Acasă ADMINISTRAȚIE Sergiu Bacoș este managerul interimar al Filarmonicii Arad

[ACTUALIZARE] Sergiu Bacoș este managerul interimar al Filarmonicii Arad

0
Sergiu Bacoș
Nici nu s-a urcat cermeala pe (re)evaluarea lui Doru Orban, că administratorii politici ai Aradului i-au și găsit înlocuitor: Sergiu Bacoș – care de astăzi devine manager interimar al Filarmonicii Arad.
Cine este Sergiu Bacoș

Sergiu Bacoș are 37 ani, este artist instrumentist în Orchestra Simfonică a Filarmonicii Arad (la trombon) din anul 2015, dar a colaborat cu instituția încă din liceu și din perioada facultății. De asemenea, este membru al formației Q Band și a făcut parte la un moment dat și din Orchestra Națională de Tineret. Și-a terminat studiile muzicale la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

„De astăzi, avem un nou manager al Filarmonicii Arad. L-am propus pe Sergiu Bacoș pentru această funcție și le mulțumesc colegilor consilieri pentru că au votat în unanimitate, în ședința de astăzi, pentru această propunere. Am încredere în Sergiu și sunt convins că în perioada următoare vom auzi doar lucruri bune despre Filarmonica Arad.” – a transmis, pe Facebook, viceprimarul Ilie Cheșa.
…………………………………………………….
[TUTLUL INIȚIIAL]  Rezultatul final al evaluării pentru anul 2021 a managementului de la Filarmonica Arad: Nota obținută de Doru Orban este 6.68, adică „nesatisfăcător”

Rezultatul evaluării managementului de la Filarmonica Arad va fi supus aprobării

Primăria Municipiului Arad face public rezultatul final al evaluării pentru anul 2021 a managementului de la Filarmonica Arad, nota obținută de managerul Doru Orban, fiind de 6.68.

Potrivit Ordonanței de urgență a Guvernului nr.189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură cu modificările și completările ulterioare:

„În cazul în care nota finală se situează sub 7, rezultatul evaluării este nesatisfăcător”.

Doru Orban a contestat rezultatul, dar contestația i-a fost respinsă

Rezultat obținut de managerul Doru Orban în urma evaluării desfășurare în perioada 18.04.2022-16.05.2022, a fost 6,68.

Acesta i-a fost comunicat domnului Orban care în termenul legal, mai exact în 20.05.2022, a contestat procedura evaluării.

În 24.05.2022, Comisia de soluționare a contestațiilor la procedura de evaluare a managementului de la Filarmonica Arad numită prin HCLM nr. 214/2022 respinge această contestație, considerând-o neîntemeiată.

„Potrivit legii, în maxim 24 de ore de la data soluționării contestației, rezultatul final obținut de managerul Filarmonicii Arad, respectiv 6,68, trebuie aprobat de autoritate, astfel că ordinea de zi a ședinței extraordinare de azi a fost suplimentată cu hotărârea de Consiliu Local prin care se ia act de respingerea contestației domnului Orban și se aprobă rezultatul final al evaluării.

Totodată se constată încetarea de drept a contractului de management. Până la asigurarea prin concurs a managementului instituției, Consiliul Local va numi o conducere interimară. ”, a explicat viceprimarul Ilie Cheșa.

Biroul de presă al Primăriei Arad

Exit mobile version