marți, septembrie 27, 2022

Atenție: începe MAREA CĂȚELIADĂ! Gospodărirea Comunală și Poliția Locală Arad organizează o acțiune de amploare pentru capturarea câinilor fără stăpân de pe domeniul public al municipiu

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Capturarea câinilor fără stăpân

GOSPODĂRIREA COMUNALĂ ARAD S.A împreună cu Directia Generală Poliția Locală Arad, vor organiza în perioada următoare, o acțiune de amploare pentru capturarea  câinilor  fără  stăpân de pe domeniul public al municipiului  Arad.

Toţi proprietarii de animale sunt rugaţi să le supravegheze şi să se asigure că acestea nu sunt lăsate libere pe domeniul public.

De asemenea,rugăm toți cetățenii să ne trimită sesizările în timp util la numerele de tel:

Gospodărirea Comunală Arad SA: 0257/214211 sau 0752 022 227

Poliția Locală Arad  :   0257   939

Vă informăm că animalele capturate vor fi transportate la adăpostul public Arad din calea Bodrogului  FN. Adăpostul poate fi vizitat în zilele de luni până vineri, între orele 10.00 – 15.00, existând posibilitatea adopţiei animalelor capturate.

Revendicările pot fi făcute zilnic, între orele 8.00 – 16.00, în urma unei programări efectuate telefonic la numărul 0752 022 227.

Cu stima,

Conducerea societății GCA

Poliția Locală Arad

……………………………………………………..

Pe de altă parte, începând cu data de miercuri, 21.02.2018, la intrarea în Primăria Municipiului Arad, sunt afişate următoarele documente privind:

Proiect de hotărâre privind unele măsuri de asigurare a serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân din Municipiul Arad- inițiativa primarului

Până la data de 06.03.2018, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente.
Informaţii suplimentare pot fi solicitate începând cu data de 21.02.2018, între orele 8,00 – 18,00, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5.
Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro.

Nota redacției: Cei interesați și care nu au posibilitatea de a se deplasa la Primăria Arad din diverse motive, ne pot solicita proiectul contactându-ne la adresa [email protected] sau pe facebook . Proiectul conține 91 de pagini în format A4.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news