miercuri, august 17, 2022

Arădenii sunt mai boemi, iar edililor le plac „nuanțele fine”: ne costă aproape UN MILION DE EURO… dar nu vom mai cumpăra lemne de pe „Pădurii”, ci de pe „Poetului”!

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Amenajare Piață de lemne pe strada Poetului

Primăria Municipiului Arad a demarat investiţia de amenajare a unei noi piețe de lemne pe strada Poetului. Prin acest proiect municipalitatea dorește să amenajeze o suprafață de 18 017 mp pentru a reloca comercianţii de lemne existenţi în acest moment în Piaţa Obor.

Se va crea o platformă rutieră din beton (8300 mp), şi 5 platforme din pavaj destinate expunerii lemnelor pentru construcții și pentru foc (2750 mp). Pe platforma pieței se va amplasa un container administrativ și grupuri sanitare pentru cumpărători şi comercianţi precum şi o cabină de pază. Totodată, zona va fi asigurată din punct de vedere ISU prin construirea unui  rezervor PSI cu stație de pompare și hidranți exteriori, parcări pentru autoturisme și autocamioane. Piața va fi dotată cu un sistem de iluminat corespunzător, municipalitatea dorind astfel să răspundă mai multor solicitări primite din partea arădenilor.

Valoarea contractului este de 4. 403. 397,67 lei, iar termenul de finalizare este sfârşitul lunii septembrie 2019.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news