cunoscute „chioșcuri mobile” în zona UTA – Confecții – au fost prinși în flagrant în timp ce vindeau droguri pe stradă.
Operațiunea s-a derulat sub coordonarea DIICOT – Biroul Teritorial Arad.
Vom reveni cu numele acestora, îndată ce autoritățile judiciare le vor face publice.

Ultimele Știri

Related news