Front 7 INVESTIGATII

„Adăpostul de câini” al Gospodăririi Comunale S.A. este, în fapt, un LAGĂR AL MORȚII! MII de animale au fost EUTANASIATE din ordinul „Kapo”-ului Ciul Tiberiu, sub tutela „Führer”-ului Falcă Gheorghe (I)

 

„Aș dori să văd cine are curajul și intenția să lupte și să afle adevărul privind criteriile reale ale numirii domnului Ciul Tiberiu la această societate” – este provocarea pe care un SUPRAVIEȚUITOR al politicii dusă de Gospodărirea Comunală S.A. Arad –  și folosim aici termenul „politică” în accepțiunea sa definitorie, de concepție care stă la baza activității puterii de stat în domeniul conducerii treburilor publice interne și externe – o lansează presei (nu neapărat, dar în primul rând) din Arad. (Să spunem într-o paranteză aproape neglijabilă că informații privind ilegalitățile de la G.C.A. au mai ajuns și la alte publicații / site-uri… nu suntem noi primii care le-am primit – deși probabil că suntem primii care-l publicăm: nu e nicio mândrie și nicio prejudecată în acest demers – de aici lipsa „EXCLUSIV”-ului din titlu… nimeni n-are EXCLUSIVITATE la nimic… cu atât mai mult cu cât aici vorbim despre POLITICĂ și MOARTE!)
„Liberal de rîndul 1”, finul Geaninei Pistru,Tiberiu Nicolae Ciul a fost numit de partid în funcția de director al G.C.A. („cu care absolut nicio treabă n-are!” – după cum îți poate confirma orice gropar și oricare aparținător de rudă decedată din orice cimitir, orice copac din Aradul ăsta și Malul Mureșului chiar) prin metoda „înlăturarea  fostului” în anul 2017. Declarația sa de avere, domiciliul și locul nașterii, de asemenea, „îl recomandă”: „De la început, acesta a urmărit un singur scop, acela de a-și imacula imaginea și de a face dovada că rezultatele financiare ale societății sunt deosebite, ceea ce n-ar fi un lucru rău… dar cu ce preț? Aproape toți (cu excepția a trei persoane) dintre cei care lucrau la TESA au plecat la scurt timp după instalarea acestuia în funcția de director, văzându-i atitudinea.”
Asta o spune un om cu zeci de ani vechime în Gospodărirea aia… și, vorba lui, nici asta n-ar fi un lucru musai rău: se găsesc destui membri de partid care să vrea să-i înlocuiască pe cei plecați de la TESA… la Bocsig cred că-i coadă!
Asta-i despre oameni… despre partea TESA și-s lucruri știute… făcute… asta-i politica: e curvă și așa-s curvele.
Despre câini, însă, e criminal.

S-a întâmplat – și încă se întâmplă – exact ca în cele mai crâncene vremuri ale nazismului… doar că în loc de om e executat cel mai bun prieten al lui!

Tiberiu Ciul este mare iubitor de câini pe facebook și organizator de târguri de adopție, știe să și le promoveze bine  (i le-am publicat și noi pe toate, după cum bine se știe). Am dat „ban” la subiectul (viral în underground) „să te păzească Dumnezeu să adopți un cățel de la adăpost… cu minim 14 boli odată!”  – pentru că am zis că… mai bine moare într-o casă, iubit și plâns animăluțul, decât strivit de mașină, mâncat de viu de șobolani, împușcat sau injectat pe „Bodrogului”. Ce să ai cu cei „circa 7-8 oameni care se arată interesați să adopte un câine la târg”? – conform informațiilor noastre (sigure!).
Însă, în interior, directorului i s-a atras atenția în mai multe referate de către medicul veterinar al GCA (respectiv singurul responsabil de miile de animale fără stăpân din Aradul ăsta „contabilizate” de GC.A medicul veterinar dr. Filon Crețiu), că „trebuie intervenit de urgență pentru a crea condiții mai bune, în ceea ce privește cazarea câinilor și dotarea cabinetului veterinar.”
„Și chiar s-a făcut câte ceva”…
dacă  ceea ce știți cu toții – sau dacă nu, ați putea face o vizită acolo – aduce a adăpost pentru animale de secol XXI… În speță, s-au turnat mai multe betoane… iar răspunsul la întrebarea „Din ce bani?” e cel mai horror pe care ni-l puteam imagina:

„Și-a obligat serviciul de ecarisaj să captureze cât mai mulți câini din alte localități – ceea ce până la un punct și în anumite limite nu este nici ilegal, nici inuman, însă am fost obligați să facem transporturi de 10, până la 18 capete de câini într-un singur mijloc de transport (o singură mașină), în condițiile în care legea prevede cuști individuale, iar capacitatea unei mașini este de doar 4 (patru) capete de câini. Apoi acești câini au fost cazați în spațiul destinat Primăriei Arad, pentru care plătește pe lună cazarea a 300 de capete  de câini.
Am fost obligați să facem curse pe timp de caniculă, la distanțe peste limita de autorizare a vehicolelor (Sebiș, Gurahonț, Hălmagiu etc.) – astfel numai din anul 2018 și până în luna septembrie, 2019, au fost aduși în adăpost un număr de 1193 de câini, din afara municipiului, fiind cazați în același spațiu, încasând bani atât de la municipiu cât și de la celelelalte unități administrativ teritoriale” –
ne scrie… contabilul de la Auschwitz… și să vedem cine are tupeu și dovezi să conteste autenticitatea acestor cifre!

Ce s-a întâmplat cu restul de câini ce nu încap în Adăpostul de pe Bodrogului… unde e diferența dintre 1200 de câini adunați și 300, câți încap în lagăr, plus (hai să fie 100 adoptați)? „Fără să țină cont de legislație și de capacitatea Adăpostului, m-a obligat să intervin prin eutahasierea câinilor, pentru a face loc altor câini care se aduceau.” (?! – n.red.)

„Astfel, în fiecare dimineață scoatem din boxe câinii care au sfârșit prin încăierare”

„În trei referate, pe parcursul a doi ani de când este director, am solicitat să se refacă rigolele de scurgere, care sunt foarte degradate și în care cad și mor cățeii tineri. De asemenea, lipsesc vasele de apă. 
Un aspect foarte important este faptul că nu este asigurată paza și supraveghererea Adăpostului după orele de program. Astfel, în fiecare dimineață scoatem din boxe câinii care au sfârșit prin încăierare. Aceste aspecte care se văd și au fost ridicate de mai multe ori, au fost ignorate de fiecare dată… mai importantă era imaginea acestuia în presă și pe plan politic decât grija față de aceste animale.” – ne scriu „vinovații fără vină” ai acestei orori.

De aceea n-avem nicio „emoție juridică” în a afirma că în această ecuație, la propriu criminală, în acest lagăr de exterminare care este „Adăpostul de câini fără stăpân” al Gospodpăririi Comunale S.A. Arad, Kapo este Ciul Tiberiu, iar Führer-ul este Gheorghe Falcă. Fix ca relația dintre Hitler și Himmler e cea dintre ăștia doi… orice psiholog ar semna referatul ăsta.
În lagărele naziste ale morții cel puțin deținuții aveau pază non-stop, nu se sfâșiau între ei, se știa cine pe cine ucide și de ce, iar cifrele erau raportate corect: nu te invita nimeni, pervers, să adopți un „companion” – nu-i așa?!

Scriind cu majuscule pe propriul site „DOMENIU DE ACTIVITATE: RIDICAREA CAINILOR LIBERI, FARA INSOTITOR, AFLATI PE DOMENIUL PUBLIC. Ridicarea de cadavre de animale aflate pe domeniu public” și afișând o asemenea oroare chiar pe propriu site, Gospodărirea Comunală Arad se autoclasifică drept o intituție care URĂȘTE CÂINII – și nimic altceva: o fabrică de omorât câini care depășește până și normele morții, care adună patrupede din județ contra cost și le ucide sadic la „Adăpost”.

Iar privitor la „adevărul privind criteriile reale ale numirii domnului Ciul Tiberiu la această societate”, la care sursele noastre (pe care deocamdată preferăm să le păstrăm, chiar împotriva – dar spre binele lor – anonimatul) ne provoacă… noi credem că e suficientă vizionarea fotografiei de profil a acestuia ca răspunsul să fie redundant: 

***

CENTRU ADAPOSTIRE CÂINI GCA

S.C. GOSPODARIREA COMUNALA ARAD S.A. prestează servicii veterinare de gestionare a câinilor fără stăpân la adăpostul de câini fără stăpân din Arad, str. Bodrogului, f.n. în baza contractului de servicii nr. 48908/24.07.2017 încheiat cu Municipiul Arad, conform cu care executăm operațiuni de prindere a câinilor fără stăpân care se află pe domeniul public, deparazitare, vaccinare, și adăpostire a acestora, ecarisaje, în conformitate cu legislația în domeniu.

***
Notă: Această primă parte a investigației despre soarta câinilor fără stăpân din Arad nu conține părerea domnului Tiberiu Ciul pentru că… n-am vrut s-o lungim – dar îi promitem aceeași promptitudine în publicarea poziției sale față de acest subiect ca și cea de care am dat dovadă în ce privește publicarea comunicatelor sale de presă.
……………………………………………………………..
[ACTUALIZARE] (25 octombrie, 2019)
Îl doare-n bască pe Tiberiu Ciul de ce apare aici!… Deși întărite de sute de comentarii, afirmațiile oamenilor din interiorul Gospodăririi Comunale nu au fost, pare-se, „suficient de interesante” pentru orarul directorului, care s-a limitat la a lăsa un comentariu, pe grupul de facebook „Arad Oficial”: «Sunteți doar tendențios» – 
după care și-a văzut de treaba pentru care a fost angajat în funcția de gospodar al gospodăriei principale a municipiului.
Articole asociate:
https://criticarad.ro/vino-si-ia-ti-acasa-un-prieten-de-la-targul-de-adoptie-canina-editia-a-viii-a/
https://criticarad.ro/demonstreaza-ca-esti-bun-vino-la-targul-de-adoptie-canina-si-ia-acasa-unul-dintre-aceste-suflete-chinuite/

Radu Pandelea, 24 octombrie 2019 7:28

cainitiberiu_ciul