CAMPANII

ALDE – o realitate democratică, într-o Europă unită

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Recent, doamnele din ALDE-OFLDE au vizitat Parlamentul European. Aici, au putut înţelege şi consolida cunoştiinţele despre Uniunea EUROPEANĂ, în concordanţă cu realitatea de azi. Prezenţa doamnelor la Parlamentul European reprezintă una dintre cele mai fireşti necesităţi ale civilizaţiei, pe care doamna parlamentar RENATE WEBER, le-a avut în vedere când le-a facut invitaţie aici.

„Se cuvine a aprecia rolul femei  care tot mai des dovedeşte că are forţa şi eleganţă  în propriul său caracter, participând la viaţa politică a ţării tot mai competent şi mai mult, demonstrând prin exemplul personal că reprezintă o forţă importantă  capabilă să răstoarne orice situaţie, inclusiv ierarhia urnelor prin număr cât mai mare de mandate”  a susţinut doamna VÎRTACI CRISTINA, din partea OFLDE ARAD.

Participarea la alegerile  din 26 MAI 2019 va oferi un prilej de reafirmare a femeii în politica şi viaţa socială ,doamnele  înlocuind cu succes absurdul cu logica ,dovedind că anticiparea viitorului este mai posibilă, daca cunoşti trecutul şi prezentul. Desigur ALDE -OFLDE se remarcă creator   prin acţiunile celor doua doamne parlamentar european; RENATE WEBER şi NORICA NICOLAI.  Prin prezenţa şi acţiunile doamnelor noastre, sperăm să dăm un plus de frumuseţe existenţei noastre.

Critic Arad, 22 martie 2019 12:14

ALDE-2ALDE-1