marți, decembrie 6, 2022

Aradul va găzdui cea de a-IX- a ediție a concursului național de dans sportiv „Cupa Ballroom”

 

 

În 28 octombrie 2018, Aradul va găzdui cea de a noua ediție a concursului național  de dans sportiv Cupa Ballroom, care se va desfășura sub egida Federației Române de Dans Sportiv  a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Arad și a Centrului Municipal de Cultură Arad. Cu ocazia acestui eveniment vor fi prezenți la Arad aproximativ 400 de sportivi din toată țara, care vor fi jurizati de 20 arbitri din Cluj, Timișoara, Târgu Mureș, Satu Mare, Cluj, Oradea, Turda, Sibiu, Reșița, Arad, etc. Președintele juriului va fi vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv – d-nul Cristian Pârnescu.

Concursul se va desfășura  la Sala Polivalentă  Arad  și vor participa sportivi cu vârstele cuprinse între 4 și 35 ani. Astfel, aceștia vor concura la următoarele clase: debutanți, precompetiționali, Hobby, E, D, C, Open Basic, Open.

Concursul de dans sportiv va cuprinde două secțiuni: Latino (Cha – Cha, Samba, Rumba, Jive, Passo Doble) și  Standard (Vals lent, Vals wienez, Tango, Slow fox, Quik Step).

SHOW! În cadrul galei de seară vor avea o reprezentație (pentru publicul arădean), ALEXANDRU MICULESCU și ANDRA PĂCURAR-campioni mondiali la categoria Under 21 Latino.

Premiile vor consta în: cupe, medalii și diplome. Prin organizarea prezentului eveniment se urmărește promovarea și dezvoltarea interesului pentru această ramură sportivă, care în prezent a fost mediatizată prin emisiuni televizate, Aradul fiind orașul care de mai bine de 10 ani se poate mândri cu sportivi ce au rezultate deosebite la cele două secțiuni din cadrul dansului sportiv chiar și titlul de campioni naționali obținut de Mara Ștefan/Mocan Melisa în anul 2017.

 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news