vineri, decembrie 2, 2022

Aradul în weekend… PATRU „bărbați” au Dosare penale și Ordine de protecție după ce și-au bătut, amenințat nevestele cu moartea, le-au dat foc la casă și alte „bărbății”

O reținere la Iratoșu, trei Ordine de protecție provizorii și dosare penale la Arad și Sântana pentru violență domestică au fost operate în acest weekend

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Reținut pentru violență în familie și distrugere
  • Polițiștii Secției 2 Rurală Arad cercetează un bărbat de 39 de ani din comuna Iratoșu, care în după-amiaza zilei de 20 martie a.c., ar fi agresat-o pe soția sa, lovind-o cu pumnul la nivelul capului și  trăgând-o de păr, ulterior folosindu-se de benzină ar fi incendiat o încăpere din locuința comună.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, totodată acesta fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșiri infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

Ordine de protecție provizorii și dosare penale pentru violență domestic
  • La data de 17 martie a.c., polițiștii municipiului Arad au fost sesizați de către o arădeancă de 53 de ani, despre faptul că soțul acesteia de 53 de ani, ar fi amenințat-o cu acte de violență, la locul de muncă creându-i o stare de temere.
  • Polițiștii Orașului Sântana cercetează un bărbat de 43 de ani, din aceeași localitate care în seara zilei de 19 martie a.c., și-ar fi lovit soția cu pumnii.
  • În ziua de 20 martie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost sesizați prin apel 112 de o femeie despre faptul că soțul ei de 49 de ani, din municipiul Arad ar fi amenințat-o cu moartea.

Pe numele bărbaților în cauză au fost emise ordine de protecție provizorii fiind întocmite și dosare penale sub aspetul săvârșirii infracțiuni de violență în familie.

Biroul de presă al IPJ Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news