marți, iulie 5, 2022

,,Atelierul iepuraşului” – Culoare, bucurie şi  donaţii pentru masa de Paşti a unei familii nevoiaşe

 

În 29 martie 2017 de la ora 11 până la 15 copii din mai multe școli și grădinițe din Arad s-au adunat în ,,Atelierul iepuraşului” la Liceul Teoretic ,,Adam Muller Guttenbrunn”  din cadrul  Fruhlingsfest. Micuții au pictat  şi au desenat ouă, au realizat felicitări, obiecte decorative cu motive pascale etc.

Scopul atelierului a fost de a sărbători anotimpul primăvara şi de a marca perioada sărbătorilor pascale care urmează, prin culoare şi bucurie adusă micilor sufleţele.Partea frumoasă a atelierului a fost donaţia adusă de cei mici pentru masa de Paşti unei famiilii nevoiaşe în schimbul creaţiei efectuate la atelier.

Atelierul face parte din planul anual al activităţilor organizate de  prof.coord şcolar SNAC Carmen Costin care promovează susţinerea de activităţi artistice cu caracter comunitar  şi doreşte implicarea elevilor în activităţi de voluntariat. Totodată, li  se aduc  mulţumiri și clasei a VII- a D a liceului care a fost prezentă  la atelier precum şi doamnei diriginte prof.Simona Stoica pentru implicarea în această frumoasă activitate.

Ultimele Știri

Related news