ADVERTORIAL

Artă cu dragoste. Cadouri create de artiștii locali pentru persoana iubită

 

 

Art Gift, platforma online timișoreană ce contectează artiștii plastici români se adresează iubitorilor de artă, a tuturor celor care doresc să ofere un cadou unicat și special, sau să o folosească în decorarea propriei case.

„Fie că sărbătorești Valentine’s Day, sărbătoarea internațională, sau Dragobetele, sărbătoarea noastră națională, și dorești să îți declari printr-un mic gest dragostea pentru persoana specială și mult iubită din viața ta, îți venim în ajutor!

De ce o lucrare de artă pentru un asemenea moment? Pentru că arta este veșnică, valoarea materială crește în timp, iar cea spirituală este de neegalat! În plus, pentru o notă de rafinament, este știut faptul că în trecut, marii nobili comandau tablouri cu și pentru persoanele iubite.”

Administratorii platformei, o echipă de tineri pasionați la rândul lor de artă, spun că prin intermediul Art Gift sprijină artiștii autohtoni și oferă oricui accesibilitatea și posibilitatea de a achiziționa tablouri, sculpturi, piese de ceramică sau chiar fotografii și portrete la comandă înrămate.

Mai mult decât atât, platforma promovează artiștii plastici români și militează pentru a informa și educa publicul ce intră în contact cu lucrările de artă prezentate. Platforma online are în momentul de față peste 1500 de lucrări de artă. Acestea, conform spuselor echipei, prin munca și efortul depus cu pasiune de artiști în crearea lor, se transformă într-un cadou prin care le spui celor dragi că îți pasă de ei. Lucrările de artă de pe site-ul lor încep de la câteva zeci de lei și ajung la câteva zeci de mii de lei.

Site: www.art-gift.ro
Pagina dedicată campaniei: https://art-gift.ro/46-valentine-s-day-x-dragobete
Persoană de contact: Ioana Terheș
Date de contact: Telefon: 0729 667 353 / Mail: [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

Critic Arad, 6 februarie 2021 9:35

art_gift10art_gift9art_gift8art_gift6art_gift7art_gift4art_gift5art_gift3art_gift2art_ghift1
https://centaur.ag/wps/antibiotics/