Asociația de Prietenie Arad-Gyula primește „bani de drum” de la Parlamentul Ungariei și vrea să atragă mai multe fonduri cu ajutorul muzicii

 

Asociația de Prietenie Arad-Gyula și-a stabilit proiectele pentru Anul 2017

Aflată în al treilea an de existență, Asociația de Prietenie Arad- Gyula și-a stabilit în cadrul Adunării Generale, recent desfășurate, programul de activitate pentru anul în curs. Membrii asociației, constituită din foști consilieri locali sau județeni (Teodor Gligor – președinte, Czister Kalman, Traian Vlaicu, Tusz Francisc, Gheorghe Schill, Galiș Florin etc), oameni de cultură (Dorin Frandeș, Bujor Buda), reprezentanți de firme comerciale și ONG-uri, dar și viceprimarul Bognar Levente, și-au stabilit un program îndrăzneț de acțiuni.

La solicitarea părții maghiare s-a hotărât participarea alături de aceasta la un proiect cultural în valoare de 700.000 de forinți (2.240 de euro), finanțat în proporție de 90% de Parlamentul Ungariei. De asemenea asociația arădeană va participa activ la acțiunile organizate de Primăria Arad în parteneriat cu Primăria orașului înfrățit Gyula. Se va proceda, totodată, la demararea unui proiect cultural, între cele două părți, pe teme muzicale, care se dorește a fi realizat prin atragerea de fonduri europene. Asociația va depune proiecte și pe Legea 350, care prevede printre altere alocarea de fonduri pentru finanțarea proiectelor culturale locale.

Foto principal: arq.ro – evenimentul din septembrie, 2006

Galerie – foto de la evenimentul de acum.

Facebook Comments Box

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy