joi, august 18, 2022

„Aradul are nevoie de fonduri europene pentru dezvoltare”

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Aradul are nevoie de fonduri europene pentru dezvoltare, în contextul în care Executivul european a permis României un plus de flexibilitate în utilizarea fondurilor, la inițiativa europarlamentarului social-democrat Victor Negrescu.

Domnia sa a explicat astăzi, la Arad, aceste aspecte, într-o reuniune publică de amploare, desfășurată la sala „Ferdinand” a Primăriei, gazdă fiind viceprimarul Aradului, Ilie Cheșa.

Au fost o manifestare și o dezbatere cu participare amplă,

care a beneficiat și de prezența secretarului de stat pentru relații interinstituționale din MAE, Janina Sitaru, alături de intervenția online a secretarului de stat din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Roxana Mînzatu, care a reamintit că în aceste zile se lucrează la finalizarea platformei online în care firmele vor aplica pentru fonduri europene, în condițiile lansării granturilor guvernamentale SUN pentru afacerile debutante.

Temele expuse au prezentat un interes deosebit pentru toți participanții, începând cu președintele executiv PSD Arad, Florin Tripa, parlamentarii de Arad, Eusebiu Pistru și Adrian Alda, primarii și viceprimarii PSD din județ, precum și numeroși reprezentanți ai ONG-urilor arădene.

„Ne aflăm într-un moment important în care România nu are dreptul să piardă fondurile europene necheltuite din exerciţiul financiar anterior și în același timp pentru a începe cât mai rapid implementarea noului program de finanţare.”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

Biroul de Presă al PSD Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news