SPORTURI

Adrian PETRE revine la UTA

 

„I-am dat voie să se ducă la UTA, nu mai activăm al doilea contract”, a declarat Becali pentru GSP.ro. Mutarea ar urma să fie oficializată cel târziu joi.

Petre nu a convins la Cosenza, unde a fost împrumutat de FCSB la începutul sezonului. Acum, vârful de atac de 22 de ani este la un pas de UTA. Cel mai probabil, în următoarele 6 luni, Becali ar urma să achite o bună parte din remuneraţia jucătorului care se ridică la 15.000 de euro lunar. Adrian Petre a acceptat situația refuzată luna trecută de Haruț. A semnat două contracte: unul valabil pe un an și jumătate și altul care îi prelungea șederea până în 2024.

Adrian Petre a evoluat în șapte meciuri pentru Cosenza, în Serie B – 0 goluri, a dat o pasă de gol în turul trei din Cupa Italiei. Suma de 800.000 de euro  este cota de piață a lui Adrian Petre, conform Transfermarkt. Pentru a reveni la echipa sa de suflet, pe care a declarat recent că o iubește, Petre mai primește aproximativ o treime din salariul pe care-l avea la Cosenza (20 de mii de euro pe lună).

La finele meciului cu Dinamo antrenorul Laszlo Balint nu confirma acest zvon, nici acum mutarea nu e oficială, dar așa se pare că ar st a lucrurile conform celor de la gsp.ro.

Petre a fost la vremea respectivă (iulie, 2017) cel mai scump transfer direct din liga secundă de la UTA în Danemarca (Esbjerg fB).

Cosmin Gherman, 3 februarie 2021 6:23