ȘTIRI

[ACTUALIZARE – MĂRTURII VIDEO] Tatăl copilului bătut la Nădlac: „Regret enorm!…” Mama: „Cu copilul ăsta e pentru prima dată. Tind să cred că a învățat o lecție…”

 

[ACTUALIZARE]

Bărbatul de 48 de ani din Nădlac, care și-a bătut copilul de 9 ani cu o nuia… de a ajuns să sufere oprobiul întregii țări n-a stat în arestul poliției decât în limitele ordonanței de reținere, magistratul-judecător înțelegând să-l ierte și plasându-l sub control judiciar pe o perioadă de 30 de zile. El i-a convins atât pe polițiști cât și pe procuror că își regretă fapta, care este una izolată, fiind prima oară când și-a lovit copilul – așa încât organele statului nici nu au mai cerut plasarea sa în arest.

„O prostie omenească… o greșeală pe care nu trebuia să o fac. Îmi pare rău… Am băut o bere… poate și de aia…”, a spus bărbatul (speriat, totuși, unde a ajuns fapta sa) în fața presei care l-a așteptat la poarta Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. (în video principal – toată declarația dată de acesta)

Incidentul s-a petrecut când mama copilului era la muncă. Ea spune că a aflat despre bătaie de la o vecină care, la rândul ei, a aflat de la băiatul ei, coleg și prieten cu victima.Pe un bilețel, colegul copilului i-a scris tatălui său: „Tati, vezi că tatăl lui David l-a bătut rău și îi curge sânge pe față”.

„Eu am fost la muncă… M-a sunat o vecină să îmi spună că băiatul ei l-a văzut pe al meu cu o zgârietură pe față și crede că l-a bătut tati. Am rămas mirată, l-am sunat pe soțul și a zis că vorbim acasă, că nu e nimic grav. Când am ajuns acasă am văzut copilul cu cicatrice pe obraz, nu am făcut zarvă, fiindcă se juca afară, cu alți copii. Am intrat și am căutat să vorbesc cu el. L-am întrebat: Așa se bate un copil, peste față, cu nuiaua? Apoi mi-a zis că mă ia și pe mine la bătaie, dacă vreau să înțeleg mai multe. Am chemat copilul în casă, l-am întrebat ce s-a întâmplat și când m-am uitat am rămas… Avea urme, era foarte rău și am decis că așa ceva nu se tolerează, nu se acceptă așa ceva de către nicio mamă care iubește copiii și urăște violența”, a povestit mama copilului agresat.

Declarația mamei copilului bătut:

 

……………………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (2 octombrie, 2017) Un „tată” din Nădlac și-a bătut copilul de 9 ani cu o nuia, rupt de beat fiind. Azi a fost reținut și este în arestul Poliției [FOTO]

[COMUNICAT DE PRESĂ]

În cursul acestei zile, politistii orasului Nădlac au fost sesizati de  catre mama unui baiat, în vârstă de 9 ani, despre faptul ca la data de 30 septembrie, soțul acesteia, in timp ce afla intr-un imobil de pe raza localitatii Nadlac, fiind în profundă stare de ebrietate, in jurul orelor 16.00,  și-ar fi agresat propriul copil cu o nuia, provocåndu-i răni pe toată suprafata corpului.

In cauză s-a dispus efectuarea unui control de specialitate, in urma examinarii medico -legale, minorul necesitând 3-4 zile de îngrijiri medicale.

In baza probatoriului administrat, politistii au dispus reținerea bărbatului de 48 de ani, pe baza de ordonanță de retienere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență in familie.

Bărbatul a fost introdus în arestul I.P.J. ARAD.

Politistii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Arad

Critic Arad, 4 octombrie 2017 10:52

COPIL-NADLACIMG_0613IMG_0612IMG_0611copil-batut