CAMPANII

Asociația Pentru Reformă Civică și Democrație a depus o coroană de flori la monumentul lui EMINESCU și a constatat că… MERITĂ MAI MULT

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

La 128 de ani de la moartea genialului poet național Mihai Eminescu, Asociația Pentru Reformă Civică și Democrație a depus, în semn de omagiu, o coroană de flori la sigurul monument al poetului din Municipiul Arad. Monumentul este „găzduit” de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad, care prin reprezentanții săi au onorat cu prezența gestul nostru omagial. În semn de apreciere pentru Inspectoratul de Poliție Județean Arad, Asociația Pentru Reformă Civică și Democrație a înmânat câteva volume din creația genialului poet conducerii I.P.J. Arad. În perspectivă, asociația își propune reabilitarea bustului poetului Mihai Eminescu care din păcate este într-o stare de degradare.

Considerăm că și autoritățile locale prin cele două centre culturale, vor înțelege demersul nostru civic și va susține acțiunea noastră de reabilitare a acestui important monument.

La acțiune au participat reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție al Județului Arad și Domnul Marius Neamu, președinte executiv al asociației.

În conformitate cu angajamentul nostru civic, vom continua demersurile pentru promovarea și aprecierea adevăratelor valori naționale.

Critic Arad, 15 iunie 2017 3:09

unnamedunnamed-4unnamed-3unnamed-2unnamed-1EMINESCU-1