POLITICE

Administrația locală se apucă de lucrărle ATRIBUITE DIRECT CLIENTELEI DE PARTID abia acum, cu prilejul RELAXĂRII…în condițiile în care trebuiau DEJA FINANIZATE

 

Arădenii au ieșit din perioada confuz-dificilă a Pandemiei și, conform declarațiilor edililor locali acordate ordinelor de la centru, ar fi trebuit ca în cele două luni de izolare a oamenilor în case, lucrările de amenajare și renovare a spațiului public să fie dacă nu GATA, măcar într-un stadiu terminal… în niciun caz cum se prezintă în momentul de față: de abia începute, pe modul „hei, rup!” și creând disconfortul și haosul deja… EMBLEMATIC al acestei găști de partid care, de 16 ani încoace, nu face nimic, distrugând până și ideea de LUCRU BINE FĂCUT… autoridiculizându-și propriul slogan – și asta în condițiile în care „impedimentele birocratice” pe care dădeau vina până acum au fost eliminate chiar de Guvernul LOR.

„În cel puțin două lucruri nu trebuie să te încrezi în orașul ăsta, în canalizarea lui Falcă și în logica administrației locale liberale. Am putea trece fugitiv peste aspectul estetic al traseelor pe care le parcurgem zilnic, dacă lucrările (necesare sau nu) ar fi executate cu un pic de planificare și discernământ. Da, arată ca după bombardament și da, sunt obligată eu și mii de arădeni să o luăm pe rute ocolitoare interminabile pentru a ajunge la destinație. Azimut, Generală nr 5 ! Citez acum din Ludovic Orban: «Pe parcursul stării de urgență nicio lucrare nu se sistează !» Numai că onor primăria lui Bibarț se apucă de ditamai lucrarea taman la sfârșitul stării de urgență. Întreb și eu, în primul rând ca mamă, ce se întâmpla dacă copiii trebuiau să meargă fizic la școală ? Pe unde scoteau cămașa ? Asta legat de tranșeele din jurul școlilor Generală 4 și 5. Aceeași situație, aceeași lipsă acută de logică și respect față de arădeni.” – este declarația  Adinei Maria, președintele  Adina Moțica, președinte al organizației județene OFSD Arad.

Critic Arad, 20 mai 2020 9:03

LUCRARI-ARAD-4LUCRARI-ARAD-2LUCRARI-ARAD-3LUCRARI-ARAD-1