sâmbătă, aprilie 1, 2023

Anunțate cu surle și trâmbițe de Iustin Cionca, cursele aeriene spre Arad operate de Lumiwings au fost anulate înainte să înceapă

 

Din 4 iunie, Aradul va avea curse aeriene spre Italia” anunțau cu certitudine Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad și Ovidiu Moșneag, directorul Aeroportului Arad, curse care urmau a fi operate de compania Lumiwings, o companie aeriană grecească, cu baza în oraşul italian Forli.

Rutele noi trebuiau să marcheze startul pentru Aeroportul din Arad cu primele zboruri directe programate în 2021. Poate la anul…

Potrivit unui anunț publicat pe site-ul companiei, pasagerii care au avut bilete rezervate pe rutele anulate pot solicita serviciului de clienți Lumiwings rambursarea contravalorii biletelor. Motivul invocat de Lumiwings pentru anularea zborurilor sunt restricțiile anti-Covid 19 din Italia și țările unde urma să opereze.

Rutele Forli – Arad și Forli – Craiova, două dintre cele trei rute anunțate de Lumiwings la începutul anului 2021, erau planificate să debuteze în a doua jumătate a lunii aprilie 2021. După două amânări a datei de start, compania aeriană a scos din sistemul de rezervări cele două rute.

A treia rută pe care Lumiwings intenționa să o opereze spre România, Perugia – Arad, urma să debuteze la începutul lunii iunie 2021 însă și aceasta a fost anulată.

Pe lângă cele trei rute spre România, Lumiwings a mai anulat mai multe rute pe care intenționa să le opereze din Italia spre Cehia, Polonia și Ucraina.

Articol asociat:

LUMIWINGS, o companie aeriană grecească cu baza în oraşul italian Forli va opera zboruri de pe Aeroportul Arad, o cursă urmând să coste 45 de euro

Ultimele Știri

Related news