joi, februarie 2, 2023

Arădencele sunt în revenire de formă: Olimpia CSU Brașov – FCC ICIM 53-70 

 

Olimpia CSU Brașov – FCC ICIM Arad 53-70  (19-22, 14-12, 12-20, 8-16)

Schimbările din ultima perioadă se pare că le-au priit arădencelor, drept dovadă stau cele două victorii concludente din ultimele două etape (70-52 la Târgoviște și 70-53 la Brașov). Este și pentru prima dată în acest sezon când echipa arădeană leagă două succese în campionat. Echilibrul s-a rupt după pauza mare când ICIM-ul a luat un avans și de 18 puncte.

După cu arăta și statistica meciului arădencele au punctat mai mult atât de la aruncările de două puncte (23 de coșuri față de 17 ale adversarelor), cât și cele din afara semicercului (7 versus 3). A fost o diferență importantă și la recuperări unde Williams, Lee și Ardelean au dominat clar disputa de sub panou: 54 pentru galben-albastre și doar 36 pentru Olimpia CSU. Jucătoarele venite de pe banca de rezervă au contribuit pentru ICIM cu 18 puncte, în timp ce cele ale gazdelor nu au înscris.

După succesul de la Brașov, FCC ICIM râmâne pe poziția a 5-a în clasamentul Grupei Roșii cu 24 de puncte, la două distanță de învinsele din acest joc. Etapa viitoare, echipa de pe Mureș va  sta, astfel că următorul meci al trupei pregătite de Bogdan Bulj va fi cel din sferturile Cupei României, în 27 februarie, la Sfântu Gheorghe.

“Joc greu. În prima jumătate am jucat rău. În sferturile 3 și 4 am arătat ce putem! Am jucat cum trebuie să jucăm, cu o apărare bună și, implicit, o ofensivă pe măsură. În a 2-a parte, practic, am dictat ritmul în disputa cu Brașov. Cu toate că în această seară nu am avut o prestație excelentă, am câștigat la 18 puncte diferență, ceea ce e un lucru îmbucurător,” au fost primele cuvintele ale antrenorului Bogdan Bulj.

Principalele realizatoare ale gazdelor au fost: Wingate 18 puncte, Filip 12, Pesovic 11 și Bartee 10.

Pentru  ICIM au punctat: Williams 14 puncte, Lee 12, Hadzovic 12, Fodor 11, Dzombeta 10, Ardelan 6 și Ciotir 5.

Ultimele Știri

Related news