ȘTIRI

Ai până în 27 de ani și vrei să devii JANDARM? 750 de locuri sunt scoase la CONCURSUL de admitere

 

 [COMUNICAT DE PRESĂ]

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad, recrutează candidaţi bărbaţi şi femei cu vârsta de până la 27 de ani, pentru participarea la concursurile de admitere organizate de instituţiile de învăţământ din structura M.A.I. şi M.Ap.N.

Pentru sesiunea din iulie – septembrie 2018, locurile scoase la concurs sunt:

             La Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti

–              10 locuri alocate Jandarmeriei Române  la Facultatea de Științe Juridice și Administrative, pentru învățământ cu frecvență – domeniul de licență – Drept, programul de studii universitare de licență „Drept”;

–              50 locuri alocate la Facultatea de Jandarmi pentru învățământ cu frecvență – domeniul de licență – Științe militare, informații și ordine publică, programul de studii universitare de licență  – specializarea: „Ordine și siguranță publică” (din care: 2 locuri  pentru romi, 2 locuri pentru maghiari şi 2 locuri pentru alte minorităţi), astfel: 43 locuri alocate Jandarmeriei Române, 6 locuri alocate SPP şi 1 loc alocat SIE.

             La Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani –  350 de locuri (din care: 4 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi);

             La Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni – 350 de locuri  alocate Jandarmeriei Române (din care: 4 locuri pentru  romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi).

În cazul în care vă pasionează alte domenii, să știți că instituțiile de învățământ aparținând Ministerul Apărării Naţionale, pregătesc personal ce va fi încadrat după absolvire, în structuri ale M.A.I., în domeniile:

Pentru mai multe detalii privind condițiile de admitere, documentele necesare constituirii dosarului de cadidat, termenele limită, vă așteptăm zilnic de luni până vineri între orele 09:00-14:00 la sediul inspectoratului din localitatea Vladimirescu, str. Jandarmeriei, nr. 1-3, la Compartimentul Resurse Umane şi Organizare Structurală sau ne puteți contacta telefonic la numărul: 0257/514950, interior 24557.

Nu uitați, pentru fiecare insituție de învățământ, termenele de depunere a dosarelor sunt diferite.

Informații mai puteți găsi, accesând pagina de facebook, Jandarmeria Arad, sau direct paginile de internet ale instituţiilor militare de învăţământ sus menționate.

Vă așteptăm alături de noi.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Critic Arad, 8 mai 2018 7:22