Acasă ADMINISTRAȚIE Vă puteți spânzura liniștiți pe 6 Vânători. Cablurile sunt de fibră...

[ACTUALIZARE] Vă puteți spânzura liniștiți pe 6 Vânători. Cablurile sunt de fibră optică și CATV, iar Enel se simte ofensat de „tonul defăimător al articolului”

0
[ACTUALIZARE]

Bine că Enel nu este „surprins în mod neplăcut” de faptul că pe stâlpii care sunt în gestiunea sa atârnă cabluri din gestiunea altor furnizori. Și nici de faptul că sute de consumatori au stat aproape 24 de ore fără curent în Gai, de exemplu…  și de faptul că nimeni nu le-a răspuns zeci de minute la telefon. Și de faptul că la fiecare ploicică rămânem zeci de ore fără curent. Să nu mai spunem de întreruperile scurte, aproape zilnic, care pot distruge aparatele electrocasnice.

Ca urmare a apariției în data de 18.08.2021 a materialului intitulat „Enel vă invită la spânzurătoare pe 6 Vânători și vă creează toate premisele pentru reușită”,  vă solicităm publicarea imediată a reacției reprezentanților E-Distribuție Banat, în corpul articolului:

„ Situația la care face referire articolul publicat de Criticarad.ro nu are legătură cu activitatea companiilor Enel din România. Verificările realizate de E-Distribuție Banat arată că toate cablurile reclamate pe strada 6 Vânători, județul Arad, sunt de fibră optică și CATV, așadar nu se află în gestiunea companiei. Ne surprinde în mod neplăcut tonul defăimător al materialului de presă și lipsa unei documentări, pentru informarea corectă a cititorilor.”

Le-am răspuns că ne-am liniștit dacă sunt cabluri de fibră optică și CATV și i-am întrebat  dacă puteau fi amplasate fără acordul Enel pe stâlpi care le aparțin sau dacă nici stâlpii nu sunt în gestiunea Enel…
***
[TITLUL INIȚIAL] (18 august): Enel vă invită la spânzurătoare pe 6 Vânători și vă creează toate premisele pentru reușită
Suntem obișnuiți cu debandada cablurilor prin Arad, cum suntem obișnuiți și cu nesimțirea Enel-ului și cu lipsa de reacție și de măsuri ferme din partea autorităților în relația cu acest furnizor. Orice plimbare pe 6 Vânători poate fi fatală dacă ești neatent și ai ghinion. Un cititor ne-a transmis acest mini-reportaj care nu mai necesită nicio completare în speranța că cineva își va face timp să remedieze această problemă, de preferat înainte să se-ntâmple vreo nenorocire:
„De o lună sunt așa aceste fire. Orice om se poate agăța în ele să cadă și, Doamne ferește, să dea cu capul de beton. Oare pe ce lume trăim? Eu cred că ei au ceva cu 6 Vânători.
După faza cu stâlpul de tensiune ce era căzut de la accident și dacă nu ați fi postat voi (n.red – vezi articol asociat)  poate nu era rezolvat, acum sunt cu firele de curent de pe stâlp. Pur și simplu intri cu gâtul în ele. Să nu mai zic că, dacă vii seara și nu ești atent, și ești și pe bicicletă, te poți spânzura.”
Articol asociat:
https://criticarad.ro/actualizare-operatiunea-indreptati-stalpul-de-pe-6-vanatori-a-reusit-imediat-dupa-aparitia-pocinogului-in-mediul-virtual/

Exit mobile version