marți, ianuarie 31, 2023

AGROMALIM 2021: 30 de firme din Ungaria, Germania, Olanda, Cehia, Bulgaria și Ucraina vor expune la Expo Arad

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Agromalim revine în perioada 2-5 septembrie 2021 la Expo Arad!

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează în perioada 2-5 septembrie 2021, la Expo Arad, a 31-a ediţie a târgului internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje Agromalim, unul dintre cele mai importante evenimente în domeniul agriculturii din România.

„În această perioadă plină de incertitudini, sprjinirea mediului economic este obiectivul nostru principal. Astfel, cu responsabilitate și cu respectarea tuturor măsurilor obligatorii de protecție împotriva noului coronavirus SARS-CoV-2, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad a demarat pregătirile pentru cea de-a 31-a ediție a expoziției Agromalim. Expoziția se va desfășoară cu respectarea normelor de siguranță și securitate impuse de către autorități, respectiv termometrizarea noncontact la intrarea în targ și masca în spațiul interior, informează președintele CCIA Arad, domnul Gheorghe Seculici.

La ediția din acest an vor fi prezente 180 de companii, care vor expune pe o suprafață de 30.000 mp la exterior și 3.000 mp în interior, inputuri pentru ferme din sectorul vegetal, sisteme de creştere şi furajare pentru animale, medicamente şi instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, tehnică de ambalare, servicii de consultanţă, reviste şi cărţi de specialitate. Oferta de tractoare, mașini și utilaje agricole va fi și în acest an unul din punctele forte la Agromalim. Firmele importatoare ale celor mai renumite branduri mondiale și producatori din Romania și-au confirmat și în acest an prezența la Expo Arad.

„După un an şi jumătate de restricţii impuse organizatorilor de evenimente din sectorul agricol din cauza pandemiei, aşteptăm fermierii, la începutul lunii septembrie, la Agromalim. Expoziţia de animale va fi organizată şi la această ediţie împreună cu asociaţiile crescătorilor de animale. De asemenea în zona food vizitatorii vor putea găsi produse din lapte și carne de capră, oaie, porc, pastramă, miere, dulciuri, halva, produse de lavandă, pita de Pecica, găluște slovăcești, înghețată, porumb fiert, gogoși, prăjituri, clătite și multe altele”, informează managerul evenimentului, Cimi Enache.

30 de firme din Ungaria, Germania, Olanda, Cehia, Bulgaria și Ucraina vor expune la Expo Arad

Vizitorii vor găsi la Agromalim, şi în acest an, un număr mare de firme din străinătate care vor completa oferta de produse şi servicii din cadrul târgului.

Expoziția de animale – un punct de atractie pentru vizitatori

Parteneriatul cu asociațiile de crescători de animale face posibilă și în acest an organizarea expoziției. Vor fi expuse taurine, ovine, caprine, cabaline, porumbei, păsări și animale de blană, ponei.

Program de vizitare:

–joi, 2 septembrie 11 – 18

–vineri, 3 septembrie 10 – 18

–sâmbătă, 4 septembrie 10 – 18

–duminică, 5 septembrie 10 – 16

Detalii suplimentare despre acest eveniment se pot obține la tel. +40.730.188 291 sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/agromalim/ 

 

Biroul de presă al CCIA Arad

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news