marți, martie 28, 2023

Arad – Șiria – sesiunea de asfaltări 2017. Plouă cu proști. Torențial și endemic… [FOTO]

 

Pentru mâine, la ora 11, la Consiliul Județean Arad este anunțată o conferință de presă „care va fi susţinută de vicepreşedintele Sergiu Bîlcea, iar tema este infrastructura rutieră a judeţului” – conform comunicatului remis redacțiilor. Dacă pozele astea nu apăreau… undeva, comunicatul aferent conferinței era, ca de regulă, un amestec de autoflatări, cerșeală de bani mulți de la Guvern pentru reparații și dat vina pe administrații anterioare… opozante politic cu aceasta. Așa, odată apărute, suntem curioși să aflăm răspunsul scurt și sincer al la fel de scurtei și sincere întrebări, care se extrage singură din context, „de ce vă bateți joc de banii publici, de drumuri și de șoferi, nesimțiților?”

Plouă cu proști, cu hoți și cu ticăloși la noi aici… de 26 de ani încoace plouă încontinuu cu proști. Torențial și endemic. De aia se și surpă totul sub noi… explicație pur fizică. Logică.
Meteorologică…

Ultimele Știri

Related news

3 COMENTARII

  1. deci eu chiar te rog sa faci public si raspunsul nesimtitilor! acum doi ani mi-am rupt doua jante in craterele pline cu apa.

Comentariile sunt închise.