marți, ianuarie 31, 2023

[NEWS ALERT] AL DOILEA MORT înregistrat în Arad a sfârșit-o ca și PRIMUL: TESTAT „PE ULTIMA SUTĂ” și DECEDAT PE AMBULANȚA care-l transporta din Timișoara

 

Am înregistrat cea de a doua victimă a noului coronavirus SARS-CoV. Informația este OFICIALĂ și a apărut pe site-urile care găzduiesc statisticile cu românii care suferă de COVID019

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, Dan Julean, unul dintre liderii comunității rrome din Curtici și întors, de curând, din Franța, diagnosticat astăzi ca infectat cu noul coronavirus și decedat în ambulanța care-l transporta la Timișoara.

„Bărbat, 45 ani, din judetul Arad, confirmat în data 25.03.2020, decedat în 25.03.2020 în ambulanța in timpul transferului in Spitalul BI V. Babes Timisoara”, anunță sec al autoritățile. Și ASCUNS până azi publicului intersat… probabil pentru că marți a fost lăsat să plece acasă! – completăm noi. 

Este al 22-lea deces înregistrat la nivel național. Rezultatele arădeanului la testul pentru Covid-19 au venit de la Timișoara miercuri, fiind pozitiv. Miercuri seara, acesta a fost urcat în ambulanță pentru a fi trasferat, de la Arad, la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, însă a decedat pe drum.

În ambulanța cu care pacientul nr. 2 a murit, se aflau și alți pacienți din Arad!


***

Un alt medic de la UPU a SJA se simpe foarte rău și trece printr-o situație de coșmar, pe care și-o descrie singur:

https://www.facebook.com/bogdan.pitis/posts/3369548739740232

Și, așa cum avertizam… ca ciorile în articolul asociat redactat astăzi, la Spitalul Orășenesc Ineu, două cadre medicale sunt confirmate cu coronavirus: 

[BREAKING NEWS] Spitalul Județean ARAD e o BOMBĂ CU CEAS care A EXPLODAT deja: MEDICI-ȘEFI DE SECȚIE și multe alte CADRE MEDICALE – DEPISTATE POZITIV CU NOUL CORONAVIRUS!

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news