ȘTIRI

[ACTUALIZARE] Tânărul dispărut în această dimineață a fost găsit pe raza localității Cicir datorită unui apel la 112 al unui cetățean care l-a văzut și recunoscut în urma mediatizării

 

[ACTUALIZARE] (ORA 19.30_

„Tânărul dispărut în această dimineață a fost găsit pe raza localității Cicir. Din primele verificări nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind predat familiei de polițiștii SIC. A fost găsit datorită unui apel la 112 al unui cetățean care l-a văzut și recunoscut în urma mediatizării. Mulțumim!” – este mesajul trimis în urmă cu câteva minute de ofițerii de presă ai IPJ Arad.

………………………………………………
[NEWS ALERT] (ORA 16.45) Lungu Aurel,un tânăr de 28 de ani, a plecat din incinta Spitalului Clinic Județean Arad azi-dimineață și nimeni nu știe nimic de el
[COMUNICAT DE PRESĂ] 
În această dimineață, un tânăr de 28 de ani, LUNGU AUREL, cetățean moldovean, a plecat din incinta Spitalului Clinic Județean Arad într-o direcție necunoscută, și de atunci nu se mai știe nimic de el.

Tânărul are următoarele semnalmente: 1,64 m., 75 de kg., păr blond, tuns scurt și ochi căprui.

La momentul dispariției tânărul era îmbrăcat într-un trening de culoare gri cu bluză cu cagulă, tricoul cu guler alb, pantofi sport cu șireturi de culoare maro.

Persoanele care dețin informațiice pot conduce la depistarea tânărului sunt rugate apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Biroul de presă al IPJ Arad

Critic Arad, 4 august 2019 7:30