marți, octombrie 4, 2022

[ACTUALIZARE] Tentativă de TÂLHĂRIE asupra preotului din Cuvin, dejucată de un jandarm și un polițist aflați în timpul liber

 

Jaf la o casă de schimb valutar de pe Bulevardul „Iuliu Maniu”, de unde un individ a fost văzut „țâșnind” în urmă cu puțin timp cu o pungă de bani în mână.
Un polițist și un jandarm – ambii aflați în timpul liber – s-au autosesizat la țipetele casieriței și ale victimei, aceștia urmărindu-l și reușind să îl rețină.
În acest moment, suspectul se află în sediul IPJ Arad, unde se stabilesc circumstanțele exacte ale faptei.

Preotul ortodox Jula Petru, de la Parohia Cuvin, a căzut victimă tâlhăriei. Acesta intenționa să trimită suma de 8000 de lire sterline fetelor sale, care sunt la studii în Anglia.

…………………………………………….

[COMUNICAT DE PRESĂ – INSPECTORATUL JUDEȚEAN DE JANDARMI]

Un jandarm și un polițist aflați  în timpul liber au prins  un suspect pentru tâlhărie

Vineri, 22 septembrie a.c., în jurul orei 12.30, un jandarm și un polițist, aflați în timpul liber, pe o stradă din zona centrală a municipiului Arad,  s-au sesizat , în urma strigătelor de alertare a unor persoane, despre faptul că, un bărbat i-a sustras unei alte persoane o plasă în care se găsea o  sumă importantă de bani, după care a luat-o la fugă, printre blocurile din zonă, în încercarea de a se face nevăzut.

Oamenii legii, au trecut la urmărirea suspectului, iar în scurt timp l-au imobilizat, solicitând și intervenția lucrătorilor specialiști din cadrul Biroului de investigații Criminale a I.P.J. Arad

La verificările preliminare, a rezultat că suspectul a urmărit partea vătămată, de la o casă de schimb valutar, unde schimbase o sumă de bani, până pe o stradă din apropiere, moment în care i-a sustras plasa cu bani, luând-o la fugă.

În momentul de față specialiști din cadrul I.P.J. Arad, continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

5 COMENTARII

  1. Pentru cunoscători.. la fata locului după comiterea faptei si in timpul prinderii talharului s-a aflat polițistul judiciarist care aflat în timpul serviciului s-a sesizat din oficiu și despre fapta comisa și a luat toate masurile care se impun într-un astfel de caz. Infracțiune flagranta!!! Felicitări tuturor pt acțiunea intreprinsa!

Comentariile sunt închise.