joi, iulie 7, 2022

Arădenii au întrerupt seria pozitivă a gorjenilor. Bodea a apărat un penalty, iar Pandurii – UTA s-a încheiat 1 – 2

 

Pandurii – UTA 1 – 2 ( 0 – 0)

TREI era cifra în dreptul înfrângerilor consecutive în campionat pentru UTA, iar gazdele reveneau acasă după un joc mai puțin convingător încheiat egal la Timișoara.

Pandurii: Mih. Cotolan – Nic. Cotolan, D. Ciobanu, Konate, Vasilescu – Raiciu, Cenaj – Tudoran, D. Pîrvulescu, Vodă – Nsiah. Au mai evoluat: Blejdea, Trancă, D. Popescu.

UTA: Bodea – R. Iuga, Manea, El Hasni, Copaci – Coulibaly, Enescu – D. Popa, Matei, Vădrariu – Rus.

Au mai evoluat: Cubleșan, Oprea, Janos.
Arbitri: Denis Haidiner (Hunedoara) – Damian Antal, Bogdan George (ambii din Bacău). Rezerve: Andrei Ţiţii (Şura Mică – Sibiu)

Partida de sâmbătă s-a desfășurat pe teren sintetic lângă noua arenă care nu e finalizată încă. În debutul jocului, Cipri Rus a trimis prin fața porții, joc pe contre în prima jumătate de oră, fără ocazii clare. În minutul 30, gazdele primesc ușor un penalty El Hasani a fost jenat și a atins balonul cu mâna. Lovitura de pe punctul cu var executată de Tudoran în dreapta a fost reținută de Bodea. Două minute mai târziu, Vădrariu a a trimis un lob, respins de portar cu dificultate. A fot ultima ocazie notabilă în prima parte. În minutul 69, șutul de la 25 de metri trimis de D. Popa a nimerit bara. Tot UTA a fost aproape de gol după o lovitura liberă trimisă de Vădrariu, Copaci a reluat alături din careul mic dar golul a venit după un minut. Gazdele au mai avut o ocazie, dar a intervenit Bodea, urmând ca pe final arădenii să dea lovitura. După golul reușit, UTA se putea impune la o diferență mai mare, Cenaj a respins de pe linia porții șutul lui Janos.

Așa s-a marcat:
Minutul 57, mingea a ajuns cu noroc la Pîrvulescu care a reluat cu latul din 11 metri pe colțul lung 1 – 0
Minutul 75, D. Popa trimite pe poartă de la distanță, portarul scapă mingea în fața lui Cubleșan, 1 – 1
Minutul 90, Vădrariu trimite lung din lovitură liberă, recentrare Manea, Oprea nemarcat a îndeplinit o formalitate 1 – 2.

„A fost un joc pe care l-am dominat în cea mai mare parte și ar fi fost păcat să nu îl câștigăm. Ne-am dorit foarte mult o victorie după ultimele insuccese, era o datorie fotbalistică să încercăm o revenire cât mai rapidă. Sper ca victoria de la Târgu Jiu de să fie de bun augur pentru ce urmează, îi felicit pe băieți!”, au fost cuvintele antrenorului principal al UTA-ei, Ionuț Popa.

Ultimele Știri

Related news