joi, iulie 7, 2022

Andrei Rus a ajuns în curtea echipei UTA. Laszlo Balint: „Am căutat să avem o variantă viabilă pentru concurența la postul de fundaș lateral”

 

Clubul UTA a ajuns la un acord cu jucătorul Andrei Rus. Fundaș dreapta de meserie, s-a născut pe 15 decembrie 2000 și a crescut la LPS Banatul. Aflat în circuitul loturilor echipelor naționale de juniori, noul component al echipei arădene  a mai jucat la Petrolul Ploiești, CS Afumați, Gloria Buzău și CSM Reșița.

„Mă bucur foarte mult că am ajuns la acest club. Este un club mare în România, cu tradiție și mulți suporteri. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine pe teren și să ajut echipa la îndeplinirea obiectivului”, au fost primele cuvinte ale lui Andrei Rus.

Acesta a efectuat ieri în a doua parte a zilei primul său antrenament sub comanda lui Laszlo Balint.

„După cum spuneam și zilele trecute, am căutat să avem o variantă viabilă pentru concurența la postul de fundaș lateral. Sper ca venirea lui Andrei Rus să producă această concurență de care avem nevoie acolo și să ne dea soluții în perspectiva meciurilor următoare, mai ales că el se încadrează și la regula de U19”, a declarat antrenorul echipei UTA. Gruparea arădeană va evolua în deplasare vineri în campionat împotriva celor de la U. Cluj

Ultimele Știri

Related news