miercuri, februarie 1, 2023

[ACTUALIZARE] Marius Copil a ratat drumul spre finală la challenger-ul din California și coboară pe locul 81 ATP

 

[ACTUALIZARE]

A ratat drumul spre finală

Din păcate, Darian King  s-a impus în fața arădeanului Marius Copil (75 ATP )  6-2, 7-5

Partida a durat o oră și nouă minute.
În setul 2, Marius a condus cu 5-2 și la 5-3 a avut o minge de set pe propriul serviciu, dar Darian King şi-a dus revenirea la bun sfârşit, în ultimele 3 jocuri românul câştigând doar 3 puncte.

Marius va coborî în clasamentul de luni până pe locul 81, el nereușind să-şi apere decât 25 din cele 65 de puncte pe care le realiza anul trecut la ATP 500 Series Dubai.

În altă ordine de idei, Copil s-a calificat, în optimile de finală ale turneului challenger de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 150.000 de dolari, grație unei victorii facile în faţa britanicului Liam Broady, cu 6-2, 6-1.

…………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (3 martie, 2018) Marius Copil se simte bine în California. A ratat intrarea în semifinală la Indian Wells

Arădeanul Marius Copil (locul 75 ATP), principalul favorit al competiției, s-a impus cu scorul 6-1, 1-6, 6-4, după doua ore și 54 de minute de joc, în fața unui adversar de 24 de ani, care ocupă doar locul 239 în ierarhia mondială. Arădeanul a reușit 8 ași în acest meci, dar a comis și 2 duble greșeli.
Fiecare jucător și-a adjudecat un set fără drept de apel, cu 6-1, iar în decisiv americanul a condus cu 2-1 după ce a reușit un break, dar imediat Copil și-a recuperat serviciul. Cei doi au mers cap la cap până în finalul setului, când Marius și-a fructificat serviciul și a condus cu 5-4, realizând break-ul care i-a adus victoria.
Urmatorul adversar al arădeanului va fi Darian King (Barbados), un tenisman de 24 de ani care se află pe locul 191 în lume. King a profitat de neprezentarea francezului Jeremy Chardy (cap de serie numărul șapte), accidentat la încheietura mâinii stângi.
Copil și-a asigurat un cec de 4.380 dolari și 25 de puncte ATP.

 

Ultimele Știri

Related news