CAMPANII

ALDE și-a lansat OFICIAL candidații la EUROPARLAMENTARE. Discursul arădeanului Virgil Silviu DIMA a sintetizat programul partidului care se dorește a fi „forța LIBERALĂ care susține OAMENII de AFACERI ai României”

 

„La Timișoara, în prezența unui public numeros de peste 1500 de membri, cu prilejul lansării regionale a candidaților ALDE pentru alegerile Europarlamentare din 26 Mai, am fost prezentat oficial ca și candidat pentru funcția de parlamentar în Parlamentul European” – a scris președintele Organizației de Tineret a ALDE Arad, Virgil Silviu Dima imediat după încheierea întâlnirii. 

Nume „cu greutate” din politica românească precum, Călin Popescu Tăriceanu, Daniel Chițoiu, Varujan Vosganian, Norica Nicolai sau Andrei Gerea au fost prezente la acest eveniment, care pentru partidul din coaliția aflată la guvernare, reprezintă un moment important al  partidului care se dorește a fi „prima forță liberală” a României.

„Doresc să mulțumesc celui care m-a încurajat să fac pasul în politică, Dl-ui Deputat Eusebiu Pistru, și care mă susține în toate proiectele politice și sociale. De asemenea, mulțumirile mele se îndreaptă către toți membrii ALDE Arad alături de care muncesc zi de zi pentru bunăstarea locuitorilor județului Arad. Oamenii din ALDE Arad sunt cei alături de care am cunoscut pentru prima dată gustul victoriei în politică, de aceea țin să le mulțumesc în mod special și să îi asigur de tot sprijinul meu.” – a spus candidatul ALDE pentru Parlamentul European aflat pe poziția 38.

Deputatul Eusebiu Pistru se află pe LOCUL 8 a listei propuse de ALDE electoratului pentru scrutinul din 26 mai, 2019 și are șanse mari să prindă un loc în P.E., fiind considerat reformatorul, pe plan local, al formațiunii a cărei conducere a preluat-o în urmă cu aproximativ un an.

Urmăriți în atașamentul video discursul lui Virgil Silviu Dima de la tribuna oficială în fața a 1500 de oameni.

Critic Arad, 15 aprilie 2019 2:58

virgil_silviu_dima-11virgil_silviu_dima-10virgil_silviu_dima-9virgil_silviu_dima-8virgil_silviu_dima-7virgil_silviu_dima-6virgil_silviu_dima-5virgil_silviu_dima-4virgil_silviu_dima-2alde-2alde-1alde-3