sâmbătă, mai 28, 2022

[ACTUALIZARE] În doare-n boscheți de ger! Din cele 47 persoane legitimate ca fiind „fără casă”, numai 17 au acceptat să fie conduse la Adăpostul de noapte

 

[ACTUALIZARE]

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Începând de sâmbătă, 24 februarie, odată cu intrarea în vigoare a avertizării ANM de cod galben de ger, Direcţia Generală Poliţia Locală împreună cu Direcția de Asistență Socială au demarat o amplă acţiune pentru depistarea persoanelor fără adăpost din Arad. Din păcate, din cele  47 persoane legitimate, numai 17 au acceptat să fie conduse la Adăpostul de noapte situat pe strada  6 Vânători, nr.55 unde au primit câte o masă caldă şi au putut înnopta în condiţii decente. Alţi 3 minori au fost conduşi la Centrul „Morcoveaţă” situat pe strada Udrea.

De altfel, în perioada următoare,  Poliţia Locală împreună cu Direcția de Asistență Socială Arad vor intensifica anchetele pe teren. Echipele mixte  vor încerca să îndrume un număr cât mai mare de oameni ai străzii către Adăpostul de Noapte. Capacitatea acestuia  este de 50 de locuri, dar dacă situația o impune se pot suplimenta până  la 80 de locuri,  chiar și mai mult.

În acest sens, Direcţia de Asistenţă Socială şi Direcţia Generală Poliţia Locală fac apel și la societatea civilă arădeană să sprijine demersurile instituțiilor implicate, iar dacă sesizează persoane aflate la nevoie, să apeleze următoarele numere de telefon:

Adăpostul de Noapte – telefon 0257/214988

Poliția Locală telefon – 0257/939

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

……………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] Direcția de Asistență Socială și Poliția Locală Arad îndrumă năpăstuiții fără casă spre Adăpostul de Noapte de pe „6 Vânători”

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Direcția de Asistență Socială Arad vine în sprijinul  persoanelor  fără  adăpost, având în vedere temperaturile scăzute și intensifică anchetele pe teren. Împreună cu Poliția Locală Arad formează echipe mixte  în vederea identificării persoanelor fără adăpost și îndrumarea acestora către Adăpostul de Noapte, care este situat pe str.6 Vânători, nr.55. Capacitatea Adăpostului de Noapte  este de 50 de locuri, iar dacă situația o impune se pot suplimenta până  la 80 de locuri, dar chiar și mai mult. Persoanele care beneficiază de cazare temporară în Adăpost, vor primi hrană în fiecare seară.

Dorim să venim în întâmpinarea persoanelor fără adăpost, astfel facem apel și la societatea civilă arădeană să sprijine demersurile instituțiilor implicate, iar dacă sesizează persoane aflate la nevoie, să apeleze următoarele numere de telefon.

Adăpostul de Noapte – telefon 0257/214988

Poliția Locală telefon – 0257/939

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news