SPORTURI

Arădeanul Adelin Kotrong face parte din delegația ROMÂNIEI la Campionatul European de GIMNASTICĂ ARTISTICĂ din Polonia

 

Arădeanul Adelin Kotrong continuă să reprezinte România la competițiile majore din gimnastica artistică. Pregătit de Eugen Căţean, la CS Municipal Arad, Kotrong face parte din delegaţia României pentru Campionatul European din 2019, care va avea loc la Szczecin (Polonia). La Europeanul programat în perioada 10-14 aprilie vor participa 166 gimnaşti şi 109 gimnaste, din 38 de ţări.

Forul european a anunţat componenţa delegaţiilor, iar România va alinia următorii sportivi: Marian Drăgulescu, Adelin Kotrong, Roland Modoianu-Zseder, Emilian Neagu, Cristian Băţagă – la masculin, Denisa Golgotă, Nica Ivănuş și Carmen Ghiciuc, la feminin.

În cariera sa, Kotrong (26 de ani) a fost vicecampion european de juniori în 2010, medaliat cu bronz alături de echipa României la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Tampere 2009 şi multiplu campion naţional la diferite categorii de vârstă.

Anul trecut, a reuşit să cucerească medalia de bronz la individual compus, două medalii de argint, la sol şi cal cu mânere şi una de bronz, la bară fixă, în cadrul Campionatelor Naționale.

Cosmin Gherman, 18 martie 2019 9:20