marți, iulie 5, 2022

[ANUNȚ] Au mai rămas 8 zile! Dacă vrei să fii polițist, acum ai șansa să-ți urmezi visul!

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – I.P.J. Arad]

Vrei o carieră de polițist? Acum poți face parte din echipa noastră!

Peste 190 de candidați s-au înscris pe unul dintre cele 1.600 de locuri alocate de cele două școli de poliție. Vino și tu! Mai ai 8 zile și tot ce trebuie să faci, e să te înscrii până pe 5 decembrie a.c. iar noi îți garantăm susținerea totală pentru ca visul tău să devină realitate!

Înscrierea se face la Serviciul Resurse Umane din cadrul I.P.J.Arad, de luni până vineri, în intervalul orar 10.30- 14.00.

În perioada 15 – 20 ianuarie 2018, cele două școli de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de viitori polițiști.

Durata studiilor este de 1 an.

Locurile scoase la concurs sunt comune pentru femei și bărbați și sunt repartizate astfel: 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri pentru rromi,10 pentru minorități) la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina și 300 de locuri (dintre care 6 pentru rromi și 3 pentru minorități) la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca.

Înscrierea candidaților se face personal, pe baza cărții de identitate.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească candidații și actele care le sunt necesare pentru înscriere, pot fi consultate și pe https://ar.politiaromana.ro , secțiunea „Cariera”.

MULT SUCCES!

Articol asociat

[ACTUALIZARE] Precizări privind recrutarea şi selecţia candidaţilor pentru admiterea în școlile postliceale ale M.A.I, sesiunea ianuarie 2018

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news