miercuri, februarie 8, 2023

Acuma să vezi tu VITEZĂ! Ministrul TRANSPORTURILOR, Răzvan Cuc, către NIMENI de la TEHNODOMUS: „Lucraţi non-stop, ca să recuperaţi decalajele!”

 

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost la  ARAD și, printre alte „obiective părăsite” cum ar fi Aeroportul Arad și Gara CFR,  a verificat și „stadiul de realizare al lucrărilor la șantierul pasajului rutier aflat în construcție pe centura Aradului.”

„La fața locului am constatat o mobilizarea slabă a antreprenorului, motivul invocat fiind necesitatea relocării unor linii de înaltă tensiune şi a unei conducte de apă, dar și probleme cu avizele necesare sau cu dreptul de uz şi servitute, aferent terenurilor private din zonă.

Antreprenorul a recunoscut că sunt întârzieri, de șase luni la lucrări, situație ce a determinat decalarea termenului de finalizare pentru luna februarie 2020.

Am solicitat antreprenorului să se mobilizeze pentru eliminarea decalajului existent:

Lucraţi non-stop! În momentul în care veţi avea finalizate relocările utilităților, lucraţi non-stop, ca să recuperaţi decalajele! Să vă mobilizaţi suplimentar. Acum nu aveţi mobilizare, că spuneţi că nu puteţi lucra, deci costuri nu aveţi, dacă nu aveţi mobilizare.

În 2017, Guvernul PSD a alocat fonduri pentru cele două pasaje, unul dintre ele este finalizat. Am venit la cel de-al doilea obiectiv, să mă asigur că lucrările sunt în grafic, în termen.

Primul pasaj de pe centura parte din DN 7 a fost dat în folosinţă în toamna anului trecut, investiţia fiind de aproximativ 32 de milioane de lei. Tot în toamnă au fost reluate lucrările la al doilea pasaj, după mai mulţi ani în care au fost sistate, iar investiţia se ridică la peste 25 de milioane de lei.

Am atras atenţia antreprenorului că nu va avea vacanţă! Să termine cu tot felul de scuze pe care le invocă. Eu o să fiu pe şantier, aşa cum am spus. Este un mandat pe care îl dedic vizitelor și controalelor pe şantiere” – a postat ministrul Transporturilor pe pagina sa de Facebook.

https://www.facebook.com/razvancuc84/posts/1244974865668907

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news